אף מילה על התרסקות ה 744 מטען ליד בישקק קירגיסטן ???

מיכה ס

New member
אף מילה על התרסקות ה 744 מטען ליד בישקק קירגיסטן ???

אז שלא!! התרסקות מטוס מטען טורקי 744 לא זוכה לעניין ואפילו לא ולסיקור מינימליסטי גם שהמטוס מחק חצי כפר ליד בישקק בירת קירגיסטן כאשר מספר הנספים היה כ- 40 איש. כנראה שזה לא ארוע מעניין. מעניין מה היה הקף הסיקור אם זה היה קורה באירופה. זוכרים את התרסקות מטוס המטען של אל על ליד אמסטרדם? הכתבה בקישור מדברת בעד עצמה.
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/16/turkish-airlines-cargo-jet-crash-kills-16-kyrgyzstan/

ארזS

New member
דווקא היו הרבה מילים.

אבל לא פה.
ראה למשל את זה:
http://forums.jetphotos.net/showthread.php?58258-Cargo-airplane-collapsed-in-Kyrgyzstan
&nbsp
לצערי הפורום הזה ובכלל כל המערכת הזאת של תפוז ירדו מגדולתם בשנה האחרונה.
הרבה אנשים עברו לפייסבוק (שלי אישית אין ולא יהיה) ולכל מיני קבוצות וואטסאפ והפסיקו לכתוב פה.
&nbsp
ראה למשל, אתה כתבת את הודעתך שלשום בערב, כמעט לפני יממה וחצי, ואף אחד לא הגיב עדיין.
נכון, היו להודעה שלך מעל 100 צפיות, אך צפיות זה לא השתתפות פעילה.
והעיקר שנשמע רק בשורות טובות.

ארז, לצערי אתה צודק.

אכן הפורום ידע ימים פעילים יותר, היום הוא בעיקר פעיל בסופ״ש.

וכמו שמיכה התלונן ובצדק שלא נאמרה כבר כמה ימים מילה על ה744 הטורקי בפורום, גם לא נאמרה אף מילה בפורום על הפסקת החיפושים אחרי המלזי 370.

אולי בגלל שהנושאים שהזכרת

אינם תעופה "קלה"?
לגבי כל היתר אתם צודקים וחבל.

לא הבנתי את כוונתך ל״קלה״

אם התכוונת להתרסקויות כנושא כבד לאומת לבחור כסא ליד חלון כנושא קל אז אני מאמין שרבים מקוראי הפורום הזה נמנים על צופי תעופה בחקירה והנושאים של 744 נופל או טריפל 7 נעלם הם מעניינים רבים כאן ויש מקום לדיונים ומידע בפורום.
שלא תבין אותי לא נכון - גם בחירת כסא ליד חלון הוא נושא מעניין וקל.
בכל מקרה - קצת חסר אדרנלין כאן. אני קורא ומשתתף בפורום הזה יותר מ10 שנים ואותי זה די מצער. מקווה לימים טובים יותר.

וכמו שאמר מורינו ורבינו -
אם תרצו - אין זו אגדה.

השאלה המקורית נשאלה בפורום "תעופה קלה"

ובהחלט שני המקרים הנזכרים אינם נכללים בקטגוריה הנ"ל.

ארזS

New member
עירא, השאלה המקורית נשאלה דווקא כאן לפני תעופה קלה.

לא שזה משנה, אבל כל הוותיקים שבינינו זוכרים את הפעילות שהיתה בעבר בשני הפורומים ורואים כמה פעילות יש כיום, ומבחינתי זה עצוב.

כמו שאמרת "לא שזה משנה"

הפורום בו אני משתתף רדוד, לא מקצועי ומשמש בעיקר לסגירת חשבונות אישיים.
אני משתתף בפרום כדי להריח קצת ריח בית. (אני מתגורר זה זמן רב בחו"ל)
הריח לצערי הרב, בהרבה מקרים לא נעים. שלא להתבטא בחריפות יתר.

למעלה