אף אחד פה...

syber

New member
אף אחד פה...

לא התייחס למז"ט שעבר מעל נהרייה ... הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה...

vitamin P

New member
לא טוב....

עם כל הטכנולוגיה שלנו ועם כל התדמית שלנו ועם הפרדת הגבולות המשוכללת לא הצליחו לקלוט את הטיסן הזה
לא טוב... כנראה עכשיו המיקוד בעצמים מעופפים יהיה גבוה יותר- יש לנו את הציוד האפשרי נראה לי... בשאלון ההעדפות שקיבלתי מצה"ל היה את התפקיד הזה של התרעה בשטח האווירי של ישראל- עכשיו הם ירצו הרבה יותר אנשים בתפקיד והוא לא לטעמי להסתכל יום שלם על מסך קטן בחדר מחניק

טכנולוגיה?

לא צריך להגזים. למזל"ט מצוי יש חתימת מכ"מ קטנה, הוא טס לאט והבקר לא מתייחס אליו ברצינות כמו שהוא מתייחס למטוס קרב במהירות גבוהה. האם צריך להזכיר את המטוס הסורי שנחת בעפולה ואף אחד לא שם לב? ה"טכנולוגיה" שלנו, בימי רגיעה, לא הכי מתקדמת... כמובן שהבקר הפעיל באותה שעה ילך לכלא ... למרות שכל בקר היה עושה את אותה הטעות.

YHS

New member
עדיין מתבדחים?

מזל"ט מצוי, השאלה היכן הוא מצוי. יש כאלה עם מוטה של 16 מטר ומשקל המראה גדול משל 172. מזל שבד"כ הם מחומרים מרוכבים ולכן מחזירים מעט. אה. זה לא מזל"ט. זה מל"ט.

vitamin P

New member
מה שאני אומר...

שמעכשיו או לפחות בחודשים הקרובים(
) ישימו לב לכל זבוב שנכנס לארץ... אני בטוח שיש להם ציוד שמזהה כל מתכת שעוברת את קו הגבול...כי רוב המטוסים באיזור ההוא כן צריך להתייחס אליהם, לא ככה?

noyfb

New member
אם מטוס סורי נחת בעפולה , אז במבצע

הנדסי מדהים....הזיזו מתישהו את עפולה הנוכחית ממקומה הקודם ...

אולי קונספירציה.

מבלי להרחיב, בעבר קרו "פאשלות", אבל לפעמים במכוון וגם אם יש ביקורת חריפה על ח"א הוא את שלו עושה ושם קצוץ. מה דעתכם שח"א כן גילה אותו , נתן לו להמשיך, עקב אחריו על מנת ללמוד עליו נתונים, להתחקות אחר מהירותו גובה שיוט, תדרי הפעלה של השליטה... ועוד נתונים חסויים. הרי נסראללה כל כך התגאה, שהודיע כי הוא חזר בשלום ונחת בשלום. אבל לא כך, הרי הוא "התרסק (או לומר רוסק מעניין ע"י מי ?) לים ובעצם הם (החיזבלה) לא יצא להם מזה כלום, אין להם מזל"ט ולא תמונות ולא כלום, אולי מעט יוקרה.

efi2000

New member
זה שייך לחיזבאללה,המזל"ט יכול להיות

גם מטען חבלה שהמטוס מתרסק באויר או פוגע באחד הבתים הוא מתפוצץ.

Aviation Addict

New member
לא משנה מה קרה, הישג תעמולתי

בשביל החברים שלו והג'יהאדיסטים ברחבי המזה"ת נסראללה השיג. וזה רק מגביר להם את המוטיבציה, הרי אפשר להכות באוייב מבלי שהוא מרגיש.

למעלה