אף פעם לא הייתי מאוהבת

ענבר1717

New member
אף פעם לא הייתי מאוהבת

היי,אני מקווה שהגעתי למקום הנכון .לי יש בעייה וקיוותי שכאן אולי אמצע עזרה ,תשובה או כיוון מחשבה שונה. אני בקרוב בת 26 ועוד לא הייתי לי מערכת יחסים רצינית ליתר דיוק בחיים לא הייתי מאוהבת ,נדלקתי 3 פעמיים על בנים אולם זה לא התקדם לקשר רציני,תשוקה רק כי לא באמת הכרנו וזה עבר מאוד מהר שבועיים גג .הבעייה אצלי היא שאני עדיין בתולה לא מהסוג של רק באוזן אלא מהסוג שהתנשקה בסה"כ פעמיים בחייה ולא עשתה יותר מי זה כלום.אפשר להגיד שתמיד היה לי פחד להיכנס למערכת יחסים אבל בתוך הלב תמיד האמנתי שהבחור הנכון יגיע אני אדע והכל יזרום מעצמו .אני נראת טוב מאוד (למרות שכמו כל הבנות אני מניחה יש לי קצת חוסר בטחון במראה אבל לא משהו רציני פו ושם מתלוננת על קילו יותר קילו פחות),אני חכמה ,משכילה ,עצמאית מאוד,באה ממשפחה טובה,מצחיקה ,חברותית ונשמע קצת שחצנית לשנייה למרות שאני מאוד לא כזו ,אני ממש מציאה מהסוג של הבנות שמביאים הביתה,מהסוג של אנשים שאנשים אחרים לא מבינים איך הם עדיין לבד.תמיד האמנתי מאז שהייתי קטנה שאינטימיות מגיעה ביחד עם אהבה ושהכל פשוט זורם כמו שצריך ושפשוט יודעים.אף פעם לא הצלחתי להבין את כול אותם אנשים שכבר אחריי שבועיים חודש נכנסים למיטה.אני מניחה אבל שהזמן עבר ואיבדתי את הבטחון שהיה לי בגישה זו .זה התחיל ככל שהתבגרתי בהתחלה זה היה חוסר ביטחון של ילדה ,כולן כבר התנשקו ומה איתי ואז גם זה קרה בגיל 16 לא כמו שחלמתי בכלל האמת שאחר כך הרגשתי כאילו סידרו אותי ,גנבו לי משהו שחלמתי וחיכתי לא כל כך אבל שהרגע קרה זה קרה עם מישהו שמאד רציתי ואני זרמתי עם זה רק שאחר כך באה התחושה של זה לא היה צריך לקרות ככה.השנים חלפו התגייסתיי תמיד הייתי מחוזרת על ידי גברים הבעייה שזה לא היה מי שרציתי .כולם אומרים לי שזה בגלל שאני יפה מידי ,הרבה אפילו חושבים שאני סנובית בגלל שאני מאוד ביישנית(אבל איך זה יכול להיות אם את נראת טוב ,איך אפשר להיות ביישנית?למרות שלפעמיים אני לא מרגישה שאני נראת כל כך טוב נראת חמוד אולי) ,אומרים לי שזה מרתיע את סוג הגברים שאני מחפשת (ילד טוב,חננה במילים יפות).בצבא בסוף נכנעתי קצת ללחץ והתחלתי לחשוב שאני הדפוקה אז עזרתי אומץ והתנשקתי עם בחור שתמיד רצה אותי אך אני לא הרגשתי ככה ,הנשיקה הייתה מרה ,הייתי גאה מצד אחד שהיה לי את האומץ אולם מצד שני הרגשתי שברצוני להקיא ,אחר כך שאמרתי לו שזה לא זה (אמרתי שהייתי שיכורה למרות שאני לא שותה אלכוהול בכלל),הזמן עבר הקטע נהייה יותר מלחיץ ,אולי כאן כדי להגיד שהחברות הכי טובות שלי היו באותו מצב אולם לא היו לחוצות מכך ,מצד שני כל החברה החיצונית שהכרתי היו רק בנות שרמוטות פחות או יותר שממש לא הצליחו להבין אותי ,כל האנשים החדשים שהכרתי והשנים שעברו עוד יותר גרמו לי לאבד את הבטחון וכמובן שהמשפחה כבר התחילה להרים גבה .מה לא בסדר איתי ?

