אפטות (פצעים) על הלשון

נורקס

New member
אפטות (פצעים) על הלשון

מה אפשר לעשות? פצע אחד שיוצא מידי פעם על הלשון באותו מקום בדיוק. שמנים/צמחים??? רב תודות

אופציה צמחית...

תערובת של אכינציה ומור - טינקטורות לא שמנים, 50% מכל אחד. לגרגר ולהחזיק על המקום עם האפטה או לחילופין למרוח נקודתית רק על האפטה. אין הגבלה מבחינת כמות הפעמים ביום. אכינצאה - מחטא, נוגד דלקת מור - מחטא, נוגד דלקת ואסטרינג'נט חזק בהצלחה, הילה

נורקס

New member
קודם כל תודה על התשובה

מאיפה אני משיגה עכשיו טינקטורות כאלה???
למה לא שמנים אתריים, אפילו מהולעם במים? האמת שאין לי לא מור ולא אכיניצאה. יש לך רעיון אולי לצמחים אחרים מחטאים ונוגדי דלקת ואסטריג'נטים? תודה

מה יש לך במלאי ?

יש כל מני אבל השילוב של שני אלו פשוט עובד מעולה !!! תוכלי לנסות את הלבנדר - מחטא ונוגד דלקת מצויין, טיפה אחת על האפטה. השאלה אם זה לא יהיה מר... חוצמזה... יש לך בכלל טינקטורות או שאת עובדת רק אם שמנים ? תרצי שאפנה אותך למקום בו תוכלי להזמין צמחים ? עדכני אותי ואחזור עם תשובה בהתאם.

נורקס

New member
הי

במכווצים יש ברוש במחטאים יש לבנדר,עץ התה,אקליפטוס (רדיאטה ולימוני),לימון,מרווה באנטי דלקתיים יש: לבנדר,עץ התה,ורדים,ארז,לבונה,בנזואין,מרווה,רוזמרין,קמומיל רומן כן, אני עובדת רק עם שמנים. יש לי בבית רק 3 טינקטורות שעשיתי: רוזמרין, ג'ינקו וגת. מועילים במשהו במקרה זה? שוב מודה לך מראש על העזרה. אין עלייך

אז ככה

ברוש, לבנדר ומרווה ביחסים שווים. (מרווה יש שני סוגים שמתאימים, הרפואית והמרושתת, שתיהן מתאימות - המרושתת אפילו יותר). אחרי שתערבבי אותן יחד, תשתמשי בטיפה אחת בכל פעם באופן נקודתי ישירות על האפטה, נראה לי ששלוש-ארבע פעמים ביום אמורות להספיק ותוך יומיים +- זה יעבור. הטינקטורות שלך לא רלוונטיות במקרה הזה... שמחה לעזור לך,
חזרה. ערב נעים

כן ממי,

עדיף כמובן למהול במעט גליצרין ואלכוהול צמחי. אבל אפשר גם ככה, שמן נשא בתוך הפה נראה לי לא נעים... אולי תנסי עם שמן זית מכבישה קרה ?

למעלה