אפונה marrowfat

נטעליג

New member
אפונה marrowfat

איך היא נקראת בעברית?
האם ניתן להשיג בארץ (ירק טרי שמגדלים מקומית, או קפוא מיובא - לא שימורים).
 

TCHM

New member
אל תחפשי בארץ וזאת גם לא מציאה גדולה.


 

TCHM

New member
תלוי מה המתכון. צריך את זה מבושל/טחון/אבקה?

 

TCHM

New member
מחית טובה וטעימה רצוי להכין רק מאפונה טריה או קפואה...

אפונה יבשה חסרה את המתיקות והטעם העדין של האפונה
הטריה/קפואה.
לבשל מעט את האפונה, להעביר למים קרים להפסקת הבישול
ושמירת הצבע, לטחון בבלנדר מוט/רגיל/מעבד מזון עם מעט
מנוזלי הבישול למחית גסה או עדינה, התיבול לפי הטעם.
טעים מאד.
 
למעלה