ענבר1717

New member
חלק ב,לא יאומן עברתי 6500 מילים :(

אמא שלי בסרטים שזה בגלל הגירושים ושאין לי קשר עם האבא ,אני לא מסכימה רק חושבת שזה מה שגרם לי לסלידה מערסים ,מעשנים אולי גרם לי להיות בררנית יותר.טסתי לחו"ל גם שם האנשים שפגשתי קצת גרמו לי להגן על עמדותיי.הגעתי לאוניברסיטה החלטתי להירשם לאתרי הכרויות ורשתות חברתיות .הבחור הראשון שיצאתי איתו מהאינטרנט תקף אותי לא אונס חס וחלילה .פגישה שנייה משום מה אמרתי לו שאין לי ניסיון ,אני גם לא רציתי לצאת איתו שוב יצאתי כי המבט של האכזבה בעיניים של אמא שלי שחזרתי מהדייט הראשון ואמרתי לה שזה לא זה גרמו לי לנסות שוב אולי טעיתי במה שהרגשתי. הוא הצמיד אותי וניסה למזמז אותי כל הזמן לחש לי באוזן "מה הבעייה שלך את כבר בת 23 ",פחדתי מאוד עברו אנשים והוא הפסיק הקפיץ אותי הביתה במדרגות אמרתי לו שזה לא מתאים .הוא התקשר לידיד שלו מישהו שהכרתי (בחור שמטרת חייו הייתה להשכיב כל בת ברדיוס שלו)הוא התקשר לחברה טובה שלי ושאל אם זה נכון שאני עדיין בתולה,היא אמרה לו שלא רציתי וככה חשבתי שהוא יעזוב אותי,הגנה אליי.הבחור הטריד אותי בטלפון ובאינטרנט הייתי צריכה להיות מאוד מגעילה כדי להיפטר ממנו.זו לא פעם ראשונה שבחור מטריד אותי היה אחד מגיל 13-18 שממש הטריד אותי ,זה הסיבה גם שהקשר שהתחיל בגיל 16 סויים הוא הפחיד אותו .אני לא מרגישה אבל כבר תחושת החמצה ,עד לפניי כמה חודשיים הרגשתי אבל אז נפגשנו והבנתי שלא היינו מתאימים אף פעם ועבר לי.החברות שהיו לי באוניברסיטה באותה תקופה היו גם שליליות מסוג הבנות שמתחזקות על ידי כך שהן מורידות את הביטחון לבנות אחרות כדי להתחזק לקח לי עוד שנתיים לשבור את הקשר הזה איתן ,יצאתי גם לעוד דייטים מהאינטרנט הבחור השני שיצאתי איתו ,רציתי אבל פגישה שנייה הייתי כל כך בלחץ וסרטים שכמובן שהיה גיהנום וזה הסתיים .הבנתי שאני בבעייה שזה יותר השפיע אליי ממה שחשבתי ,התחלתי לעבוד על עצמי יצאתי עם בחור שהכרתי במועדון ,לא הרגשתי כלום אבל אמרתי ננסה לצאת איתו אולי ,הוא ניסה לנשק אותי אמרתי לו שזה פגישה ראשונה שזה מוקדם מידי .הסתכל אליי מוזר והלך .יצאתי עם עוד מהאינטרנט הלחץ וחוסר הביטחון שלי במיוחד בעידוד ההרגשה שאני לא בסדר וצריכה טיפול פסיכולוגי גברו עם כל דייט לא מוצלח .לא יכולתי להתרכז בלימודים הרסתי את התואר למרות שקיבלתי ציונים טובים יחסית בלי ממש ללמוד אולם הרגשתי שזה לא מי שאני ושאני הרי רוצה תואר שני וזה עוד יותר הוריד לי את הבטחון .הייתי בדכאון בכיתי כל כך הרבה שלא היה לי אוויר ,לא הצלחתי לחשוב על כלום חוץ מי למה אין לי מישהו מה הבעייה איתי.חברה הכי טובה שלי הכירה מישהו פעם ראשונה שנכנסה לאינטרנט ,אחריי 3 חודשים נכנסו למיטה לא היה לה בעייה ,גם לא להתנשק פגישה שנייה הכל זרם .היא סיפרה לי שהיא כבר לא בתולה ואני התמוטטתי ולא יכולתי להפסיק לבכות ,לא מקנאה אלא למה לי זה לא קורה אחריי שיצאתי עם כל כך הרבה . הגיעה שנה אחרונה ואני בקושי תפקדתי איבדתי את התאבון רציתי רק לישון .