אפוקליפסה
עכשיו

neuron

New member
אפוקליפסה../images/Emo35.gif עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אפוקליפסה עכשיו... ...ולעולם. השעה היא שתיים לפנות בוקר. תרנגול קורא בקול בחצר ביתו של יוסוף שבכפר עזון מזרחית לקלקיליה. יוסוף מתהפך במיטתו כשהוא מנסה להימנע מהרעש ...אך ללא הועיל. יוסוף יוצא את מיטתו, יוצא את ביתו ובועט את התרנגול אל מחוץ לחצר. הוא חוזר למיטתו, אך הוא לא מצליח לישון. מסך המחשב הדולק מרצד בפינת החדר וצובע את הקירות בגוונים של כחול חיוור. יוסוף מביט אל המסך כמהופנט וניגש לשבת מול המחשב. המחשב הפך להיות לאחת מדרכי המפלט של יוסוף במהלך שלוש שנים של סגרים לפרקים. זו הדרך היחידה שהוא מכיר לברוח אל מחוץ לגבולות הכפר חזרה אל לב המתירנות של החברה הישראלית. בזמן שיוסוף מתחיל לשוטט בפורומים של "תפוז" הוא לא יכול שלא להיזכר איך עד לפני קצת פחות משלוש שנים, בהיותו בן 23, הוא היה חלק מהחיים האלו כשהוא עבד בכל ערב במטבחו של בית קפה בתל-אביב. הוא נזכר במיוחד באיילת, המלצרית התמירה בעלת הגוף הדק, השיער החום ועיני התכלת. הוא נזכר בה ...נזכר וכועס. הוא כועס על כך שהיא מעולם לא ממש התייחסה לחיזוריו העלובים וחסרי החן... והוא גם ידע למה היא לא התייחסה - היא לא התייחסה כי הוא פשוט ערבי! ...חלילה לא בגלל פניו המחוטטות או היותו חסר כל השכלה ...בטח שלא בגלל היותו צעיר ממנה בארבע שנים או היותו גס וחצוף ...פשוט כי הוא ערבי. יוסוף משנה צורה ומתגלגל אל תוך דמותו של “Sefy”, ה"ניק" שלו בפורומים של תפוז – טכנאי צעיר מאזור המרכז ...כך הוא מזהה עצמו. "ספי" נכנס לפורום סקס. היכולת לנהל שיחות בנושאי סקס, נושאים שהוא לא היה יכול להעלות בדעתו לשוחח עליהם עם בנות הכפר, קוסמת לו. ספי מפנטז לעצמו כיצד נראות חברות הפורום – הוא רואה אותן תכולות עיניים וחומות שיער ...תמירות ורזות. אבל גם בפורום, כמו באותו בית קפה תל-אביבי, "ספי" לא ממש מצליח לזכות לתשומת הלב אליה הוא מייחל. "חברות" הפורום מתעלמות ממנו למרות שאחרי שנות גלישה באינטרנט הוא רכש מקריאת חברי פורום אחרים את המיומנות כיצד להישמע נכון ...להישמע נכון מדי ...להישמע מעושה ...להישמע מטופש ולחלוטין לא אמין. למשל, "עינת המדהימה", שהיא בעצם רחל, פנסיונרית מפתח-תקווה, למדה די מהר שספי הוא הרבה פחות ...פחות אפילו מהמעט שהוא מנסה להיות. ואפילו "דלית הכוסית", שהיא בעצם ערן, תלמיד כיתה ח' מבת-ים שנהנה לפרסם תמונות נשים מאתרי פורנו ולטעון כאילו הן היו שלו, ובכלל לשחק בחברי הפורום האחרים להנאתו האישית, כבר מאס ב"ספי" ..."ספי" הוא קורבן קל מדי ..."ספי" לא מהווה אתגר. השעה ארבע ורבע לפנות בוקר. קריאת המואזין מהמסגד הסמוך מעירה את "ספי" שנרדם מול המחשב. יוסוף מוציא את ידו ממכנסיו, רוכס אותן וקם לשטוף ידיו ולהכין לעצמו קפה. הבוקר בחוץ מתחיל לעלות על הכפר. עוד בוקר של יום חסר תכלית. יוסוף עולה לגג ביתו על ראש גבעה המשקיפה על מישור החוף שנפרש צלול בין ארובות של חדרה לאלו של אשדוד. באמצע רידינג של תל-אביב טרם ערפיח, מוקפת במגדלי זכוכית שמנצנצים באור השמש שעולה מאחורי גבו של יוסוף. יוסוף שואף לריאותיו את אויר הכפר הצלול\\מהול בריח צואת צאן, ביוב שנשפך לרחוב ורבבות ברחשים. "תל אביבים מסריחים חיים בזבל" הוא ממלמל לעצמו ספק בנימה של כעס, ספק בנימה של ספק. יוסוף יורד מהגג, לובש לגופו את החגורה שהושארה ברשותו יום קודם, מוסיף מעל מעיל כבד ליום חם, ומתחיל לצעוד אל עבר כפר קאסם על שביל עוקף סגר. בדרך הוא מדמיין לעצמו כיצד הטרמפ שיאסוף אותו מקאסם יוריד אותו באותו בית קפה תל-אביבי, וכיצד הוא יתבונן מחייך ישר אל תוך עיני התכלת שיזהו אותו רק רגע קצר לפני שהוא ילחץ על הכפתור שמוסתר בשרוולו.

