אפודה לנכד מבקשת הוראות לסריגת אפודה לנכד בן 5. משהו זריז בלי הרבה בסתבכויות.
ש שרכי New member 15/3/06 #1 אפודה לנכד מבקשת הוראות לסריגת אפודה לנכד בן 5. משהו זריז בלי הרבה בסתבכויות.
H haya53 New member 15/3/06 #2 סריגה לנכד תעזרי בסבלנות אני אמצע את ההוראות ואשלח לך בהקדם. רק תגידי האם את רוצה אפודה פתוחה או סגורה.
סריגה לנכד תעזרי בסבלנות אני אמצע את ההוראות ואשלח לך בהקדם. רק תגידי האם את רוצה אפודה פתוחה או סגורה.
H haya53 New member 16/3/06 #3 הוראות לאפודה לגיל 5 את האפודה סרגתי בדוגמה של עין ימין עין שמאל וחזרתי הכל שמאל. שימי לב רק בקדימה להתחיל את פתח הצוואר מיד אחרי ההורדה לזרוע. לסיים בסריגת פטנט מסביב לפתח הצוואר והזרועות.
הוראות לאפודה לגיל 5 את האפודה סרגתי בדוגמה של עין ימין עין שמאל וחזרתי הכל שמאל. שימי לב רק בקדימה להתחיל את פתח הצוואר מיד אחרי ההורדה לזרוע. לסיים בסריגת פטנט מסביב לפתח הצוואר והזרועות.
H haya53 New member 16/3/06 #4 אפודה העברתי לך את ההוראות כפי שעשיתי לנכדות של אחותי (לי עדיין אין) ואם יש לך שאלות נוספות את יכולה להתקשר אלי ואשמח לענות לך 050-5971865 ושמי חיה.
אפודה העברתי לך את ההוראות כפי שעשיתי לנכדות של אחותי (לי עדיין אין) ואם יש לך שאלות נוספות את יכולה להתקשר אלי ואשמח לענות לך 050-5971865 ושמי חיה.