זה לא נמשך לנצח הבנתי שאני חייבת להתחזק עזרתי אומץ פעם שנייה בחיי שינתי את מעגל החברים נפטרתי מכל מי שעשה לי רע.חזרתי להתמקד רק בלימודים ,התנתקתי מהאתר,שכנעתי את עצמי שעוד מעט הלימודים יסתיימו יהיה לי חיים והכל יזרום .הבנתי שאם אני אבחר לסיים שנה שלישית אין מצב לתואר שני .עברתי דירה ,רזיתי מאד ,חזרתי לחייך ,התחלתי לצאת עם חברים ,התנתקתי מכל מי שעשה לי רע,סלחתי לאמא שלי שבגללה יצאתי לדייט השני הנוראי ההוא שכל הזמן מתנגן לי בראש בכל דייט שאני נמצאת בו.חזרתי לעצמי בקיצור. אבל עדיין לא הכרתי מישהו ,שוב האינטרנט גרם לי להרגיש עוד יותר רע,כתבות מפגרות בוואלה על צעירים שמאבדים את הבתולים ,כתבות על סקס כל היום ורק אצלי שוב מתחזקת האמונה שלהחזיק ידיים ,להתנשק ,לשכב זה צריך לקרות מאהבה ומתאהבים באופי ,הידלקות על מראה חיצוני עוברת .התחלתי לחשוב על ידיד שלי ניסתי לרמוז לא בסוף באתי נשקתי אותו הוא היה בשוק לא הגיב ,לפניי חודש התגברתי עליו הבנתי ששכנעתי את עצמי שהוא נראה לי בטוח,אחד שלא יפגע בי .עכשיו אחריי ששגעתי אתכם ,אם בכלל קראתם עד כאן. הבעייה נרשמתי שוב לאתרי היכרויות אבל אני מפחדת מפחדת שבחור שוב יתקוף אותי (למרות שאני מקפידה על כל אמצעי זהירות שניתן) מפחדת לאבד את עצמי בקשר להיות הבנות שהבחור הוא כל עולמן והרי יש לי חיים גם משלי והם מאוד חשובים לי והאמת גם טוב לי לבד,אם לא הייתי רוצה משפחה לא יודעת אם בכלל הייתי רוצה קשר,הרבה פעמיים אני רוצה והרבה פעמיים לא מבינה למה הכאב ראש הזה. מפחדת להגיד למישהו זה מוקדם לי להתנשק להחזיק ידיים ,אני רוצה לרצות את זה ,להתרגש שהלב יפעם .אני רוצה להכיר אותך מי שאתה באמתוהרי להכיר מישהו באמתוזה לוקח זמן. מפחדת להיות אינטימית עם מישהו אפילו סתם להתנשק כי אני לא מבינה איך זה עובד ולכולם יש כבר ניסיון. מפחדת להיות בקשר כי אין לי מושג איך מתנהגים. מפחדת שאני פשוט סתם דפוקה ,מפחדת שאני שוב האבד את עצמי ,יהרוס לעצמי את העתיד כי הראש יהיה רק בזה. מפחדת שכולם צודקים הרי מסבבי כלום נכנסים למיטה עם כולם -חוץ מהחברים הקרובים אבל אפילו להם יש כבר מישהו רציני מפחדת להגיד שאין לי ניסיון. קיצור מה לעשות אני לא חושבת שאני מצליחה להרגיע את עצמי ,ניסתי אימון אישי אבל לא עזר האמת קשה לי לבטוח באנשים ,הרבה חברים טוענים שהם לא מכירים את מי שאני באמת ,לפעמיים אני חושבת שאני לא מכירה את עצמי,רק יודעת שאם אני אוהבת מישהו אני מסוגלת לתת לו את הכל וזה מפחיד שאני לא אשאר אני בסוף ,אני גם מאד רגישה ומפחדת שוב להתמוטט .האם אני בסדר או שסופית השתגעתי מהנושא הזה?נמאס לי פשוט לפחד כל הזמן .יש דרך להפסיק לחשוב ,אולי עדיף להיכנע ללחצי הסביבה ?יש בכלל דבר כזה אהבה כי נראה לי שכן אבל אני כבר לא בטוחה.אפשר להרגיש בנוח להגיד כזו אני ?או שכולם צודקים ואני טועה? מקווה שהסברתי את עצמי נכון כי אני די גרועה בזה בלהסביר איך אני מרגישה. תודה גם אם לא תעזרו טוב להוריד קצת מהמחשבות הטורדניות האלה מהראש.

dovk

New member
אוּהוּווָא...

