אף פעם לא התנשקה...

• פותח הנושא Lux
  • פורסם בתאריך

Lux

New member
אף פעם לא התנשקה...

אני בת 14, ואף פעם לא היה לי חבר. כלומר, ברור שהיו ביסודי וזה, אבל אני מדברת על קשר רציני ועמוק כזה, כי אני מרגישה לגמרי מוכנה ואני לא רוצה לגדול להיות משהו פתטי כזה כמו אחותי הגדולה הבת שש עשרה וחצי שעוד לא היה לה חבר בחיים... הבעייה שאני לא מבינה איך מגיעים לזה? מישהו שיש לו יותר נסיון בשטח, איך אתם נפגשתם עם חברים שלכם ואיך העניינים התחממו? אני כבר מרגישה ממש נבוכה שאחרים מדברים על לרדת אחד לשני כשאני אפילו עוד לא התנשקתי. בכלל אין לי קשרים חזקים עם בנים והייתי רוצה חברים בנים אפילו יותר מחברות. איך לעזאזל להתחבר איתם? מה לעשות?

prettywoman

New member
היי:)

כל דבר יבוא כשתהיי מוכנה אליו..כמה שזה נשמע עלוב ומעצבן אצלי לפחות זה נכון, אני לא מבינה מה עלוב בלהיות בת16 וחצי בלי חבר, אני בת 16 והחבר הנוכחי שלי הוא החבר הראשון אין שום קשר בין הדברים. את חבר שלי הכרתי דרך ידידים יצאנו, היה אחלה:) ומאז אנחנו ביחד כבר חודשיים. DONT WORRY B HAPPY:)

xflil

New member
../images/Emo45.gif

זה נכון ביותר
זה יבוא בהפתעה..את לא תהיי מוכנה לזה בכלל.... מניסיון פעם אחרונה שזה קרה לי זה היה שידידה שלי נסעה לפגוש חברה והתקשרה אלי משם....והתחלנו לחבב אחד את השני...ו....נכנסו לקשר יותר רציני.... אגב פעם אחרונה שאמרתי למשהו את זה....שבוע אחרי הוא נכנס לקשר..אבל ממש ממש ממש רצני....

xflil

New member
חדשה טובה, לפחות לי, וסתם לידוע

יומיים אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת נכנסתי לקשר.... איזה כייף לי
היא כל כך חמודה....

NoyNoy

New member
מה הלחץ?

אני התנשקתי רק בגיל 16, ואני עדיין מצטערת שהתנשקתי עם מישהו אידיוט שאפילו לא ממש נמשכתי אליו רק כי הייתי בלחץ מזה שאף פעם לא התנשקתי. יש לי 2 חברות טובות - אחת מהן כבר לא הייתה בתולה בגיל 15, והשנייה עדיין לא התנשקה (ועכשיו שלושתינו בנות 17). אין לך מה להילחץ. כל דבר מגיע בזמנו. כל הלחץ הזה שהחברה מפעילה עלינו סתם גורם לנו לעשות שטויות במקום לחיות את החיים בכייף. תזכרי, וזה משהו שהוא טוב לכל החיים - את לא נמצאת בתחרות עם אף אחד.

lolita...

New member
תשמעי.....

אני בדיוק באותו המצב שלך! רק שאצלי לא היה מישהו שהיה חבר חבר! אני לא דואגת למרות שקצת מטריד לדעת שאני יגיע לגיל 17 בלי להתנסות ולאו דווקא מבחינה מינית כי זה ממש לא מה שאני מתכוונת לתכנן עד הסוף! אבל למרות הכל אני עדיין אופטימית... ניסיון אין לי אבל עדיין כל החברות שלי שיש להם ניסיון שואלות לעצתי... חוץ מזה שלכל דבר יש תזמן שלו -אלה-

night_wish

New member
Take it easy...

ילדה, קחי את זה בקלות את עדיין צעירה *חחחח..לא שאני מבוגרת בת 16 סה"כ* יש לך עדיין זמן לקשר רציני, הקשר הרציני הראשון (וביינתים היחיד) שהיה לי קרה בגיל 15, וזה היה גם הראשון שהתנשקתי איתו (ושכבתי). אז כשתמצאי מישהו בוזר ושתרצי בקשר רציני איתו- זה גם יקרה ובנתיים תהני מקשרים קצרים שהם רק בשביל להנות ולא יותר יש לך עוד זמן *והרבה זמן...* למערכות יחסים רציניות. blessed be *night wish*

בדיוק

אל תדאגי, יש לך מספיק זמן ואל תתני לנו להכניס אותך לדכאון . . . . DJ made in israel

