אפוקליפסה בארה"ב

BladeRaider

New member
אפוקליפסה בארה"ב

זה נראה כמו חלום....!!!! זה סוריאליסטי מדיי!!! אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל, בכל זאת האם הגענו למלחמת העולם השלישית?

shabaz

New member
עכשיו נזכרתי...

אני זוכר שאמרו בחדשות שערבים באו למקום לפני שהמישטרה באה וחילקו סוכריות עם העטיפה בצבע הדגל שלהם או משהו כזה.... ערבים @%#$^ שבז

Variety

New member
וואי, וזה עדיין נמשך. אני ממש לא...

...מאמין מה שקורה שם. אתה בטוח שזה לא חלום?

BladeRaider

New member
בטוח

ערכתי כל בדיקת מציאות אפשרית + בדיקת שפיות זה אמיתי אני בדיכאון

shabaz

New member
בחדשות אמרו

שהיה מטוס רביעי שהתרסק אבל עדיין לא יודעים איפה שבז

פיטסבורג

2 במגדלי התאומים 1 בפנטגון ואחד בפיטסבורג... אומרים שיש עוד 4 שנחתפו והם נעדרים....

Dazed&Confused

New member
לא יאמן...

אני ממש בהלם מזה שתי מגדלי התאומים פשוט נמחקו! הכול הערבב לי חלום ומציאות כי נרדמתי בלב מסוים... פתחתי את העיניים וראיתי טלוויזיה שסגרתי אותם ראיתי בניין מפוצץ עם עשן... עולם משוגע.

Real Dream

New member
אחותי נמצאת בניו-יורק

כמה שדאגנו לה.... קפצנו כל פעם שהיה טלפון.

BladeRaider

New member
אני מניח שהיא בסדר...

היא גרה שם, מטיילת או נסיעת עסקים? היא הייתה עדה לזה?

גם חברים שלנו....

גם חברים שלנו נסעו לשם... בדיוק לפני יומיים! אני יודע שהם היו אמורים היום לעשות סיור במגדלי התאומים אבל בינתיים לא שמענו מהם! אני מקווה שהם בסדר! דרך אגב, סליחה בועז! לא הסתכלתי על החלון של הצ´ט הייתי בטלויזיה...

Real Dream

New member
היא גרה שם

ולומדת שם. היא לא הייתה עדה לזה(עד כמה שידוע לי), והיא בסדר. נ.ב מרעיד הספסלים, אנימאוד מקווה שהחברים שלך בסדר. אין לך דרך ליצור איתם קשר?

מישהו ניסה / הצליח להגיע לשם

בחלום צלול? טוב, שאלה מטומטמת, ברור שאם מישהו היה עושה זאת, הוא היה משתף בהתלהבות את האחרים, אבל... יכול להיות שחלקנו הגיע לשם בצורה לא-מודעת לגמרי ולכן לא זוכרים... תנסו לזכור / להרגיש איך היה הלילה האחרון שלכם... האם הוא היה כרגיל, או שהוא עבר עליכם בתחושה אחרת?

deep ocean

New member
אני ישנתי ג-ר-ו-ע

באותו הלילה, כך שלא ברור מה היה השינה שלי היצ נוראית קטועה כל הזמן והתעוררתי מלא אולי חלמתי באמת על מה שהיה, ובגלל זה התעוררתי אם הייתי חושבת על זה מראש, הייתי עובדת על זה שאני אכנס למקום, ואעזור לאנשים דרך החלום, אבל לא התכוננתי לפני. חבל....אני אעשה את זה אולי היום בלילה אני מניחה שזה אפשרי להחליט על מה חולמים ולהיות גם צלולים כמו שאני מסוגלת להחליט לקום בשמונה בבוקר ואני יכולה להעיר את עצמי לבד אני גם מסוגלת להחליט על מה לחלום, ולהכניס תכנים לפני השינה. דיווחים מחר אבל..האם בא לי לחלום על זה? שיט, נזכרתי בקטע קטן שהרגשתי לפני השינה אתמול, התחלתי לנמנם וראיתי את עצמי הולכת בבניין ומגיעה לקצה ונופלת במהירות טיל למטה, וקפצתי, ממש קפתי פיזית בבהלה. אני מניחה שהתכנים חזרו בלילה, ובגלל שלא הייתי מוכנה להם, לא חוויתי חלימה צלולה. אולי היום בלילה אני אנסה לחלום על התכנים האלה..נראה מה יהיה....

deep ocean

New member
בסופו של דבר...

לא חלמתי על ניו יורק היה לי חלום א-ר-ו-ך מאד יפה שעסק בכלל בתחום אחר :))))

Oranus

New member
כשקמתי לאחר שינה ביום למוחרת

חשבתי שהכל היה חלום ,ממ... לצערי אכזבה, לא זה היה מציאות לגמרי שהתערבבה לי וניכנסה לי גם לחלום קמתי וראיתי את העיתון של הבוקר ואת התמונות האמת גם אז חשבתי שאני עדיין בחלום... ולומר לכם את האמת ,אני עדיין חושב שאני בחלום... O.

למעלה