אף פעם לא חשבתי שאכתוב דווקא לך.

CluBeRiT

New member
אף פעם לא חשבתי שאכתוב דווקא לך.

והנה, אני כותבת לך. כשנתקלתי במבטך, מקצהו השני של הרחוב בת"א, בעודי עמוסה בשקיות של השופינג החודשי עם אחותי... לא יכלתי שלא לקפא במקומי. אחותי אמרה שפניי הלבינו כאילו ראו רוח רפאים. ואכן ראיתי רוח רפאים. ידעתי ששמת לב אליי, מחצית מהרחוב הפנה מבטו אליי עת שהתמוטטתי על המדרכה. ולא אמרתי מילה. אתה הבטת בי, באדישות מהולה בגעגוע, אני יודעת. אני זוכרת. אני נפלתי לתהום של זכרונות שהציפו אותי, שחבקו אותי למספר רגעים שנראו כמו נצח. פלאשבקים לפעם האחרונה שהתראינו. למשדר בטלוויזיה, שסיפר לי שאהבתי הראשונה פצוע, במצב קשה באיכילוב. לא ידעתי, שהחזקת מעמד. לא יכלתי לבוא לבקר... לא הייתי מסוגלת. פתאום טבעתי בים של רגשות חרטה, על שלא ניסיתי... על שלא הפרתי את הבטחתי. ההבטחה שלא אראה אותך.. אחרי שניפרד. יום לפני ההודעה האיומה...... יום לפני רבנו, צעקת ונעלמת. ולמחרת נודע לי, שאתה פצוע קשה. אתה ראית אותי, נופלת מוכת הלם למראה מבטך... מבטו של הבחור שנפגע ממני. התקשרתי אלייך באותו יום, אתה יודע. ולא ענית לי. השארתי הודעה, בתא הקולי. שאני מצטערת. אתה לא החזרת לי תשובה. סליחה.

Pure SilenCe

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי ויכולתי להעניק לך חיבוק אמיתי עכשיו במקום זה שולחת לך שק של כוחות מחוזקים כי יודעת שתזדקקי להם עכשיו... מבינה היכן את עומדת

ה מוזה

New member
רוחות רפאים ,שדים ישנים ,טעויות ..

מונחים בתיבה נעולה וחתומה בפינה נשכחת בין חדרי הלב לכל אחד ואחת יש תיבה שכזו ..שם נועלים את כל השדים והרוחות את הטעויות ..את ההבטחות שקוימו ואת אלו שלא ..את החרטות ..הפחדים.. מסובבים המפתח ממשיכים בדרכי החיים..לא משאירים רוחות רפאים מאחור הן באות איתנו לכל מקום נעולות בתיבה שאני סוחבים בדרכי עפר .. מילה אחת תשחרר אותן ואותנו מעול התיבה סליחה סלחי לעצמך על שהבטחת על שלא הפרת ,על שהיית אנושית.

../images/Emo24.gif

מה שרשמת כול כך נגע בי... זה לא שהזדהתי... רק הרגש...כאילו שראיתי אותו מביט בי.. כאילו הרגשתי את הנפילה...את המבט הפגוע.. את החרטה העמוקה.. ולא יודעת מה בדיוק לרשום.. רק שאני יודעת שזה קשה.. אבל מה שעשית לא היה בשביל לפגוע..ואם כן זה לא היה במטרה רעה.. אז תסלחי לעצמך..כי מגיע לך..עצם העובדה שאת מתחרטת כבר מראה כמה גודל היופי הפנימי שלך..וכמה מגיעה לך הזכות לסליחה עצמית..והוא נפגע זה נכון..ואי אפשר להגיד שלא בצדק.. אבל האהבה זה דבר מסובך..גורמת לאנשים לעשות מלא דברים.. אולי יום אחד הכול יסתדר... מאחלת לך רק טוב אולי

למעלה