אף פעם לא חשבתי

Papito

New member
אף פעם לא חשבתי

שאני מקום שני אצלך, תמיד הייתה את התחושה שאנחנו הכי קרובים והכי אוהבים בעולם וששום דבר לא יפריד ביננו, למרות שכבר עברנו את כל הייסורים בעולם נשארנו צמודים אחד לשני, ולמרות שניסינו את הכל נשארנו חזקים יחד. כתבתי לך שירים, בכיתי בגללך, נהייתי מי שאני בגללך, הישתנתי בגללך וכעת אנחנו נמצאים מול עוד מכשול שיאיים על החברים הכי טובים וזה נראה שהקרב הזה קשה מתמיד, כי הפעם כשהכל נראה כ"כ מבטיח ואפילו בתחזית השנתית אמרו שסוף סוף...נצליח אכל שאני רואה זה אותך מתרחקת לשם. אף פעם לא חשבתי שהקשוח יהפוך לכרית, מעולם לא דימיינתי את עצמי בוכה על מישהי, עלייך, אני אולי לא מראה את זה אבל אני כן ואני מאמין שגם את.. אף אחד לא הבטיח לנו מיטה של ורדים ושמיים כחולים ובית עם רעפים וההפך, את יודעת, את ההפך הבטיחו שאהבה זה דבר מסוכן, ממלכד, הורס, ומשמיד כל זכר מהבנאדם, אבל אני הייתי שחצן ולא הכנתי עצמי לזה כי תמיד ידעתי שבסוף זה כמו בסרטים, החברים הכי טובים מתאהבים בסופו של דבר, כי ככה זה קורה בהוליווד אז למה לא בישראל?. והיום חיכיתי וחיכיתי אבל לא באת לכאן, הלכת לשם, תכננתי שאולי שאחרי שנדבר, נשתה, נצחק, נבכה תגיע הנשיקה שאני מייחל לה כבר כמה שנים (וליבי עדי הו כמה שהוא עד שאני מייחל לה המון) אבל לא באת, העדפת שם. יכול להיות שמכתב זה הוא מכתב התאבדות לליבי כי אחרי היום אני לא יודע אם אוכל לאהוב אחרת, אם אוכל לגעת באחרת את פתחת לי את העיניים אך סגרת לי את הלב במנעול ובריח ועד שלא תפתחי לי אותו ותכניסי את ליבי בליבך לעולם לא אסלח לך...אהובתי

למעלה