אף סתום וקושי לנשום\חבלה בראש וכאבים

ronenr123456

New member
אף סתום וקושי לנשום\חבלה בראש וכאבים

שלום לכולם כאן וחג שמח אודה לעזרתכם מזה חודש אני מסתובב עם אף סתום,מתקשה לנשום ביום ובלילה יותר מפריע לעיתים יש נזלת שקופה ונוזלית הייתי אצל רופא אף אוזן וגרון נתן לי מלא טיפות,וכדורי אלרגיה דבר לא עזר סינונטיס אין לטענתו,מה ניתן לעשות במצב כזה?,יש אולי תרופת סבתא היכולה לפתוח את האף,ולהפסיק את הקושי בנשימה בבוקר קם עם פה יבש. כרגע לוקח טיפות הומפאטיות מאד בינוני דבר נוסף מזה חודש סובל מעת לעת מכאבי ראש מתמשכים בכל פעם באיזור אחר.הכאב עמום ולעיתים מלווה בתחושה של מחט כואבת באיזור,נבדקתי על ידי נירולוג שקבע שמדובר ברגישות,לא שלח לסי.טי.אז מה ניתן לעשות?לאחרונה הכאב עבר לאיזור הצוואר אודה לעזרתכם

עוז46

New member
לא הבנתי

כאבי הראש לאחר מכה? חבלה? תאונה? שליפני חודש? רק לאחר התשובה נוכל להמשיך.

כמה דברים...

לגבי האף - להכין תמיסת מלח מחצי כפית מלח בכוס מים פושרים. לאחר שהמסת את המלח במים, שפוך לכף היד ושאף את המים חזק לאף. בהתחלה זה לא יהיה נעים / נוח, בהמשך תתרגל. זה שוטף את ה"צנרת" ויכול לעזור ליבש את הנזלת. לפי מה שאתה מתאר, הסימפטומים מזכירים התקפה אלרגית. יכול להיות שהכדורים שקיבלת אינם מתאימים לך. מעבר לזה, כדאי לברר אצל מומחה לאלרגיות (בד"כ משולב עם רופא ריאות, ולא א.א.ג.). לגבי כאבי הראש, יכול להיות שיש לך כיווצי שרירים שגורמים לכאב. אתה יכול לנסות לעסות את האיזורים הכואבים עם קצות האצבעות שלך. מעבר מוקד הכאב לצוואר יכול להעיד גם הוא על כיוון השרירים.

למעלה