אז מה נותר להגיד חוץ מ...
אלוהים אדירים איזה פרק ענק!

אחד מהטובים ביותר שהיו עד עכשיו.

אז מה יוצא? בואו נפשט את זה...

איתן מפתיע אותי במזימה שלו להרדים את ויקי ולילוש. אגב, הוא לא הסביר להן על האקדח (למרות שהבחור בא מארה"ב, שם מוכרים נשק כמו לחמניות חמות). מצד שני, אני עדיין לא יודע אם איתן מבלף או שהוא באמת לא עם טדי בסוף? האמת שהיו תמונות משונות שמראות דברים מהמשך העונה. התמונות מציעות שהסיפור הזה מסובך מאוד...

לא גילינו שום פרט על הבוס האמיתי חוץ מהכינוי שלו. מעניין מי זה... בנדה? לא יודע, אחרי הפרק של היום קצת פחות. אבל מי זה יהיה בסוף? לפי מה שהבנתי בחממה הייתה דמות שהיה לה פיצול אישיות והיא הייתה הרע? יכול להיות שגיורא מביא אותה בהפוכה גם הפעם?

רחלי-לירון-מיטל: התפתחות מתבקשת, חוץ מהסוף שהיה פשוט הזוי ומפתיע ברמות. חשבתי שיחטפו את רחלי, חשבתי שטדי נכנס לתסבוכת ענקית... אבל זה לירון?! לירון תחת איומים?! לירון תחת השפעת סמים?! מתחזה ללירון?! לעזאזל, מה זה?! חשבתי שהם יתנשקו או משהו...

אבל נשיקה מרגשת יכולה להיות רק אחת בלבד, וזה אגם ואודי!
הסיפור של רומיאו ויוליה המודרניים ממשיך. היה ברור לי שהוא יצטרך לנחם אותה בנוגע לסוף של המחזה. היה גם מעניין אותי איך אגם תגיב לשקשוקה (איתן גסס מחריף בג'חנון). אבל זה אני והנורמות המיושנות שלי, בטוח שאצל השיינפלדים הם לא מכירים שקשוקה כי הם כאלה אשכנזים. אני גם מבטיח לכם שזה לא הסוף בהקבלה לרומיאו ויוליה, יהיה השבוע עוד אירוע שיתכתב עם המחזה הזה. אני אדבר עליו כשהוא יגיע. בינתיים, הנשיקה של אגם ואודי הייתה ענקית.

פרק מעולה, אם צריך להגיד עוד פעם.