אפוסטיל - מה זה? דחוף!!!

groovy1

New member
אפוסטיל - מה זה? דחוף!!!

אני עומדת לתרגם מסמכים אצל נוטריון, ולאחרונה נתקלתי במונח אפוסטיל שלפי מה שהבנתי זה מסמך שמאשר תרגום של מסמכים עבור מדינה אחרת. מישהו יודע אם זה רלוונטי? או האם הנוטריון עצמו דואג לזה? מישהו מכיר? תודה לעוזרים!

kandidat

New member
apostil

קנדה לא חתומה על האמנה הזו. לא רלוונטי לקנדה. עשינו כמה מסמכים עם אפוסטיל ובשגרירות אמרו שלא היה צורך

חותמת אפוסטיל מקבלים מפקיד ממשלה מוסמך

שיושב בחלק מבתי המשפט בארץ. האם הגוף שאליו את מגישה את המסמכים דרש חותמת אפוסטיל? זה נדיר. תעודות לידה, ואישור תמצית ממרשם התושבים ניתנים במקור גם באנגלית ואין צורך לתרגם אותם. החותמת ניתנת רק על מסמכים ממשלתיים, האם יש לך איזשהיא תעודה ממשלתית אחרת שאת צריכה עבורה חותמת כזו?

groovy1

New member
אני מתכוונת לתרגם מסמכים לביקור בויניפג

אני רק צריכה להתארגן על נוטריון טוב בסביבה. אולי האפוסטיל לא רלוונטי בכלל, פשוט קראתי אתמול קצת בנושא ולא הבנתי אם זה קשור גם אליי או לא... אין לי תעודת לידה באנגלית, אז זה אומר שאוכל להוציא כזאת במשרד הפנים, או שאתרגם אצל נוטריון? תודה!

ruth1983

New member
קצת סדר בשבילך

לביקור ובאופן כללי לתהליך הזה את לא צריכה אפוסטיל אלא תרגום אפוסטיל היא חותמת מאד מיוחדת המאשרת עע"י ביהמ"ש כי אכן קיים כזה נוטריון במדינה - לפעמים הוא נידרש על יפוי כח לקניית נדל"ן בחו"ל נוטריוני רגילאם נולדת בישראל את יכולה להוציא תעודת לידה באנגלית ממשרד הפנים ולחסוך כסף

groovy1

New member
חיכיתי יותר משנה עד שהם יתנו תאריך לביקור

ומהמייל הראשון ששלחתי להם ועד קבלת תאריך לקח קרוב לשנה ורבע. תודה לכולם על התגובות, ורות אני באמת אבקש ממשרד הפנים תעודת לידה באנגלית. אגב, צריך להגיע לשם בשביל זה, או שאפשר לבקש מהם שישלחו לי? יש לך מושג? לא בא לי שוב לאחר לעבודה...:(

למעלה