אפונה ירוקה
שלום לכולם, בכל פעם שאני מכינה אפונה ירוקה קפואה, הגרגירים יוצאים קשים, למה זה קורה? אני מבשלת לפי ההוראות שעל השקית, בדיוק הזמן שרשום אבל הם לא יוצאים רכים. אני אצל חמותי בשבת ואני רוצה לבשל אפונה ירוקה קפואה עם גזר טרי (וכמובן שאני רוצה אותם רכים), אז מה שאני עושה בד"כ זה טיגון קל של הגזר מוסיפה את האפונה (אחרי שאני שוטפת אותה) מתבלת, מוסיפה מים ואחרי רתיחה מנמיכה ונותנת לאפונה להתבשל מס' הדקות הרשומות על השקית. כך צריך להכין? הערות והערות יתקבלו בברכה
שלום לכולם, בכל פעם שאני מכינה אפונה ירוקה קפואה, הגרגירים יוצאים קשים, למה זה קורה? אני מבשלת לפי ההוראות שעל השקית, בדיוק הזמן שרשום אבל הם לא יוצאים רכים. אני אצל חמותי בשבת ואני רוצה לבשל אפונה ירוקה קפואה עם גזר טרי (וכמובן שאני רוצה אותם רכים), אז מה שאני עושה בד"כ זה טיגון קל של הגזר מוסיפה את האפונה (אחרי שאני שוטפת אותה) מתבלת, מוסיפה מים ואחרי רתיחה מנמיכה ונותנת לאפונה להתבשל מס' הדקות הרשומות על השקית. כך צריך להכין? הערות והערות יתקבלו בברכה