אפודה וכובע לתינוק

אפודה וכובע לתינוק

זהו החלטתי שבמקום להירדם בערבים אני אתחיל לסורג - מישהי יודעת לתת לי הוראות לסריגה של אפודה וכובע לתינוק בן שנה? אן איפה אני מוצאת הוראות? בישוב שלי אין אף אחד שמבין (לפחות זה מה שאני יודעת) אנא עזרתכן, תודה

בקשר לאפודה ולכובע- ששאלת

זה נורא תלוי מה עובי הצמר , באיזה מסרגות את רוצה לסרוג ? אחת, או שתיים ? ובאיזה מספר ? כשתחליטי, תעשי דוגמית של כ-15 עיניים, על 5 שורות , ואז תרשמי את כל הפרטים ואשמח לעזור לך, ובטח גם אחרות יעשו זאת. בהצלחה!

ברוכה המצטרפת לחברותה שלנו

לגיל שנה 55 עיניים במסרגות 3ןחצי. סרגי פטנט כשאת העין הראשונה את לא סורגת מעבירה .ועין שניה ימין שלישית שמאל כך כל השורה מסיימת בעין ימין. אחרי 4 סמ עברי לדוגמא . את יכולה לסרוג משבצות יוצא נחמד. בחלוקה כזאת עין בלתי סרוגה 7ימין 7 שמאל 7 ימין 11 שמאל 7 ימין 7 שמאל 7ימין 1 ימין בשורה החוזרת כמו שמתבקש ותמיד עין ראשונה לא לסרוג. המשבצות מתחלפות כל שורה שמינית מצד ימין תמיד סורגת כך עד לגובה 35 סמ וסוגרת . קדימה אותו דבר עד לפתח הצוואר.סוגרת 8 עיניים אמצעיות ואחר מכל צד 3 עיניים.3עיניים.1עין 1עין מכל צד וממשיכה עד לגובה הגב וסוגרת כתפיים. לתפור כתפיים .אפשר לסיים את פתח הצוואר במסרגה אחת שורת חצאי עמודים וגם בפתחי השרוולים.שאותם אני איהבת לעשות עד מחצית האפודה. זה נוח לילד. מקווה שמובן ואני כאן להסברים בהצלחה

שכחתי להגיד גם לעצמי ברוכה הבאה -

אני קוראת סמויה מההתחלה - סורגת כעת פונצו לילדה בת 10 והעתיד עוד פתוח... יש לכם פורום פורה ביותר

iris3111

New member
ברוכות הבאות והמיצטרפות אלינו מאחלת

לכן הנאה כייף והרבה יצירה .ולתשובות יש הרבה חומר בקישורים למעלה ובעיברית מפנה אותך לחוברת לילדים יותר מחוט.

למעלה