מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
"כלום לא נכון במדינה שלנו. הבנתי את זה בגיל שמונה עשרה. גם כשבאו אליי ואמרו לי 'ש"ס'. הייתי אז במסגרות דתיות והציעו לי אלף שקל. אני לא יודעת אם אני שורפת פה מישהו".
למה לא הצבעת? "כי אף פעם לא האמנתי. כלום לא היה נכון ואם זה לא נכון בעיניי, זה לא מעניין אותי. מה צריכה להיות המטרה של הכנסת? שיהיה טוב לאזרחים, לא משנה אם הם ימין או שמאל. לא אכפת לי מה תעשו, תרביצו אחד לשני, תריבו, אבל התוצאה צריכה להיות שיהיה טוב למדינת ישראל.
מי שהיה לו ילדות קשה/לא נעימה לא מאמין לדמויות סמכות...
למה לא הצבעת? "כי אף פעם לא האמנתי. כלום לא היה נכון ואם זה לא נכון בעיניי, זה לא מעניין אותי. מה צריכה להיות המטרה של הכנסת? שיהיה טוב לאזרחים, לא משנה אם הם ימין או שמאל. לא אכפת לי מה תעשו, תרביצו אחד לשני, תריבו, אבל התוצאה צריכה להיות שיהיה טוב למדינת ישראל.
ג'קי אזולאי: "לא צילמתי משהו מיני, אכלתי סופגנייה! אם זה הזכיר לכם משהו - בעיה שלכם"
התמונה עם הסופגנייה שהציתה את הרשת (והדמיון), התגובות שחטפה, מי היא חושבת שצריכים להתנצל בפניה ואיך הבן שלה קיבל את זה? | וגם: היא אמנם לא מתלבשת צנוע - אבל למה היא עדיין מרגישה אשמה, ומה היא באמת מחפשת בגבר? | ג'קי אזולאי, שהפכה לכוכבת המדוברת של חנוכה, מדברת בלי חשבון
pplus.ynet.co.il
מי שהיה לו ילדות קשה/לא נעימה לא מאמין לדמויות סמכות...