לך חמודה

אין גיל לאהבה אין גיל מוסכם לחבר ולמה חייב להיות חבר בגיל מסויים? אני מצידי הייתי נהנת להיות בגיל הזה שלך לצאת לבלות חברות ידידים בלי מערכת זוגית, בלי לחץ, ישזמן לכל דבר חמודה וגם הזמן שלך יגיע ובקשר לאחותך זה ממש לא פטתי, אז אין חבר? מה צריך להוכיח שיש חבר שאת קולית שאת בחברה תני לזמן לעשות את שלו חמודה, תיזרמי עם החיים והכל יבוא בזמן שלו בהצלחה יקירתי חוקרת

עדן*

New member
היי Lux

דבר ראשון אין לך מה לדאוג לאהבה אין גיל וה עוד יגיע.... לשאלתך, אני הכרתי את חבר שלי בתיכון שנינו באותה כיתה ואני זאת שנדלקתי עליו. התחלתי לדבר איתו בטלפון (פשוט אני התקשרתי אליו בלי שום סיבה מיוחדת והתחלתי לדבר איתו), אחר כך הפכנו לידידים ממש טובים ואז הפכנו לחברים. כל זה קרה בערך במשך שנה שלמה שהייתי מאוהבת בו! אבל האמת הכל השתלם, השתלם לחכות לו!!!!! לכן אל תילחצי אביר החלומות שלך גם כן יגיע!!! לדעתי תהיה פחות לחוצה ואם תראי בן שמוצא חן בעניך פשוט תתחילי לדבר איתו ,אפילו סתם בתור ידידים. שלך תמיד עדן

נריה_ה

New member
את בת 14!!! לאן את ממהרת???

מה יש לך, אני לא מבין, אם כל מה שאת רוצה זה את האקט של הנשיקה/חירמון/ירידה/זיון אז תעשי את זה. (וזה לא בעיה, תני סימן - הכי קטן, ובנים יקפצו, לא אכפת להם... ואחרי שאחד ינסה, הוא יספר לחבר´ה וכלום יבואו...), אבל אם תעשי את זה גם מה שזה יהיה (בסך הכל אקט...)! לא תהיה לזה כל משמעות (כי מה שאת מחפשת זה סטוץ מיני.. לא?). המשמעות היחדיה שאולי תהיה לזה היא שהערך שלך ירד! וקודם כל תכירי ותאהבי את עצמך...

Anatu§h

New member
קחי את זה בקלות..

קודם כל מה שאמרת על אחותך זה טיפשי.. ניסיתי למצוא מילה אחרת, אבל זה פשוט ככה. עכשיו, אין לך מה לדאוג... וגם אם חברות שלך מספרות סיפורים... אל תילחצי, זה יגיע.. אין לי מה לכתוב הרבה כי קיבלת תגובות רבות אבל, תפלרטטי מידי פעם.. תגעי (לא בצורה מגונה! במן טבעיות כזו..) ותשתחררי, אל תתכני הכל לקראת הנשיקה.. היא תגיע מיאוו,

$ מעיין $

New member
Lux

תיראי כמו שכבר אמרו לך פה (המוןןןן) את עדיין צעירה החיים עוד לפנייך אין לך מה למהר, אז עדיין לא התנשקת ביד דיל... זה לא סוף העולם.... אל תהיי נואשת, יגיע הזמן שלך חמודה... בהצלחה
* $ מעיין $ *

$ מעיין $

New member
ביד = ביג

שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שזה קורה.....

911

New member
הייתי חייבת להגיב על זה...

קודם כל אני חייבת להגיד לך אני בת 17 ועוד לא התנשקתי בטח נשמע לך פתטי...אבל זה לא משנה לי כי אני חייבת להבהיר לך שיש לך את כל הזמן בעולם וכשתחליטי שזה הזמן שמתאים לך זה יקרה. תאמיני לי מנסיון יהיה לך מספיק הצעות ופיתויים בדרך אולי תגידי לא (כמוני) ואולי תגידי כן. העיקר שאת תרגישי טוב עם עצמך כי זה לא חשוב מה אחרים חושבים.

זה עלוב ../images/Emo88.gif

לא זה שלא התנשקת זה שאת עושה מזה דבר גדול איזה שטויות ! ! ! מה הלחץ של החברה צריך להשפיע עליך חוץ מזה שאם את מנשקת משהו שאת לא אוהבת את לא מרגישה כלום. חכי קצת מה קרה (מניסיון זה לא דבר גדול שצריך לדאוג בגללו) שונאת לחכות .......(איך שאני אוהבת לסתור את עצמי) זה יגיע! ! ! סטוצים יש בשפע אהבות יש רק בקמצנות תהני מהחיים ! ! ! אוהבת ולא מאוהבת מיכל:)

למעלה