אף אחד לא שותה
בישביל הטעם

tiger

New member
אף אחד לא שותה ../images/Emo72.gifבישביל הטעם

אלכוהול זה דבר דוחה עם טעם מגעיל בימיוחד ואני לא מאמין שיש מישהוא אחד בעולם ששותה את הגועל נפש הזה שלא למטרה היחידה שלשמה הוא קיים:לסוטול. ושלא יספרו לי על קוניאק צרפתי מעודן ,רמי מרטן,מרטל,רמי מרטן XO (טורבו אינג´קטורים)...לכולם יש טעם של רעל מזוקק.בא להקיא רק מריח.שלא לדבר על הסקוטשים למיניהם,בלאק לייבל,בלו לייבל,רד לייבל ,גולד לייבל...ואלה עוד נחשבים לטובים ביותר,לכולם יש טעם של שתן שעמד שנים בשמש והבחילה שכוסית אחת יכולה לעשות לך זה משהוא ששום אוכל מקולקל ככל שיהיה לא יכול להזכיר אפילו. על הטעם של הטקילות אני בכלל לא מדבר. לבירה יש ממש טעם וריח שיכול להזכיר שתן, וכל טועמי היינות הצרפתיים יכולים למצמץ מיצידי ולמצמץ בשפתיים עם מחר בין ינות בורגנדי ליין שולחני ואני עדיין אחשוב שיש לזה טעם נורא של ענבים מקולקלים בימיוחד. לסאקי יש טעם של קאקי (חם)... אולי רק לשמפניה יש גם טעם טוב אבל כמה כאלה אנחנו באמת שותים? אז שלא יספרו לכם שיש אנשים ששותים כוסית פה כוסית שם לעיתים רחוקות רק בישביל הצבע היפה של התוית על הבקבוק או בישביל הטעם האלוהי של יינות הגולן החדשים.כולם שותים בישביל דבר אחד:לתת בראש. ושלא יעבדו עליכם. t

MARMELAD

New member
טייגר תיזהר שלא נכנס בך ../images/Emo6.gif

בתור המנהל לשעבר של פורום יין ואלכוהול אני חלייב לצאת להגנת האלכוהול: אלכוהול זה יופי של דבר. אלכוהול הוא לא רעל מזוקק אלא תערובת של נוזלים המיוצרים ברובם הגדול מהטבע, זיקוקים של סוגי צמחים שונים בטעמים שונים ומשונים. תאמין לי שפגשתי מליוני אנשים שאמרו לי "אני לא אוהב/ת אלכוהול" וברגע שמצאו את המשקה המתאים להם הבינו שזה ממש לא נכון. אני מאמין שאלכוהול הוא חלק חשוב מתרבות הפנאי של כל אחד. לשתות כוסית של יין / ליקר / מה שאתה לא אוהב זה לא בשביל הסוטול - כי סוטול לא מקבלים מכוסית אחת. זו צורת חיים, של אהבת האלכוהול, שמזכירה בצורה מסויימת את צורת החיים של הסטלנים. כמו שלא כל מי שמעשן מחפש את הפצצות ככה לא כל מי ששותה מחפש את ההשתכרות.

tiger

New member
כמובן שאני מסכים איתך לכל מילה +-

רק שלדעתי מגזימים רבות בערך של הטעם כשמדברים על אלכוהול כשלאף אחד בעצם זה לא ממש טעים וזה לא ממש שלשם הטעם אנחנו שותים את זה אלה לשם הסוטול שאם הוא לא היה קיים אף אחד לא היה מכניס את הדבר הזה לפה. לא בקידוש ולא בחישוש ולא במסיבות הרווקים או במועדונים ובמסיבות,אף אחד לא ממש מקפיץ טקילות בישביל הטעם הנהדר כמו שבשיביל הפצצות לגבות והקילשונים לעיגולדים והפלטינות... אני אבל נכון להסכים שיש בטעימת יינות ואו משקאות אלכוהוליים אחרים מישום האמנות והמיקצוענות.יש תרבות של יין ואלכוהול כמו שיש תרבות של סמים.גם המגדלים הטובים אוהבים באמת ובתמים את הצבע הירוק היפה ואת צורת העלים והפרחים הפרקטליים והמיוחדים האלה.כמו שטועם יין אוהב לגעת בפקק של הבקבוק ,להריח את האבק על השעם...אבל המטרה של שני החומרים האלה היא אותה מטרה וזה לא היופי או הטעם.נכון שהם יפים ונכון שיש מי שימצאו יינות מסוימים כטעימים להם מאוד אך ניתן לחשוד שלא הטעם היה הנר שדלק למרגלות דורכי הענבים ושזה לא הצימאון שמעודד אנשים לישתות אלכוהול... כמו שזה גם לא בדיוק היופי של העלים שמריץ את הגננים. אלכוהול זה אולי אחד החומרים הכי ישנים ומוכרים לאנושות שיש ומיכאן אני מסיק שגם הסוטול הינו צורך אנושי ישן נושן כי הרי לישתות מיים הם יכלו תמיד... אז שלא יספרו לי על יין לקידוש ושלא יגידו עדלוידע בפורים כי כולנו יודעים כבר מה זה אומר (עד דלא ידע בין ימינו לשמאלו ואיך קוראים לסבתו).כולם רוצים לתת בראש רק שחלקם מיתבישים להודות ומיסתתרים מאחורי תירוצים שונים ומשונים .להגיד ששותים וודקה בישביל הטעם זה כמו להגיד שהולכים למסיבת אסיד בישביל לירקוד...סתם t

Gevakumon

New member
אני ממש מתאפק לא לקרוא לך

טיפש, אבל אתה ממש מקרין את זה מההודעה שלך...כל היום לך מזיינים את השכל שאין דבר כזה סמים קלים שזה רק מעבר לסמים הקשים והתמכרות וחיי פשע וכל השטויות האלה, אז דווקא אתה בא וקובע עובדה פשוטה וברורה בלי שום היסוס "אף אחד לא שותה בשביל הטעם", אני מבין את ההשוואה בין מריחואנה לאלכוהול, אבל זה לא סיבה לתקוף את האלכוהול, מה הוא עשה לך?

ניק1

New member
מה רע.....?../images/Emo72.gif

מה רע בזה..? קצת לצאת מהשיגרה, להרביץ כמה כוסות ולהיתמסטל...... אולי בפעמים הראשונות זה מגעיל.. אבל אחריי כמה פעמים כבר אי אפשר בלי זה......

למעלה