אף שר לא הגיע להלווית ויזנטל

לא הייתי מגדירה את זה בתור חוצפה

אבל לא לבוא להלוויה של אחד האנשים הגדולים ביותר בהיסטוריה של העם היהודי, זה לא מכבד לא את הממשלה ולא את השרים. לפי דעתי היו צריכים לבוא אפילו מעט שרים אבל לחלוק כבוד אחרון לבן אדם שעשה כל כך הרבה למען עם ישראל..........

עדיף שלא באו עם כל השמירה עליהם

היו עושים תמוות לאנשים שרוצים לבוא ולהתייחד בפעם האחרונה עם האדם הגדול והחשוב הזה בכלל עדיף שלא יבואו אנשי פוליטיקה לאירועים מהסוג הזה זה סתם מכביד על האנשים המשפחה שרוצה להתייחד למשל אתמול היתי במפגש פוליטי של שר בממשלה השמירה שהיתה הוציאה אותי מדעתי בשביל מה הם צריכים לבוא כדי שיראו אותם רואים אותם מספיק אין כוח לכל השומרים והבדיקות האלה

tal afula

New member
בושה לממשלת ישראל!

איפה נתינת הכבוד האחרון לאדם כל כך גדול?? אין לי מילים לתאר מה שאני חושב כרגע על הממשלה, ואני לא רוצה לומר דברים שבטח אצטער עליהם אח"כ!

מדריך1

New member
הלווית שמעון ויזנטל ז"ל

למיטב ידיעתי ייצג את הממשלה ואף ספד לו, היה הרב מלכיאור -השר לעניני התפוצות בממשלת ישראל. זה בהחלט לא מספיק, לאיש הזה מגיע יותר,הרבה יותר. אך לתקוף מבלי לבדוק זה לא אחראי. אולם זה מגלה את הרגישות שלכם לענין וזה יפה לכשעצמו.

ישרון

New member
אכן הרב מלכיאור היה כנציג

בימים אלו שאבטחת ראש הממשלה הופכת כל הופעה שלו בציבור למיטרד אני סבור שעדיף כבר שישב בבית ולא יגיע למקומות שכאלה.ואין בכך איזו אמירה על ראש הממשלה הנוכחי,גם חלק מהשרים עטויים שרשרת מאבטחים כה סמיכה עד שהשהות בסביבתם הופכת כל ארוע לבלתי ניסבל מבחינת הקהל והעיד על כך כאן לפני אחד הכותבים. אנו מעריכים ומוקירים את פועלו של מר ויזנטאל ז"ל נמשיך להוקיר את מפעלו עם או בלי שרי הממשלה זאת או אחרת,יכול ראש הממשלה להרים טלפון לבני המשפחה האבלה ואפילו לסור לבית האבלים לשעה קלה מבלי לגרוע מכבוד הניפטר נהפוך הוא.

lihi r

New member
זה לא חוצפה

כי כמו שאמרו אם שרים היו מגיעים לשם זה רק היה מפריע לאנשים שבאו לכבד את האיש החשוב הזה בדרכו האחרונה בגלל השמירה הרבה שיש אליהם אני בטוחה או לפחות מקווה שהשרים יבואו לשבעה ושם ינחמו כי שמעון ויזנטל היה אדם חשוב לעם היהודי והמדינה שלנו היא מדינת היהודים ולכן הראשים שלה צריכים לחלוק לו כבוד אבל לא בהלוויה אלה אחריה

גרמניה שלחה שר , ישראל לא

זה פשוט מעורר בחילה, תקראו את הכתבה המצורפת ואת התגובות.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146197,00.html

Diableror

New member
נגיד את זה ככה-

אני לא מאמין שאחד מהשרים לא הגיע מהסיבה שהוא לא רוצה להפריע.זה תירוץ נוח..אבל בינינו,מי מהם באמת חשב ככה? אני לא מאוכזב מהשרים,כי אני לא מצפה מהם דבר.השרים הגיעו לשפל המדרגה כבר ממזמן,הם לא *באמת* יכולים להפתיע. ובכלל-אני לא נותן למתים כבוד,אני נותן כבוד למפעל חייהם. Diableror

Amazing18

New member
זו היתה פשוט בושה..

קראתי בעיתון, ראיתי בטלוויזיה.. והדמעות פשוט לא הפסיקו לרדת. זו פשוט בושה מצד האישים של המדינה הזו, איך אפשר לשכוח? דווקא את האיש שעשה הכל כדי לזכור.. זה פשוט לא מראה על שום הגיון. שינוח על משכבו בשלום, אדם מדהים.

למעלה