אף אחד לא פתח אז שרששור הפרק השבועי

Q T g i r l

New member
היה פרק יפההההה

התאכזבתי מג'י ג'י כי הוא יצא די גזען אבל אני מניחה שזה בגלל התקופה, למרות שציפיתי ממנו ליותר. ואממ סתם שאלה שכזאת- זה לא סיום העונה נכון?

noabethr

New member
גזען מתי?

והסיום בעוד 2 פרקים...

Q T g i r l

New member
עם הקטע של סם....

מילא נכון שזה היה ברוח התקופה אבל שהוא לא ידבר עם אחותו בגלל זה? לא יודעת.... ציפיתי ממנו להיות יותר מתחשב

noabethr

New member
...

הפסדתי את ה-5 דקות האחרונות... ראיתי הכל לא היה קטע שהוא אמר לה לא לצאת עם סם... לא שאני זוכרת...

Q T g i r l

New member
הוא אמר...

שאם היא תצא איתו אבא ואמא לא יסלחו לה... ואז אחרי כמה שניות אמר שגם הוא לא יסלח לה... ויצא. ואז היא התחילה לבכות אני חושבת

bustelo

New member
דווקה מג וסם יכול להיות גדול!!!!!!!

נראה שהרייטינג בפורום הוא זהה לזה של הסדרה ????לא נורא עוד שני פרקים ואפשר להתחיל בסיכומים ...... יאאלה תכתבו משהו על הפרק האחרון ...........לדוגמא :JJ מבין שבחיים האמיתיים לא מספיק לכת עם מדים כל הזמן אלה גם למצוא עבודה שתכניס לו כסף....(להיות אסטרונאוט הוא רוצה ....הצחיק אותי איך וויל שאל אותו לפני כולם מה קורה עם תוכניותיו להיות אסטרונאוט ....לא יודע מה איתכן אני ראיתי שהוא נבוך בטרוף!!!.......) האמת שJJ התגלה בתור גזען קטן כשדיבר על סם ומג ...זוהי אמנם רוח התקופה ההיא אך הייתי מצפה ממנו לקצת אורך רוח וקדמה ..בתור אחד שלחם עם אפרו-אמריקאים .....אבל אחרי ההימורים והשקרים לבת' אני כבר לא מצפה ממנו לכלום... מג דווקה מתגלה כדמות הבולטת יותר בקידמה ושוויון ...אבל עדיין עושה טעויות ... יאאלה נמאס לי ..אולי אמשיך אחר כך.....

הדסוששש

New member
ממ תקשיבו

חברה שלי היתה אצלי ולא כזה התרכזתי בפרק.. ואין לי כוח לראות בלי תרגום במחשב מישו יכול לספר מה היה בפרק?

פרק יפה ../images/Emo9.gif

אחרי רצף של פרקים מאכזבים סוף סוף פרק אהוב ביותר
אני חוששת שJJ מאבד ממעמדו כדמות האהובה עלי. הגזענות שלו עוברת כל גבול!!!!
אני מקווה שמג לא תקשיב לו וכן תהיה עם סם כי הם ממש חמודים ביחד. בטח התסריטאים רצו להמשיך את הסיפור שלהם בעונה הרביעית אבל האנשים בNBC הזו**ת ביטלו את הסדרה $#^$*&^(*&%$^%@%#@$~$%%$*&)*&(&**!$#%~@!#~#%%* ג'ק אידיוט. ביזבז את כל הכסף לחופשת הקיץ שלהם על הקמפיין לעירייה ובסוף התפטר אחרי שבועיים. אה ולמי שחשב שזה היה סיום העונה אז לא, יש עוד 2 פרקים (
) מה שממש היה חבל לי בפרק זה שבסוף היו את הנאומים של מג ושל הכומר של ניית'ן וסם, אז בעריכה חיברו אותם. בדר"כ זה יוצא יפה חיבורים מהסגנון הזה אבל הפעם הם לא עשו עבודה טובה וניסיתי לעקוב אחרי 2 הנאומים ובסוף לא הבנתי אף מילה. הפיסקה הזאת הייתה עילגת אבל אין לי כוח להתנסח
ודבר אחרון -
לאבאלה שלי יש לו היום יומולדת!

הדסוששש

New member
חח

ותחשבי שאני ראיתי את זה בלי תרגום בכלל לא הבנתי מילה מהזיבולי שכל של מג.. אז החלטתי להתרכז בJJ חחחח

למעלה