אפדייט פירמוור-עזרה

אפדייט פירמוור-עזרה

יש לי ifp-895. איזה עדכון אני אמור להוריד מכל הרשימה? למה כתוב שם ifp-880 אם לא קיים דגם כזה?http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=755&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

גרסה אירופאית

אם כרגע יש לי גרסה אירופאית אני יכול לשנות לגרסה קוריאנית נכון? לפי מה שהבנתי זה מסיר את המגבלה של הווליום.אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה מבין הרשימה באתר של אייריבר זו הגרסה הקוריאנית. כתוב ככה: ifp-880,ובסוגריים כתוב (cn) (eu) (jp) (us) איזה מבין כל אלה הוא הקוריאני?או שפשוט תגיו לי מה זה כל אחד (-: תודה לכם חמודים שלי.

gt-master

New member
אף אחד מהם

לך על ה JP שזה יפני.תלמד קודם בעל פה איך לשנות שפה בהגדרות כי יש מצב שהמכשיר ידלק ביפנית ותצתרך לגשת ולשנות שפה.

יאיר B

New member
בנוגע לאיך שולחים לינק:

מתחת לתיבה שבה אתה כותב את ההודעה - יש אפשרות להוסיף לינקים (זה נקרא "כתובות אינטרנט נלוות". אתה כותב שם את שם הקישור (מה שמופיע בפורום - התיאור) ומולו את הקישור עלמו (www.xyz.com - למשל). בתמונה שצירפתי סימנתי בדיוק את המיקומים. קישורים בתוכן ההודעה (החלק התחתון) מאפשר לקשר מילה מסויימת בטקס עם אתר מסויים (כלומר להפוך מילה ללינק עם קו כחול מתחתיה). מתחת יש אפשרות להעלות קבצים לפורום, עד 256kb - תמונות מוצגות בצד
וקבצים אחרים (חוקיים) ניתן להוריד למחשב. הערה: כל הקישרוים בהודעה זו מקושרים לגוגל! (זה רק לצורך הדגמה).

למעלה