אף אחד פה לא אוהב אותי,אני לא רצויה

Silviya Bamper

New member
ר ו ת ם../images/Emo70.gif

למי אכפת מאף אחד?! אני אוהבת אותך! אני אוהבת אותך אני לא יכולה להדגיש את זה יותר אבל אם הייתי יכולה הייתי מדגישה! תשנני את זה טוב טוב! אני לא יודעת למה את אומרת כזה דבר, ואני כאן (בינתיים עד שתיים) אז תספרי לי! אני לא רוצה שתחשבי כזה דבר -לא נכון- שאת לא רצויה!
לימור... שדואגת לך

רותם טל

New member
אף אחד פה לא אוהב אותי,אני לא רצויה

פשוט אף אחד,אפילו מישהו קרוב אלי כבר לא רוצה

ש ק ד ב ת

New member
יקירה../images/Emo20.gif

אני לא יודעת מאיפה קיבלת את הרושם שלא רוצים אותך פה, אבל בכל אופן - זה רושם מוטעה.
הבית
הזה שלך בדיוק כמו שהוא של כל אחד אחר. ורק את תחליטי כמה את רוצה או צריכה לכתוב.
ולא. אהבה זו לא בקשה כל כך גדולה.
אני חושבת שכולנו רוצים להרגיש אהובים, אבל לא תמיד יודעים איך לשדר את זה כלפי חוץ. אהבה נותנת איזו תחושת בטחון, הרגשה של משהו קבוע ויציב, משהו שלא הולך להעלם כל רגע כמו תחושות אחרות שאנו חשים לעיתים. אהבה נותנת כוח. רגיעה. שלווה.
ונכון שבדרך כלל כדי שיאהבו אותך באמת את קודם צריכה לאהוב את עצמך, אבל אני יכולה להגיד לך שלא תמיד זה כך. לפעמים דווקא האהבה היא זאת שגורמת לך לקבל את עצמך. ואולי גם לאהוב. יש כל מיני סוגים של אהבה. אבל כולם טובים. כולם עושים טוב בנשמה. ואני מניחה שכולנו רוצים שאיזשהו מקום לחוש אותה, להרגיש אותה, להתעטף בה, להתגונן בעזרתה.
החיים לא קלים, יפה שלי. אהבה היא משהו יציב שעוזר לעבור גם את הרגעים הקשים. ואולי לכן כולנו צריכים אותה. אבל אני רק רוצה לומר לך, שגם אם מישהו אחר אוהב, זה לא אומר שאין לו/ה את הרגעים הקשים שלו.
ולעיתים גם הוא צריך את ההפסקה, את המנוחה, כדי להתמלא מחדש. כדי להרגיש שהוא/יא יכול/ה שוב לתת.
כדי להראות לך שוב שאת אהובה. אז אל תלכי לך לאיבוד כי היא/הוא צריך/ה לה הפסקה. זה לא אומר שאת לא אהובה
זה לא אומר שכל מה שהיה כבר לא יהיה עוד זה לא אומר שאת לבד זה רק אומר שהיא/הוא צריך/ה קצת זמן לעצמה...
כמו כולנו. ובינתיים... את יכולה להעזר בנו. כמו שאת עושה. והבית
הזה נימצא כאן גם בשבילך. הרבה בשבילך. בדיוק בשביל זה הוא קיים. אז הנה - קחי לך חיבוק אוהב
ותזכרי שגם הרגעים הקשים האלו, בהם נדמה שאת לבד ואין אף אחד מסביב , גם הם עוברים. והאהבה
...תמיד נמצאת שם כדי לחבק ולהזכיר שיש למי ויש למה. את אהובה ילדה. אל תשכחי את זה.
שקד

missundaztood

New member
רותם,

כל אחד מרגיש לפעמים לבד, לא אהוב וקצת בצד. אבל אין שום סיבה שתרגישי כך, אני פה בשבילך תמיד וכך גם שאר האנשים הנפלאים בפורום הזה. את נפלאה ותורמת רבות לפורום. אולי אף אחד לא אוהב אותך, גם אותי הוא לא אוהב-הוא לא טיפוס חביב במיוחד אבל אני
אוהבת אותך אתה פלא (מילים: ע"פ פאבלו קאזאלס, לחן ועיבוד: חוה אלברשטיין) כל רגע בו אנו חיים הוא רגע חדש אין שני לו ביקום לא היה כמותו בעולם ולא יהיה עוד בעולם ומה מורים אנו לילדנו בבית הספר? מלמדים אנו אותם כי שניים ועוד שניים הם ארבעה. ועי פאריז היא בירתה של צרפת, מתי נלמד אותם גם מה שהינם? עלינו לומר לכל אחד מהם יודע אתה מה שהינך, אתה פלא ! יחיד ומיוחד אתה פלא ! בכל העולם כולו אין עוד ילד אחר בדיוק כמותך אתה פלא אתה יחיד ומיוחד והבט בגופך איזה פלא הוא רגליך ידך, אצבעותיך הזריזות האופן בו הינך מתנועע אתה פלא! עשוי אתה להיות שייקספיר מיכאל אנג´לו, בטהובן אתה פלא! טמונה בך היכלות לכל דבר כן, פלא הינך. וכאשר תגדל תוכל אז לפגו באדם אחר אשר כמותך הוא פלא גם הוא יחיד ומיוחד גם הוא פלא. עליכם להוקיר זה את זה עליכם לעבוד כולנו חייבים לעבוד כדי להפוך את עולמנו זה שיהא ראוי לילדיו אהבת המולדת אך דבר טבעי הוא מדוע תחדל האהבה בגבול? [URL='http://'] מהגר שאוהבת אותך מאוד[/URL]

NaDaV18

New member
הגר

כמה טוב לראות אותך? אתה ממש עוזרת,ואת כל פעם כותבת הודעה יפה יותר מהשנייה אבל מה איתך? איך את מרגישה? ואיך עשית בצבע? זה ממש יפה

למעלה