אף פעם לא הבנתי את מסיבת רווקים/רווקות/גיוס

אף פעם לא הבנתי את מסיבת רווקים/רווקות/גיוס

הסממן להתבגרות הוא 12/13, או שצריך מסיבה כל כמה שנים ?

למה עושים מסיבת גיוס ? המתגייס הולך למות ? אני יודע ששמחנו לשרת את המולדת ועשינו זאת על הצד הטוב ביותר (ואני שמח לגלות שגם היום יש לוחמים מצויינים) אני לא חשתי שאני הולך למות, אלא שמחה שאני הולך לתרום למולדת, וזו היתה התחושה של כולנו, ובזמני לא שמעתי על מסיבות-גיוס.

לשם מה מסיבת רווקים/רווקות ? נפרדים מחיי ההוללות ועוברים לחיים רציניים ושקולים ?
הרי חלק גדול מהרווקים בכלל לא חיית-מסיבות והחיים שלהם לא היו מסיבה אחת גדולה, כזו שצריך אירוע פרידה מהתקופה הזו.

כאילו יוצאים מהחופש והולכים לכלא החשוך..... אני יודע שמאוד שמחתי להתחתן וגם אשתי כך, ואף אחד מאיתנו לא חלם על מסיבת רווקים/קות.
זה ממש נראה לי פטתי לחלוטין לערוך מסיבות פרידה ממנעמי העולם כאשר אנשים עוברים למשהו משמעותי יותר בחייהם, אליו הם צריכים ללכת בשמחה ובגאון, ולא כאילו זו יותר מסיבת אבלים.

בת אל751

New member
מה רע במסיבות ??מה רע בלשמוח??רק כשהולכים למות עושים מסיבות?

יש לי יום יום חג,,ועדיף לשמוח וכמה שיותר מאשר מלחמות ובכי לא חשוב השם של המסיבה
והמטרה,,העיקר לשמוח וכמה שיותר,

מאחלת לעם ישראל מסיבבה וכמה שיותר,

אני הערצתי אותו בכל ההצגות והמופעים שלו

כל דבר שעשה, הוא הצליח, הצגה, מופע יחיד, הכל.
רק בדבר אחד נכשל כל חייו: לעשות כסף.....

י מ י ת 2

New member
זו יכול היה להיות מצחיק אלא שזה בכלל לא מצחיק

זו סאטירה כואבת אנטי מלחמתית מפי אחד מגדולי השחקנים שלנו וכמובן שהוא מהשמאל.

מינהר

New member
כאילו שהצורך להתגונן הוא בחירה שלנו.

וכאילו שהצורך בגיוס לכל הוא לא אילוץ של הסביבה. אבל מותר לקטר.
בכל דור ודור קמים עלינו לכלותנו.... אמרו חזל מזמן.

מינהר

New member
לאה, זה מצחיק. ראיתי אותו על הבמה.

מזכיר קצת את הבדיחה על הדייג שיושב על שפת הים ודג דגים בשלווה, ומציעים לו ללכת לעבוד, לעשות כסף, להתעשר, להיות מסוגל לא לעבוד, וללכת - לדוג דגים. והוא שואל- אז מה אני עושה עכשיו?

ayb1

Well-known member
שכחתה את מסיבת בר/בת מצוה, לשיטתך גם היא מיותרת.

בשונה ממך,אנשים חושבים שכל סיבה היא גורם למסיבה, ואתה משום מה עוכר מסיבות, בכך הולך בכך נגד הזרם העיקרי.
"ושמחתה בחגיך והיתה אך שמח"
אז כל מי שרוצה חוגג עוד כמה מסיבות משלו !!!
למה זה לא קביל לשיטתך?

עמיקם10

New member
מסיבות רווקים הן מנהג בארה"ב ולא דוקא מישראל

בסרטים ובסידרות זה מופיע הרבה מאוד.

גם זריקת צלחות ביוון זה רק בסרטים.

תנסה להשליך צלחות במסעדה, או שתחטוף מכות ותידרש לשלם עבור הרכוש ששברת, או שתצטרך לשלם פיצויים למי שרסיסים מהצלחות יפגעו בו ויפצעו אותו.
גם הטיעון של צלחות חרס הוא שוב מהסרטים, או אולי מישהו החליט לממש גימיק בנסיון הישרדות.
ככלל , לא משליכים צלחות.

עמיקם10

New member
גם היריבות בין התורכים ליוונים איננה מדויקת במלון

בתורכיה היה ערב שירה יוונית. נכון שב-1921 גורשו יוונים לתורכיה או להיפך- אבל המון איים בים מול תורכיה מעורבים. וחבל שתורכיה איסלמית ויוון האמא של הים התיכון לא הקימה יחד עם התורכים ברית מדינית וכלכלית. בשתיהן יש המון מה לראות רק שתורכיה היא חצי ערבית.. כך התרשמתי. אגב התורכים בנו את חומות ירושלים....שמהווה עבורנו סמל ובגלל שסיפחנו את העיר העתיקה הם לא סולחים לנו.

למעלה