"אף פעם לא הצבעת בבחירות?"

"כלום לא נכון במדינה שלנו. הבנתי את זה בגיל שמונה עשרה. גם כשבאו אליי ואמרו לי 'ש"ס'. הייתי אז במסגרות דתיות והציעו לי אלף שקל. אני לא יודעת אם אני שורפת פה מישהו".

למה לא הצבעת? "כי אף פעם לא האמנתי. כלום לא היה נכון ואם זה לא נכון בעיניי, זה לא מעניין אותי. מה צריכה להיות המטרה של הכנסת? שיהיה טוב לאזרחים, לא משנה אם הם ימין או שמאל. לא אכפת לי מה תעשו, תרביצו אחד לשני, תריבו, אבל התוצאה צריכה להיות שיהיה טוב למדינת ישראל.

מי שהיה לו ילדות קשה/לא נעימה לא מאמין לדמויות סמכות...

ריריו הריר

Active member
"כלום לא נכון במדינה שלנו. הבנתי את זה בגיל שמונה עשרה. גם כשבאו אליי ואמרו לי 'ש"ס'. הייתי אז במסגרות דתיות והציעו לי אלף שקל. אני לא יודעת אם אני שורפת פה מישהו".

למה לא הצבעת? "כי אף פעם לא האמנתי. כלום לא היה נכון ואם זה לא נכון בעיניי, זה לא מעניין אותי. מה צריכה להיות המטרה של הכנסת? שיהיה טוב לאזרחים, לא משנה אם הם ימין או שמאל. לא אכפת לי מה תעשו, תרביצו אחד לשני, תריבו, אבל התוצאה צריכה להיות שיהיה טוב למדינת ישראל.

תקרא אותה בהקשר, כלומר, היא מתפרנסת מתשומת לב

אני מאמין שכן כי היתה ילדה ועשתה מה שאומרים לה ולא היה לה גרוש על התחת, חבל שתחפש אצלה גדלות נפש וחזון...
אם זה היה המצב עכשיו הייתה מסודרת כלכלית ולא נאבקת,

אם היא כזאת תחמנית ברמה המוסרית...

ריריו הריר

Active member
איזה מוסר ואיזה עמאיית, זה ביזנס והיא מבינה אותו היטב כך הצליחה להביא את עצמה לדיון בפורום המכובד שלנו
יש רמה מוסרית ויש רמה מוסרית.

לקחת כסף בשביל להצביע נחשב מוסרי רק אם האדם באמת עני.

לדעתי לא לקחה(בהנחה שבכלל הסיפור נכון והציעו לה ולא מצוץ מהאצבע).

איך אפשר לדעת?

יש לה סיגנון תקיף מידי וגאה מידי בשביל לאבד חוט שידרה ולעשות את זה.

ריריו הריר

Active member
יש רמה מוסרית ויש רמה מוסרית.

לקחת כסף בשביל להצביע נחשב מוסרי רק אם האדם באמת עני.

לדעתי לא לקחה(בהנחה שבכלל הסיפור נכון והציעו לה ולא מצוץ מהאצבע).

איך אפשר לדעת?

יש לה סיגנון תקיף מידי וגאה מידי בשביל לאבד חוט שידרה ולעשות את זה.
טוב. תדבר עם הסטייליסטית שלה

certified.woke

Well-known member

מי זו ומדוע צריך לענין איש מה היא חושבת?

מי זו ומדוע צריך לענין איש מה היא חושבת?
זה אחד העם האמיתי,

אדם שבא מעוני,ילדה מתוך הרבה ילדים במשפחה ולא נפל לדת.

ז"א לא מקבל כסף מהמדינה דרך משרת דת(למעט קיצבת ילדים נמוכה

שלא מספיקה לאורח החיים שלה) או משרה אחרת של המדינה.

certified.woke

Well-known member
זה אחד העם האמיתי,

אדם שבא מעוני,ילדה מתוך הרבה ילדים במשפחה ולא נפל לדת.

ז"א לא מקבל כסף מהמדינה דרך משרת דת(למעט קיצבת ילדים נמוכה

שלא מספיקה לאורח החיים שלה) או משרה אחרת של המדינה.
אולם קיימים מליוני "אחד העם" אותנטיים ישראליים כמוה החפים מ"בשורה" כלשהי...מדוע צריך לענין איש מה היא חושבת?...האם זה מפני שאתה מקווה כי פתאום תפקע כְּתֵפִיָה ויֵחָשֵׂף משהו?

נערך לאחרונה ב:
למעלה