אז ככה
קודם כל - כל הכבוד למארגנים. גם על הליין אפ המושקע בטירוף, גם על כמות הקהל המרשימה ובעיקר הפניה לגילאים שבד"כ מתעלמים מהם באירועים כאלה - הקהל מתחת לגיל 18
כל הכבוד גם לנצ'י, שהתרגש, לדעתי גם היה עוד חולה מהשבוע האחרון, אבל בכל זאת סחב על הגב הופעה ארוכה (מאד)
עכשיו לקצת ביקורת - אני לא יודע אם זה אשמת המארגנים או הסאבליים, אבל לכתוב על ההזמנות 'פתיחת דלתות ב-23:00' ולפתוח את הדלתות בפועל קצת אחרי 00:00 - כשבחוץ יש כבר המון המון קהל - לא לעניין
עוד דבר מוזר בכניסה: בשלב מסוים התחילו לשאול מי
לא נמצא ברשימות. אין לי מושג אם זה שיקול כלכלי ציני של המועדון (שלמו עוד 10 שקלים, תיכנסו יותר מהר אחרי שהתייבשתם זמן בחוץ) או אם מדובר בבעיה עם רשימת המוזמנים, אבל שוב - לא לעניין
כנראה שזו נגזרת של שעת הכניסה המאוחרת, אבל עדיין - להתחיל את הופעת החימום ב1:30 - אתם יודעים מה, גם אם הדלתות נפתחו ב00:00 - מאוחר מדי. הרבה יותר מדי מאוחר.
התקלוט של רודבוי סאונד היה חביב, קצת 'עדין' מדי לטעמי. את התקלוט של שוחט - ברובו - לא אהבתי, אבל זה כנראה עניין של טעם כי רוב הקהל כן זרם על זה, בכל מקרה וייב אולד-סקולי (כמו שהיה בסוף הסט שלו) היה מתאים יותר לטעמי.
b.n.y היה מצוין בהופעת החימום
ואז למיין איוונט עצמו - כאמור, נצ'י סחב על הגב את הערב לא רע בכלל, למרות שנראה היה שהוא לא מרגיש טוב, ובעיקר עייף. כתבו בפייסבוק שאם הוא לא מצליח לשיר את כל המילים אז כדאי שיהיה איתו עוד מישהו על הבמה, אבל לדעתי כדאי לו לשקול הייפ-מאן\סיידקיק דווקא מבחינת הכנסת האנרגיות
הרבה דיברו כאן על האירוחים הטובים שהיו - פלד (קצר מדי), NOD (נהדרים, הפוגה מצוינת), נימי (מלך, כרגיל, הייתי שמח אם היה ביצוע של נצ'י לאיזה וורס ברמיקס ל'מגיע מלמטה') וצו'לו. זיקיי היה סבבה, אבל לא הייתי מרגיש בחסרונו אם הוא לא היה מגיע, איזי וטונה היו מיותרים ואקסום בעיקר עצבנו ופגעו בשטף של ההופעה (פול-אפ פעם אחת? אחלה. פול-אפ ארבע פעמים? מעצבן), השיר שהם ביצעו לא התאים לוייב לדעתי והיה עדיף אם היו עושים רמיקס לאחד משירי הדאנסהול מהאלבום של נצ'י או אפילו ל'לבה חמה' מהאלבום הראשון שלהם. בנוגע לאלפרבר - ראפר מצוין, השיר עם נצ'י מעולה, לא הרגשתי את האיחוד עם הטרופרז, גד בעיקר מעייף אותי ובאותו נושא - בדיחות הפלוצים של קוואמי ולירון שיעשעו אותי כשהייתי בן 17, פחות כשאני בן 28, אבל כנראה שזה רק הגיל.
למרות כל הבעיות - והיו בעיות כמו שאתם רואים - הייתה הרגשה מיוחדת על הערב הזה, הרגשה שבאמת התאים לה השם 'תחיית המתים', ההיפ-הופ הישראלי באמת התעורר ביום שישי ועכשיו צריך להמשיך את הקו הזה הלאה. והערת אגב: לראות את נימי, קוטג' וקוואמי באותו מקום עם כזו הרגשה ועוד אחרי שקוואמי מציג את נימי בתור הראפר הכי טוב שהיה כאן בארץ ולא לקבל איחוד - אפילו חד פעמי - של בויאקה - זה אחושילינג מאכזב