הצלחת לנשום תוך כדי ההקלדה? כי אני לא מצאתי זמן לנשום תוך כדי קריאה. אספת הרבה הרבה פחדים וחששות במשך החיים, את יכולה לראות עד כמה הדברים עוצרים מבעדך מלזרום (ולאו דווקא להנתשק ולקפוץ למיטה) בתחום הזה של הזוגיות. וזה אכן לא פשוט, עוד יותר עם נסיון כמו שיש לך. אי אפשר, על כל כך הרבה, להגיד לך "מה הבעיה שלך" - זה עניין מורכב ומסובך שדורש התייחסות מקצועית יסודית ומעמיקה, ורצון שלך להכנס לעניין. בתוך כל ההרבה שכתבת, הזכרת את האפשרות בקצה המקלדת ובהרף עין - טיפול פסיכולוגי. רק זה, בוודאי בשלב הראשון. יש לך, אני מניח הרבה נושאים לא פתורים בהקשרים של אינטימיות, זוגיות, מיניות... רובם על רקע אישי שלך, חלקם מוסכמות "ידועות" שבכלל לא חייבות להיות נכונות, כמו למשל: - מתי מקיימים יחסי מין פעם ראשונה (רק כשמרגישים שבאמת רוצים את בן הזוג המסויים) - האם יש לזה השלכה על מערכת יחסים חדשה שנבנית (מערכת בריאה לא צריכה להיות מושפעת באופן כל כך ישיר מהנסיון המיני) - האם זה כזה אסון שאין לך ניסיון (כנ"ל, אפילו יש גברים שיהיו מאוד שמחים לגלות לך עולמות חדשים) - האם מה שעוד לא קרה יקרה (כן בהחלט) ועוד ועוד. את לא סתם לבד, משהו במצב הזה מתאים לך. יש לפנייך דרך ארוכה (מעניינת מאוד לדעתי) לעבוד על הדברים - אם תיכנסי להרפתקה הזו (של הטיפול אני מתכוון), תגיעי למקומות חדשים ומרתקים, לצד ביקורים ונגיעות במקומות קשים (אי אפשר בלי). אחרי שהתהיי יותר מיושרת עם עצמך, מודעת לדברים שאת עושה כדי להכשיל את הקשרים האפשריים, אז תוכלי באמת להעזר באימון לזוגוית - ורצוי עדיין בליווי הטיפול הפסיכולוגי.

ענבר1717

New member
לא חושבת שהבנת אותי

אני לא רואה את עצמי פונה לפסיכולוג ,פשוט לא מאמינה בהם וגם לא חושבת שהם יכולים לעזור לי . מתאים להרבה אנשים לי ממש לא.אם הייתי חושבת שזה מה שאני צריכה לא הייתי רושמת כאן. אני מאד מודעת למה מכשיל אותי מלהיכנס לקשר ומאד מיושרת ומיושבת עם עצמי זה מה שרשמתי כאן(או חשבתי שרשמתי) מניחה שלא הסברתי את עצמי הכי טוב :(,כנראה שלא שאלתי במקום הנכון.בכלל רשמתי את כל זה כי קמתי די עצבנית הבוקר ,הייתי צריכה להוציא את זה . אני יותר מחפשת ,שיטה או משהו שתעזור לי פחות לפחד . לגבי הקטע המיני ,אני יודעת שבסופו של דבר אין זו בעייה וזה טיפשי לרשום לי שהרבה גברים ישמחו ללמד אותי ,אם הייתי רוצה להיכנס למיטה עם מישהו בלי אהבה או רק כדי ללמוד ממזמן כבר זה מה שהיה קורה ,הבעייה שלי היא יותר איך להגיע לדייט ולהרגיש בנוח עם עצמי ,להתקדם בקשר ולהרגיש בנוח עם זה שאני ככה ,כי ככה בחרתי. לא להיות בלחץ מתקיפה דברים כאלו כמו שקרו לי בעבר.להרגיש בנוח ורגועה אני מניחה ,לא לפחד להגיד מה שאני מרגישה. להגיד לבן אדם אני מהסוג שמתאהב באופי ולא במראה ואני צריכה יותר זמן בו ננסה בכלל להכיר אחד את השני או משהו בסגנון.להיות בטוחה ולא לפחד להגיד את הדברים האלו. אני לא מחפשת לזרום והאמת ממש שונאת את המילה הזו. בכל אופן תודה על הניסיון לעזרה ,סוף חג שמח וסופ"ש נפלא

