אפורופו מקפיא. אצתי חשתי והקפאתי

יוספה 51

New member
אפורופו מקפיא. אצתי חשתי והקפאתי

טופו לפני קרוב לחודש. שכחתי למה (הסבירו משהו על יתרונות). אז עכשיו, פשוט להפשיר ולהשתמש כרגיל? מה היתרונות של המוקפא?
 

ladybug6

New member
תני לו להפשיר ואז תסחטי קצת

זה יוצא יותר מתפורר כי המים שבטופו קפאו וכשהפשירו הם נסחטים החוצה.
היתרון זה שהטעמים נספגים יותר טוב, החסרון זה שהוא כבר לא יציב ויותר קשה לעשות ממנו שניצלים או להקפיץ בקוביות.
 
למעלה