neuron

New member
המשך ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

עת ערב. ב"בור" של ראנטיסי, בור באדמה מכוסה בברזנט מחוץ לעיר עזה, התקבלה הודעה מאת שליח על עוד פעולה שהצליחה. ראנטיסי מציץ החוצה אל מבעד לברזנט לבדוק אם אולי קולות הגנרטור המרוחק מטשטשים קולות של מסוק מתקרב, אבל כל מה שהוא רואה זה כיצד השליח הרכוב על חמור לבן הולך הלאה ממנו. ראנטיסי, יושב בחושך וממתין כשהוא מתבונן במכשיר הטלפון הסלולארי שמונח מנותק בפינה המרוחקת של הבור ...מנותק מחשש שאולי המכשיר הקטן יגלה דברים גדולים לאנשים שלא צריכים לדעת. משיח כבר לא יצלצל. לילה. קולות הטרטור של הגנרטור המרוחק מפילים על ראנטיסי תרדמה רוויה בחלומות על מסוקים. שמיכה קרועה וזיעה קרה מכסים את גופו המקופל בתנוחה עוברית בפינה. בחדר קטן נטול חלונות, במוקטעה מרוחקת, שוכב יאסר ומביט אל החשיכה כשהוא חובק בידיו חבר ותיק בדמותו של אקדח מיושן. יאסר מביט לחשיכה ומפנטז על חוברת ה"פנטהאוז" שסולאנה הבטיח שיבריח למוקטעה אך הוחרמה על ידי חיילי הפלוגה המסייעת שממתינים בחוץ ושלא ראו את החברה כבר שלושה שבועות ...שוכב ומפנטז וחושב לעצמו שגם תמונה של סוהא הייתה יכולה להיות מספקת במצבו הנוכחי. עיניו של יאסר נסגרות לראשונה מזה שבוע ...הוא נרדם. חמש דקות חולפות - דפיקה בדלת הפלדה הנעולה! יאסר קופץ ממקומו מכוון את האקדח אל הדלת ושואל "מי שם?! עצור סיסמא!!!" "זה אני מוסטפא" עונה הקול "...והסיסמא היא חסמבה! חסמבה! חסמבה!" יאסר ניגש ופותח את הדלת. הוא מציץ מבעד לחרך ושואל עייף "כן מוסטפא מה קרה עכשיו" "זה בשבילך, יש לך טלפון יא-ראיס" אומר מוסטפא ומגיש ליאסר את האלחוטי מבעד לחרך. יאסר לוקח את המכשיר וסוגר את הדלת על בריח. "הלו! הלו! הלו! ...מי זה שם!" שואל יאסר. "זה אני" נשמע קול גברי נמוך מעברו השני של הקו. "לא מזהה ...אפשר אולי להיעזר בחבר טלפוני?" "זה אני אבל החבר הטלפוני! ...זה אני! שייח' יאסין!" "יאסין?! ...מה קרה לקול שלך? ...אתה אתה אתה נשמע גברי פתאום..." "זה בגלל שאני לא לובש כרגע חיתול יא-ראיס. כל הסגרים המחורבנים האלו, אי אפשר להשיג חיתולים למבוגרים, והחיתולי האגיס האלו שאני בדרך כלל לובש בתקופה האחרונה פשוט לוחצים לי את הביצים שזה כואב מוות!!! ...אבל כרגע, שכל מה שמפריד ביני לבין העולם זה רק השמלה ...אחחחחח, זה עולם אחר יא-ראיס! ...תקשיב יא-ראיס! אולי לא שמעת אבל אחד מהשבאב שלנו שיחק אותה היום בתל-אביב" "אחלה! אחלה! אחלה! אחלה! יא שייח" "הכל בסדר יא-ראיס?! ...כי אתה אמרת אחלה ארבע פעמים במקום שלוש..." "הכל נהדר יא-שייח! זה רק העייפות יא-שייח! העייפות! ...היא מטריפה אותי!" ...יאסר ויאסין ממשיכים לשוחח ארוכות כמו מידי כל לילה. משוחחים על ימים אחרים ששניהם יודעים שלעולם לא יבואו – ימים בהם הם יצעדו שוב כבעבר, אוחזים יד ביד מטיילים\מתגלגלים לאורך הטיילת בחוף של עזה, מתבוננים בספינת דבור שחולפת מתחת שקיעה... מתבוננים האחד לתוך עיני האחר, ומחייכים. ככה, במשך שעות ארוכות של שיחה טלפונית, כל אחד מהם שומר את עיני האחר פקוחות בעזרת סיפורים על חלומות שלא יתגשמו. השיחה מסתיימת. יאסין נשכב על גבו ונזכר באותם ימים רחוקים בהם היה ילד. הוא נזכר כיצד אביו היה גוער בו ומכה אותו כשהיה לובש את השמלות של אחיותיו ומשחק בבובות שלהן. הוא נזכר גם את אביו יושב בפינה כשהוא אוחז בראשו וממלמל "אלוהים אדירים, רק תעשה שהבן היחיד שלי לא יגדל גם כן להיות לאישה". "אם רק הוא היה רואה אותי עכשיו" מהרהר לעצמו יאסין, "...אבא בטח היה גאה לראות איך המון מלא בלהט מעריץ את בנו הלבוש בשמלה". המחשבות על ההמון המשולהב יחד עם קולות המואזינים מהמסגדים סביב שהחלו לחלחל אל תוך מרתף הבניין בו הוא מסתתר ולהרעיד את קירותיו, גרמו לגופו של יאסין להתעורר ...הוא החל לחוש מתחת לשמלתו בתזוזה בה הוא לא חש כבר זה זמן רב. אפילו קולות עמומים של מטוס קרב נושא מטען עודף של טון לא היה בהם די בכדי להסיח אותו מדעתו... ...בחדר הקטן ונטול החלונות שבמוקטעה המרוחקת, יאסר עדיין שוכב על גבו כשהוא בוהה אל תוך החשיכה. יאסר מדמיין את דמותו של יאסין עומד מולו על חוף הים כשהוא לבוש בשמלה, כשהשמש השוקעת חושפת את גופו הדקיק של השייח אל מבעד לשמלה הלבנה-שקופה. חיוך מלא סיפוק עולה על פניו כשהוא גם מנסה לדמיין לעצמו את זירת "המבצע המוצלח" של יום אתמול ...אבל המחשבות האלו נקטעות ומתחלפות במחשבות מהולות בפחד מיום המחר, ממה שצפוי בעוד שעה ...ממה שיקרה בעוד רגע. הוא מהרהר ומנסה להבין כיצד זה קרה שגורלו שלו וגורל של עם נתונים בידיהם של אחרים שישובים במשרדים מרווחים, מוארים וממוזגים בירושלים הקרובה ובוושינגטון הרחוקה. אפילו "המבצע המוצלח" של יום אתמול פתאום לובש צורה אחרת ...צורה של מסמר נוסף ואחרון שחותם את ארון המתים בו הוא סגור מזה כמעט שנתיים.