dovk

New member
ואולי בכל זאת?...

כשיש תחושות כאלה כמו שאת מתארת, "שיטות", גם אם הן עובדות, זה רק למראית עין ולזמן קצר זה קצת עצמוב ומייאש שאין קיצורי דרך, אבל לעומת זאת הדרך שאני מציע עובדת. עניתי לך, כי מצאתי בך הרבה דברים שאני עברתי. גילי כפול מגילך ואני נשוי ודי מאושר (לא ממש מאמין שאפשר להגיע להרבה יותר) - הגעתי לזוגיות הזו אחרי הרבה עבודה קשה, אחרי שיצאתי עם הרבה בנות זוג לא הכי מתאימות, ואכן, כל מה שאת כתבת בתגובתך בסוף נכון מאוד: "להרגיש בנוח ורגועה אני מניחה ,לא לפחד להגיד מה שאני מרגישה. להגיד לבן אדם אני מהסוג שמתאהב באופי ולא במראה ואני צריכה יותר זמן בו ננסה בכלל להכיר אחד את השני או משהו בסגנון". ומה שאמרתי לגבי (העדר) הנסיון המיני והעובדה שרוב הגברים ישמחו להכיר לך את העולם הזה - נאמר בכוונה להרגיע אותך, שזה ספציפית לא מיכשול, זה הכל. חס וחלילה לא לקיים יחסי מין שלא מתוך אהבה, ושלא לפני שאת ממש מכירה את בן הזוג ואכן יכולה להפתח בפניו ולספר לו בכינות על מצבך! דרך אגב, את לוקחת בחשבון בן זוג שגם לו קשיים ביצירת זוגיות? בואי נראה מה יציעו חברי פורום אחרים - בשביל עיצה ראשונה אני חושב שאת דווקא כן במקום הנכון.

דספ

New member
טוף..

אני במצב די דומה.. וכן הלכתי בדרך הפסיכולוג... את צודקת זה בזבוז זמן, לפחות לפי דעתי.. לא למדתי שום דבר שאני לא יודע, הרגשתי כמו תלמיד שיושב ומסביר למורה מה הוא למד. לא נראה לי שיש שיטה להרגיש משהו שהוא לא אמיתי מבחינתך (כמו נוחות עם מישהו..).. אם מצאת דרך תספרי לי בבקשה :) בכל זאת אני לא חושב שזאת בעיה, או פגם.. את לא מצליחה להתאהב, וגם לי אהבה זה דבר מוזר שמתחלף לו עם שנאה ומכשיל אותי.., ויש אנשים שמתאהבים בקלות ונפגעים הרבה יותר משתינו ביחד.. אבל את נשמעת כמו בחורה עם ראש על הכתפיים ועד עכשיו לא יצאת פרייארית, אם הבחור המיוחל לא ימצא אותך אז את בטוח תמצאי אותו.. אולי העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה אסרטיביות ,ניצול הזדמנויות.. לא לוותר לעצמך ולנסות הכל לפחות פעם אחת (כן אפילו הפסיכולוג שלא המלצתי עליו) בסוף תמצאי את האיש שיגרום לך להרגיש נוח.. ולא ילחיץ (ובטח ובטח לא יתקוף.. וואו..) וישאר איתך לא רק בגלל כמות המגע שאת תתני לו.. כן יש אנשים כאלו. בכל מקרה מאחל לך בהצלחה וסופ"ש מהנה גם לכולם

shai3421

New member
תנחומי

אבל למה את חושבת שלכל אלה ששוכבים עם כל העולם אין בעיות משלהם? גם את יכולה לספר לאנשים שאת שוכבת עם כל העולם, אולי זה ישפר את הנסיבות שלך.

למעלה