אף פעם אל תשחקו 6 שולחנות SNG במקביל!

אף פעם אל תשחקו 6 שולחנות SNG במקביל!

לפחות אם הכי הרבה שולחנות ששיחקתם במקביל זה 2 (וגם אותם פתחתם בחצי שעה הבדל אחד מהשני, כך שאת השולחן שבו הבליינדים עדיין נמוכים אתם כמעט לא משחקים) וחשבתם שזה רעיון טוב לבדוק איך זה לשחק 6 שולחנות במקביל...

modz0r

New member
תלוי..

אני בדרך כלל משחק בבין 3 ל-6 שולחנות במקביל (בדרך כלל שומר את זה על 4). זה עניין של הרגל, בעיקר. כשאני משחק עכשיו בשולחן 1 או ב-2 אני מתחיל להשתעמם ממש מהר.

2המרפא

New member
כן זה השיקול העיקרי בMULTI TABLING

למנוע טילטים של שעמום במיוחד בSNG. כשאתה יושב על שולחן אחד ומשחק בבערך 10% מהידיים מהר מאוד תשתעמם ותנסה להיות יצירתי יתר על המידה.

Kgt1

New member
לזה אני יכול להוסיף שאל תתמכרו להייפר טורבו..

כל עוד שיחקתי רק SNG רגיל המצב היה מזהיר, ואז מגיע החלק השני של הגרף שלי...

2המרפא

New member
וואו BRM לא תופס אצלך אני רואה

איך לעזאזל הצלחת להגיע לסכומים האלה כל כך מהר או שהפקדת הרבה מלכתחילה?

Kgt1

New member
עליתי מ-70 דולר ל600 תוך שלושה ימים במקור...

פשוט גיליתי בSNG בפול טילט את הנישה המתאימה לי, נטולת הטילט של הסאק אאוט... בנוסף, אני אשכרה מביא לאנשים אחרים סאק אאוטים לפעמים, מה שמאוד חשוב בשביל לאזן בעיקר את המאזן הפסיכיאטרי הפנימי שלי :)

AdAmD1

New member
שאלה:

מה אופן המשחק שלך? כמובן אני לא מצפה שתגלה את כל הסודות :) אלא רק טיפים קטנים, כמו לשחק הרבה אול אין פרי פלופ? נגיד עם זוג בינוני ביד, לשחק על אול אין? אותו דבר לגבי A Q A J הכוונה היא כמובן ביחס למהלכים של שחקן ממוצע נגדי

Kgt1

New member
התשובה לשאלה שלך תלויה בהרבה יותר מדי גורמים

א. קאש או טורניר (שזה כמובן החשוב מכל) ב. גודל שולחן ג. גודל הערימה שלך (כמות הצ'יפים/הכסף שיש לך כרגע בשולחן) ד. סוג ואיכות היריבים ה. מיקומך בשולחן ברגע הנתון ו. עוד כהנה וכהנה...

למעלה