אף אחד לא ראה היום את הפרק הראשון של עונה 9?

omer719

New member
תכלס.. אחת ההתחלות המוזרות ביותר נראה לי.

איך נבהלתי כשהם רצו עליהם עם סכינים , ולמה נתנו להם לשתות בוץ? מוזר.

sharonsharon123

New member
כן זה היה מגעיל....

הבוץ הזה היה צריך להיו אתגר חסינות חח אבל היה קטע יפה שצאד החמוד הזה הראה לכולם את הרגל שלו. הדבר הכי מגניב בארץ

מור תור

New member
בואנה איך שהם רצו אליהם איזה מגניב

כל אחד עם הבעה מוזרה כזו בואנה מה הם רוצים? הם יאכלו אותי? יהרגו אותי?

TA2020

New member
אני ראיתי והיה פרק מוזר ביותררר

מה זו ההתחלה הזו? איזה טקס מוזר. הם חבטו בחזיר? הם נתנו לבנים לשתות מים עם בוץ? הקטע הכי מגעיל היה שצ'אד (או איך שלא קוראים לו) הראה לכולם את ה"רגל" שלו. זה היה כל כך מגעיל!!!

../images/Emo31.gif מה מגעיל בזה?

אני החזקתי ממנו, כל הכבוד לו!! איזה אומץ ובטחון עצמי צריך בשביל זה. הוא היה אחד המועדפים עלי.

TA2020

New member
ברור שכל הכבוד לו אבל בשביל דברים כאלה המציאו

את הצנזורה. בארה"ב בצנזורה פחות מגבילה ממה שיש אצלנו ושלא תבין אותי לא נכון. אני הכי בעד זה שאנשים כמוהו ישתתפו בתוכנית כי זה באמת מראה על הכוח רצון שלהם ועל רוח טובה אבל למשל כמו בפרק של היום (ה-7/11) הייתה את המשימה שלהם לעבור על הקורה וכשהוא ניסה לעבור הוא נפל וה"רגל" שלו פגעה בקורה ולי אישית זה עשה מאוד רע! אני ריחמתי עליו והרגשתי שהוא סובל מהדברים האלה. חוץ מזה, יש תוכניות כמו הישרדות שיש שמה המון אתגרים פיזיים ואי אפשר לקחת כל אדם לתוכנית שכזו. לפי דעתי, למרות כל הרצון הטוב של התוכנית היא סתם בחרה בו כי בסופו של דבר חבל על המתמודד שסובל ורואים שהוא לא מתאים לשמה מבחינת האתגרים הפיזיים אז בשביל מה? הכל נאמר ברוח טובה וחס וחלילה כדי לפגוע. אני אומר שהמתמודד סובל בדברים כאלה אז למה לקחו אותו מלכתחילה?!

Confide In Adam

New member
לא מסכים..

אתה מדבר כאילו הכריחו אותו לבוא לתכנית ולהשתתף. הוא זה שרצה לבוא והוא ידע מראש שיכול להיות שיהיה לו ממש קשה, אבל הוא החליט ללכת על זה בכל זאת. בינתיים על פי מה שרואים הוא מתמודד עם זה מאוד יפה, יש הרבה אנשים בלי שום נכות שאחרי כמה ימים בתכנית פשוט נופלים כי הם לא מסוגלים להתמודד עם התנאים. דווקא דברים כאלו מראים לכולם שגם אנשים עם נכויות יכולים לעשות כמעט כל מה שאדם בלי נכות יכול לעשות - אם לא כל דבר, בדיוק כמו שכריסטי לא נתנה לחירשות שלה להפריע בעונה השישית.

../images/Emo45.gif+../images/Emo58.gif קטן

מסכימה עם אדם, מה גם שבשאר האתגרים הוא היה מעולה, ובכלל לא הורגש שיש לו מגבלה. TA2020 אני מבינה את הכאב שחשים עליו, אבל שרואים אותו יותר מבינים שהוא לא מרחם על עצמו, אז גם אני לא ריחמתי אלא הערכתי יותר.

TA2020

New member
גם אני מעריך אותו אבל עדיין לי כצופה קשה

אולי זו בעיה אישית שלי, אולי לא. אבל בכל מקרה... שיהיה...

מור תור

New member
אני לא זוכר בדיוק מי

אני חושב קוראים לה ליאן יש לה עיניים מדהימותתתתת (ירוקות)

omer719

New member
כן הייתה שם ליאן עם עיניים ירוקות .

היא הייתה חברת המושבעים השלישית.

למעלה