"אף אחד לא מת בלי דיאליזה"

bhnadav

New member
"אף אחד לא מת בלי דיאליזה"

"אף אחד עוד לא מת בגלל שלא קיבל טיפול בדיאליזה" - כך, בלי רגישות יתרה, הגיב היום (א') ראש הממשלה, אהוד אולמרט, בהתייחסו ל"אי נוחות", כהגדרתו, שממנה סובלים הפלסטינים בימים אלה בעקבות התקפות צה"ל בעזה. את הדברים אמר אולמרט לשרים במהלך ישיבת הממשלה, ואף הסביר: "נכון שלא נעים בעזה. אז שלא יהיה נעים למי שפועל בסביבת טרור". אולמרט סיפר לשרי הממשלה כי שוחח עם מזכ"ל האו"ם, קופי אנאן, בעניין תקיפת צה"ל בעזה. "אמנם זה לא נוח שאין חשמל, אבל רקטות הורגות. קחו את עצמכם בידיים בקהילה הבינלאומית ותעשו מה שצריך", סיפר אולמרט על דבריו לאנאן. "לא נגרם ולא נגרום לאסון הומניטארי ברשות, אבל ישראל תשנה את המשוואה הזאת שעשרות אלפים מתושביה מצויים תחת איום הקסמאים בדרום הארץ, ושטרור פלסטיני יוצא מרצועת עזה לתוך שטח ישראל, הורג חיילים, פוצע חייל ומביא לחטיפתו של חייל נוסף. "המצב הזה מביא אותנו למלחמה דו מסלולית, פעם נגד הטרור שיוצא מעזה ופעם נגד ירי הקסאמים. אני לוקח על עצמי את האחריות למה שקורה היום בעזה ואני אמרתי לצבא שאני רוצה שאף אחד לא יישן בלילה בעזה על מנת שהם ירגישו מה זה. מה זה ההצתעצעות וההתייפייפות הזאת. מאי נוחות אף אחד עוד לא מת, מקסאמים נהרגים" אמר ראש הממשלה בכעס. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270132,00.html

טשאפק

New member
ליד המשפט הזה, ההצעה של רוחמה

אברהם לפלשתינים, שיכינו ריבת תות אם אין להם סוכר, נראית שיא החוכמה. למותר לציין: אנשים שזקוקים לדיאליזה דווקא כן מתים אם נמנע מהם הטיפול.

bhnadav

New member
ודווקא הקסאמים כבר לא הורגים, אה?

מאז ההתנתקות לפחות

אשרת

New member
הקאסמים בהחלט הורגים.

ומדיניות צה"ל בראשותו של שר הבטחון פרצ וראש הממשלה אולמרט הורגים דיונות של חולות. הידד, האח.

a e q u i t a s

New member
אומרים שבן לאדן ../images/Emo6.gif

יש ידיעות שטוענות שבן לאדן משתמש בדיאליזה (והוא עדיין לא מת
). אני חושב שזה ביטוי אומלל, אני גם חושב שברגעים כאלה אנו זקוקים יותר למנהיגות מאשר פופליזם - עכשיו אני נורא מתגעגע לאריאל שרון - הניסיון הצבאי, השקט הנפשי ובעיקר השתיקה התקשורתית דברים שכל כך צריכים אותו עכשיו...

אשרת

New member
מה אתה מצפה-

שממפלגה שבה באמת יצאה גברת באמירה מגוכחת , אז יוצא עכשיו ראש ממשלה עם אמירה עוד יותר מגוחכת לגבי הדיאליזה. מומלץ שיקרא מעט חומר על נחיצות הדיאליזה. נקווה שהוא אף פעם לא יצטרח לחוות את אותה "אי נעימות".

טלמ

New member
אולי המשפט לא נכון אבל הקונספט

מאוד מוצדק. עלינו משגרים רקטות יום יום, הוריסם לנו את החיים אז אנחנו נכבה להם את החשמל, אולי כמה אנשים חולים ומסכנים ייפגעו מכך אבל אם הם כל כך נגד הטרור ולא עושים שומדבר נגדו, שיסבלו מהתוצאות שלו.

אשרת

New member
הבעיה היא לא החולים

אלא החמאס ואוזלת היד של הממשלה. עדיף שיתן למישהו אחר לדבר ויחסוך מאיתנו את כל הדימויים ההזויים הללו.

אשרת

New member
זה לא סותר את מה שהוא אמר.

זה חדש לו שיש הדפלות מישיבות ממשלה?

bhnadav

New member
שימי לב מה הוא אמר.

"עודף חשיפה תקשורתית", כלומר הוא נחשף יותר מדי פעמים לתקשורת. את זה אפשר לומר על הנאומים הרבים שהוא נשא בימים שמאז החטיפה בכנסים שונים בהם השתתף, אך לא לגבי ישיבת ממשלה שהתקיימה. זה שיש הדלפות ושמדובר באמירה לא ראוייה (לטענתם), זה לא מעיד על "עודף חשיפה תקשורתית".

bhnadav

New member
זה לא קשור בכלל.

לומר על הדלפה מישיבת ממשלה שזה מעיד על "עודף חשיפה תקשורתית" מצד אולמרט זה דבר שגוי. אמרתי - אפשר לומר זאת כמה שרוצים על כל הנאומים שהוא נשא מאז החטיפה - והיו הרבה כאלה. אך כמו שהייתה ההדלפה הזאת, היו גם הרבה אחרות כמו הניתוחים של ראש השב"כ וראש אמ"ן. זה לא קשור.

trigotrigo

New member
אולי היא דווקא התחכמה לה

והחליטה לעשות פרפראזה על חשבון מרי אנטואנט.. אגב, אפשר להכין ריבת תות ללא סוכר, זה פשוט לא כל כך טעים

mean girl 16

New member
אבל חייבים ממתיק אחר כתחליף לסוכר.

של רוחמה זה מתותים נטו.

trigotrigo

New member
כמו שכבר אמרתי

אפשר לעשות ריבה רק מתותים, אבל זה יהיה פחות טעים. מה שטוב, זה יהיה פחות פחמימתי, ויהיה אפשר לאכול את זה בלי הפצצה בסוכר

למעלה