אפונה

ד ז י ר ה

New member
אפונה

הכנתי היום אפונה לבתי בת ה-4 ברוחב לב שפכתי המון סויה ילדתי ירקה ואמרה זה מלוח נוראאאא חבל לי על הסיר הגדוש איך אני מוציאה את הסויה האם פשוט לסנן ולשטוף ??? ו.... יופי של פורום מתכוונת להשתלב
 

שירי ל

New member
אפשר לנסות לשטוף.

אני מכינה אפונה כך: מטגנת בצל קצוץ, מוסיפה את האפונה, מעט מים ומעט אבקת מרק עוף ונותנת לזה להתבשל. למי שאוהב פיקנטי אפשר להוסיף פלפל שחור.
 
תפוח אדמה! פטנט נפלא

פשוט מרתיחים את התבשיל ברוטב של עצמו עם תפוח אדמה שלם קלוף. הוא יספוג את המליחות. אפשרות שניה היא להוסיף מים לרוטב וצמצם אותו חזרה על אש קטנה.
 

ד ז י ר ה

New member
פטנט נפלא אנסה כשאפול שוב

בכל אופן היום סיננתי- הוספתי רסק עגבניות קצת סוכר והאפונה היתה אכילה. תודה !
 
אני בטוחה שלא תיפלי שוב../images/Emo13.gif

כל מי שנתקע עם תבשיל מומלח בד"כ נוטה להחסיר מלח בפעמים הבאות
 
למעלה