אף מים

אף מים

New member
אף מים

יופי של פורום (מיד נכנס למועדפים...) ולשאלה ? אנו עומדי לפני קבלת דירתנו החדשה (במודיעין). אבל יש בעיה עם האף מים במרפסת ז"א קיים אף מים לצידה החיצוני של המרפסת ובצד של הבית השיש מגיע עד קו הקיר ומכאן שבשנים גשומות יטפטפו המים ישר על קיר המרפסת וילכלכו אותו, הקבלן כמובן טוען שזה ע"פ התקן... אחרי בירור שערכתי ובדיקת התקן מתברר שבכלל אין תקן... וגם במרפסת השניה האף מים נמצא משני צידי הקיר מה שמונע טפטוף מים על הקיר... ארוך, אני יודע... אבל למשהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה ולילה טוב

להחליף את "הקופינג", את השיש ,

לרחב יותר. סביר לניח, שהזמינו/הרכיבו לוח שיש לא מתאימה לרוחב המעקה. טוב, שלא אמרו, "בכלל לא צריך אף מים! היום, כבר לא עושים." שאלתי, שלמים הודיעו? תוצעה איומה של הלמפריות, אפשר לראות בגינה מאחורי ביניין האופרה, בתל אביב: כל המעקות עם טיח לבן (במקור), שבמישור אחד עם קו קצה הקופינג. האדריכל הרגיש, שזה לא בדיוק פתרון טוב, אז עשה ניתוק של אצבע, בין החומרים. כמובן, זה לא עזר. תדרוש החלפה!!

להחליף את "הקופינג", את השיש ,

לרחב יותר. סביר לניח, שהזמינו/הרכיבו לוח שיש לא מתאימה לרוחב המעקה. טוב, שלא אמרו, "בכלל לא צריך אף מים! היום, כבר לא עושים." שאלתי, שלמים הודיעו? תוצעה איומה של הלמפריות, אפשר לראות בגינה מאחורי ביניין האופרה, בתל אביב: כל המעקות עם טיח לבן (במקור), שבמישור אחד עם קו קצה הקופינג. האדריכל הרגיש, שזה לא בדיוק פתרון טוב, אז עשה ניתוק של אצבע, בין החומרים. כמובן, זה לא עזר. תדרוש החלפה!!

יעל, תמחקי בבקשה את הכפילות,

לפמים לא רוצה לעלות הטקסט, ואני לוחצת, בלי הקרה... תסלחו לי - אווה

ori34

New member
מהנדס .

אני ממליץ לך בחום להביא מהנדס לבדיקת כל הבית . שלא תחתום היום על כלום חוץ מאשר קבלת הדירה . וגם שם ניתן להוסיף הערה בכתב . כך שלא יסגרו בפניך הדלתות . עכשו הנוגע למהנדס : א . צריך סבלנות . ב. אתה משקיע כסף אבל תוצאות לא יהיו מידייות . ג. תדאג שחברת הממהנדסים אותה אתה לוקח גם ירוצו בשבילך אח"כ . ד. לא רק שיפתרו הבעיות בטוח ישנן דברים שאתה לא ראית והם ייראו .

אף מים

New member
לדרוש החלפה ???

ובאמת הקבלן מיד ירוץ ויחליף ? בדיקת מבנים כנראה עומדת על הפרק למרות שזה זמן וכסף וריצות.... בינתיים לא חתמתי על כלום אפילו לא על קבלת הדירה . נראה מה יוליד יום

כן,כן,כן!!! תדרוש תמורת הכסף שלך!

אפילו בלי מהנדס, את צריכה לקבל עבודה סבירה! בפרוטוקול הם חייבים לרשום, מה שאת דורשת. אם לא יחליפו את הקופינג עכשיו, בסיבוב האחריות השנתית כבר צריכים להחליף את הטיח כולו! תקחי ווליום לפני הפגישה, ותמדי על זכויותך! זה עובד!

למעלה