אף פעם לא חשבתי

TOOOOOTI

New member
אף פעם לא חשבתי

שאני אצטרך לעבור דירה. תמיד חשבתי שאני אגור בבית שלי עד היום שתהיה לי דירה משלי. נורא התאים לי החדר הקטן שבנו לי, כולם היו קוראים לו "הכוך", כי הוא קטן וחמוד והוא שלי. אבל עכשיו כשההורים שלי מתגרשים, כבר לא נצטרך לגור בבית כזה גדול, ובטח נעבור דירה, לבית קומות, מה שתמיד שנאנו, וכבר לא יהיה לי את "הכוך" שלי. מה בעצם הולך להיות? אינ לא רוצה לעבור מפה. ההורים שלי עכשיו החליטו שזהו, הם מתגרשים. זה כבר קרה כמעט פעמיים, אבל תמיד הם חזרו להיות ביחד בסופו של דבר, ועכשיו זה כבר לא ככה, זה רציניף ההורים שליי מתגרשים. ההורים שלי, מי היה מאמין??? אני ממש מצטערת על המכתב, פשוט אין לי בכלל עם מי לדבר על הנושא הזה ואתם אולי תבינו.....

avielss

New member
אנחנו בהחלט מבינים

ואין צורך להצטער את יודעת מה יקרה איתך עכשיו? לאן תעברי? איפה תלמדי? עם מי תגורי? ובקשר לכוך אין לי ספק שיהיה כוך אחר יותר יפה אולי יותר גדול אולי ואת יודעת לא משנה איפה הכוך משנה מי גרה בתוכו וכמה חום ואהבה היא מכניסה אליו

TOOOOOTI

New member
כן, אני יודעת

אני אשאר לגור עם אמא שלי ואחותי הקטנה, בנתיים זה בבית שלנו, שאנחנו גרים בו עכשיו. עוד לא דיברנו על מעבר, אבל אני בטוחה שבשלב מסוים, אולי אפילו עוד שנה, זה יקרה. אני גם עוד לא יודעת לאן אבא שלי יעבור, כי כל העניין כ"כ טרי, ושום דבר פה לא סגור, אבל מה שכן בטוח זה שהוא עובר, ויכול להיות שכם אחי הגדול יעבור לדירה משלו... בנתיים אנ יאשאר ללמוד באותו בי"ס, ואני מקווה שגם בשנה הבאה כי זו תהיה השנה האחרונה שלי ולא בא לי להפסיק את הכל ולעבור לבי"ס חדש בתחילת י"ב. וזהו... קשה לי נורא להשלים עם המצב, למרות שאני כבר "מורגלת", כי זה כבר קרה כמעט פעמיים, אבל אני מבינה שאין הרבה ברירות...

TOOOOOTI

New member
דרך אגב

רק עכשיו שמתי לב שהפורום הוא בעצם חדש, אז קודם כל
, כל הכבוד על הרעיון, אתם לא יודעים עד כמה זה נחוץ. אז באמת שיהיה בהצלחה ואני מקווה שנוכל לעזור פה אחד לשני. ב-
תותי

adam65

New member
כולנו היינו בסיטואציה הזו

ההורים שלי ניסו (באמת שניסו) לקנות את מחצית הבית אחד מהשני, אבל זה היה יקר מידי... הידיעה שהבית עומד להמכר, המתווך שהיה מגיע כל פעם עם אנשים זרים ומתהלך איתם בבית כאילו הוא שלו, נתנו לי להרגיש שעולמי חרב. אבל הזמן עושה את שלו, צריך להתרגל לרעיון של המעבר למקום חדש, ואז הוא כבר נעשה פחות מפחיד.

למעלה