neuron

New member
נכתב על אותם מחבלים שבדרך...

...ושיעבור יום שקט על אלו מכם שגרים באזור השרון

el presidente

New member
כן...אבל אם יעבור עלינו יום שקט

מבחינה בטחונית זה אומר ששוב נגיע לעבודה.. לאותם מישרדים מוצפי פלורוסנטים.... לאותם מסכים מרצדים אשר יורקים פיקסלים לכל כיוון.... לאותן כוסות קפה דלוח חסרות טעם וריח.. לאותם אנשים חסרי הבעה ... אז...למה....למה שלא נרוץ לחבק איזה מחבל?

תבלע את ה../images/Emo184.gif האדומה ידידי..

ככה אולי תצליח לצאת מה"קיבעון" שלך...
בוקר
לכל החלאות הרגילות

הנייד שלי???../images/Emo12.gif אבל..אבל..אבל...

הוא כבר עמוק עמוק באיזור הרקטלי של MZ, מכוון ל"רטט" ומופעל ללא הפסקה...

neuron

New member
רעיון מצוין!!!

מה דעתך להריץ קמפיין משותף "אמץ מחבל"

neuron

New member
יאלה ...נצא לקמפינג

אני אביא את הקפה ואתה תכין שיפודי סאדאם

el presidente

New member
אני לא יודע..מאסטר יהודי לא עונה

לי בנייד...אבל אני זוכר שהוא צרח יותר בשיפודי עץ...

עזוריאל

New member
המממ ארוך ומיגע, על הסוד שבצמצום

שמעת? מה לגבי שירים? אולי תכתוב שיר. גדול אתה.

neuron

New member
ארוך ומיגע???

למה אנשים מרגישים צורך לדבר כל הזמן על הזין שלי??? ...אני כבר הבנתי שכאן צריך לכתוב קצר ועם ניקוד.

עזוריאל

New member
קצר עם נקודות- בעעעעעע

מה אכפת לך שנמשיך לחשוב שהוא ארוך ומיגע? עוד כינה קדושה נשחטה.

עזוריאל

New member
אמץ מחבל? רעיון מצוין?-למה

אתה מרגיש בודד? בתא המעצר בלוד יאמצו אותך בברכה, אוהבים שם חומר רך.

למעלה