רוב הזמן נח
Well-known member
קודם חייבים לחסן את האוכלוסיה שבסיכון. שזה בעיקרון אומר האנשים הזקנים
פתחתי פה לשטן או שאני צריך למלא לוטו?קודם חייבים לחסן את האוכלוסיה שבסיכון. שזה בעיקרון אומר האנשים הזקנים
חדשות • 10.11.2020אף מילה על החיסון לקורונה שמפותח, שכנראה, יכפו על האזרחים
להתחסן בו? או רק על הילדים?
היה ונותר 'נון-אישיו' מוחלט לפי שעה.משרד הבריאות עשוי להמליץ על חקיקה שתחייב את אזרחי ישראל להתחסן
כרגע, הממשלה לא יכולה לדון בכך, כי, עדיין, החיסון לא הופץ, אך ברגע שהחיסון יופץ ולא ירצו לעשות סגר נוסף, אני מעריך שיחוקקו את החוק הזה.היה ונותר 'נון-אישיו' מוחלט לפי שעה.
האם משרד הבריאות "עשוי להמליץ"? בוודאי שהוא עשוי. גם ברור לכתחילה שזה עולה בדיונים שלו.
אולם נכון לרגע זה משרד הבריאות לא קיבל שום החלטה בעניין וממילא לא המליץ שום דבר. ממילא קבינט הקורונה לא קיבל שום החלטה בעניין. ממילא הממשלה לא קיבלה שום החלטה בעניין. וממילא הכנסת לא אישרה שום החלטה בעניין.
במילים אחרות, עם כל השרשורים שנפתחו על זה היום בתפוז בעקבות כתבה קיקיונית באתר הקיקיוני ליינט, אין שום חדש בנושא, שום חיוב כרגע לא עומד על הפרק, ועל אף שאפשר כמובן בכיף לנהל עוד כמה דיונים ושרשורים בעניין, מדובר לפי שעה בנון-אישיו מוחלט בישראל.
האם הגענו לשלב שלפני חיוב חיסונים?כרגע, הממשלה לא יכולה לדון בכך, כי, עדיין, החיסון לא הופץ, אך ברגע שהחיסון יופץ ולא ירצו לעשות סגר נוסף, אני מעריך שיחוקקו את החוק הזה.
הדבר היחיד שאולי ימנע מהם לבצע אותו, יהיה בג"צ, אך גם בו, אני לא תולה יותר מידיי תקוות, כי רוב השופטים הם בגיל סיכון והם ישפטו ע"ס מצבם האישי ולא ע"ס דברים אחרים בדיוק כפי שהם שופטים ע"ס האג'נדה שלהם ולא ע"ס חוקי הכנסת בכל הקשור לערבים.
זה לא מהחיסוןJust got my COVID19 SHOT, didnt hurt at all
בית דין לעבודה נתן פס"ד תקדימי של סייעת בצור יגאל שלא תוכל להגיע למקום עבודתה ללא דרכון ירוק או בדיקת קורונה כל 72 שע' שזאת התעללות לשמה!ראשי רשויות דורשים: "עובד הוראה שלא חוסן לא ייכנס לבית הספר"
יותר מ-150 ראשי רשויות חתמו על מכתב שבו דרשו כי עובדי הוראה לא מחוסנים יידרשו לעבור בדיקות קורונה בתדירות גבוהה - או שלא ייכנסו למוסדות החינוך: "הזכות לפרטיות לא גוברת על הזכות של אחרים לא להידבק בנגיף, לחלות ולמות". בשבוע הבא: בית דין לעבודה צפוי להכריע בעניין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.