אף אחד לא פתח שרשור לטורצווד 12?

XUXA141

New member
אף אחד לא פתח שרשור לטורצווד 12?

זה יותר מסוג הפרקים שאני אוהבת - למרות שאין בו הרבה מאבק עם מפלצות וכאלה. אבל יש המון רגש, והאקשן הוא יותר פנימי - בתוך האנשים שנאבקים בכל מני רגשות שיש להם - מכאב על אבדן ועד אהבה תמימה. וסוף סוף נותנים ליאנטו קצת להתבטא, הוא היה די רדום מאז הפרק עם האקסית שלו הרובוטית. (אגב, ראיתם שאוון מטיח בו ש"אתה סתם זיון של ג'ק"?) ועוד משהו, פה למטה - כותבת בנפרד בגלל ספויילר.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif לעונה השלישית של דוקטור הו

בפרק הזה ניתן היה להבחין היטב בשלטים הקרועים המודבקים על הדלת של האולם....

TheSegal

New member
היה אחלה פרק אתמול ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת פרקים עם משחקים בזמנים. לדעתי יכלו לנצל יותר את הסיפור עם קפטן ג'ק האמיתי ולא רק לזרוק לנו כמה פרורים לגבי ג'ק שלנו...

XUXA141

New member
אגב, גם הפרק הזה מזכיר סרטים..

"תדר גבוה" - בחור שמגלה שדרך הרדיו שלו הוא יוצר קשר עם אבא שלו בזמן עבר, כשהאב היה חי, וכל שינוי שהבן עושה בחיי האב , למשל כשהוא נותן לו עצות, גורם לשינוי ההווה של הבן (שהוא העתיד של האב). סרט מקסים. "הבית על האגם" - סנדרה בולוק חיה בהווה. קיאנו ריבס חי שנתיים קודם, ובכל זאת הם מצליחים להתכתב בשידור "חי". אני מניחה שיש עוד סרטים כאלה.

TheSegal

New member
בית באגם..... איזה סרט זוועתי !!!!!

התחלתי לראות אותו במטוס והוא עזר לי לישון יופי... החבר שלי לעומת זאת מת עליו, גברים

שמשון 2

New member
|הדגש|כמה לסקס הומו-לסבי!?!?|סדגש|../images/Emo34.gif

טוב, לא חשבתי שיש לי בעיה אם זה... אבל בסוף הפרק בקושי הצלחתי להתאפק לא להקיא!

XUXA141

New member
אף אחד לא הכריח אותך לצפות.

הסידרה הזו היא למבוגרים. לא לילדים שאומרים "איכס". בעולם המבוגרים יש גם יחסים הומולסביים. זו לא הסצינה ההומולסבית הראשונה ולא האחרונה, ועובדה שנשארת לראות את העונה עד הפרק ה12, למרות שכבר היו די הרבה קטעים בין גברים ובין נשים.

שמשון 2

New member
לא סתם, אחלה סדרה!../images/Emo140.gif

אל תבינו אותי לא נכון, אני רק מדגיש שהם משתמשים בגימיק הזה יותר מדי (בכל סצנה בה יש בני אדם/חייזרים...)

TheSegal

New member
האמת שאתה צודק מאוד

גם אני מרגישה שהם משתמשים בגימיק הזה כדי להפוך את טורצ'ווד לסדרה לקהל מבוגר.

../images/Emo45.gif גם מה שאמרתי בפרק השני.

סקס ויחסים הומו/לסביים זה סבבה, כל עוד זה במינון. אני יודעת שלבריטים עין עכבות והם משדרים מה שבא להם [מה שהאמריקאים היו משדרים ב-HBO ומזדעזעים מזה], אבל הניסיון הזה להראות ש"היי, אנחנו לא דוקטור הוּ אלא סדירה למבוגרים, קחו אותנו ברצינות", כבר די נמאס. יש המון דרכים להראות שזה לא לילדים. לדחוף לנו סקס כל הזמן ישר לתוך הפרצוף זו סתם דרך קיצור.

XUXA141

New member
מחשבה

באחד הפרקים המוקדמים ג'ק אמר שהוא לא מגדיר את עצמו כהומוסקסואל אלא חסר תבנית. הוא פתוח לכל דבר. מה שיפה בסידרה, בענין הסקס זה שלא משנה מה מינו של הפרטנר, או אפילו אם הוא יליד כדור הארץ או לא. העיקר זה הרגש באותו רגע , המשיכה, הענין. אני חושבת שזה מוסיף פלפל, במיוחד כשזה גם משפיע על העלילה, נניח הקשר שהיה בין גוון לאוון, או סיפורי האהבה - אוון והטייסת או ג'ק וג'ק המקורי, וכמובן מערכת היחסים של גוון והחבר שלה (שאגב, למה הם עוד ביחד?)

אין לי בעיה עם הפתיחות, להיפך, אבל אפשר לעשות

את זה גם בלי לדחוף לנו סקס לגרון כל הזמן. זה פשוט נראה רע. פתיחות זה סבבה, אבל זה פשוט נראה כמו אוגריה אחת גדולה כשכולם שוכבים/מתמזמזים עם כולם.

XUXA141

New member
האמת שחצי מהזמן זה רק נשיקות..

כלומר נכון, גוון התמזמזה עם הבחורה עשויה גז, ג'ק התנשק עם כמה גברים (ונדמה לי שגם אישה אחת), אוון התנשק עם גוון כמה פעמים והיה רמז שהולך להיות יותר מזה, והחבר של גוון הסתובב בעירום. גם הקשר של יאנטו וג'ק התמצה מקסימום בנשיקה ויותר ברמיזות. הפעמים היחידות שמיטה היתה מעורבת בענין היה בין אוון ודיאנה, טושיקו והחייזרית וזהו, נראה לי. חוצמזה את ג'ק אני מוכנה לראות בכל סצינה שתגרום לו להוריד חולצה.. (זוכרים בדוקטור הו עונה 1 כשהוא היה בתוך שעשועון טלוויזיה והאחיות שהיו שם הפשיטו אותו לגמרי? הוא אמר להן "הרייטינג שלכם הרגע עלה!")

TheSegal

New member
זה לא ממש משנה עם זה נשיקות, סקס או מזמוזים

ברגע שהם סתם דוחפים את זה בלי שום טעם אלא רק בשביל רייטינג או הצהרה זה מתחיל לאבד את האפקט... זה כמו לראות שוב ושוב סרט פורנוגרפי עם "עלילה" אחרת... בפרק עם הארחים מהעבר זה היה הכרחי גם כדי להדגיש את המעבר משנים עבו לעומת היום וגם כדי לדגיש את הכאב של אוון כשדיאן עוזבת אותו (להראות עד כמה הם התחברו), אבל מפה עד להתמרחויות שונות בסדרה זה באמת מיותר... אני לא אנטי סקס, להיפך אני אנטי צנזורה, אבל כל דבר צריך להעשות בטעם.

שמשון 2

New member
אחרי זה לא צחקתי בהסטריה! -

''אישה ממולאת בגז מזיינת גברים למוות"

למעלה