אפטר שוק

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
אפטר שוק ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

זה מה שעובר עלי היום... אחרי יום דכאוני למדי (אתמול), יום שרובו עבר עלי בין דכאון עמוק לריטון ותסכול על הכל. היום הבנתי את מקור הבעיה - חזרתי לעבודה. כמו ילד שלא רוצה לחזור לגן, כך הרגשתי אתמול בלילה והבוקר התחדד לי יותר. קשה לי להיות כאן אחרי ארועי השבועות האחרונים ובמיוחד אחרי השבוע הנפלא שעבר עלינו בשבוע שעבר. אוףףףףףף מה עושים? אני באמת רוצה למצוא קצת שלווה ולהשלים עם מה שאני עושה.... יש מי שיעזור לי?

*יערית

New member
רולן../images/Emo24.gif

חיפשתיך ב
יוצאת לעבודה במידה ותרצי ויש לך החשק רק בכדי לעלות
אני שם.....ואם לא בא לך אז אשמח בערב

רולן יקרה

חוזרים למציאות....וזה לא קל,בעיקר אחרי התקופה האחרונה שם במשרד. אני מקווה שעבר עליך יום יותר טוב כדי לאזן בין החופשה והחזרה.
אגב גם לי יש
פנוי תמיד בשבילך

rolan

New member
תודה יקירותי

מצטערת שאכזבתי בכך שלא השתמשתי ב
הקדשתי היום את עצמי למשפחה. אחה"צ התקשרתי לסייחה שנחה לה בבית, הצעתי לה שנצא שתינו לשיטוט בקניון הקרוב. למה?... שאלה אותי, אמרתי - סתם... בא לי להסתובב איתך ונהיה יחד. טוב... הסכימה - יש
יצאנו... שוטטנו לנו, סידרנו "סידורים" ועוד קנינו מתנה לשבלולית המסיימת השבוע את הקורס בצבא. אוהי הצטרף אלינו והיה ממש נינוח וכייף. לעת ערב, שבנו הביתה
או אז התקשרה החתלתולית של אוהי - אבא בא לכם (לכם
....) לנסוע לבאולינג
מממממ לא כל כך בא, אבל יאללה אוספים את שארית הכוחות ויוצאים....
כרגע חזרנו מבילוי משגע עם ילדה מקסימה שאני מתאפקת כל פעם מחדש לא לחבק כדי לא להביך. היה לנו נפלא, צחקנו השתוללנו איתה, היא נהנתה וגם אנחנו. אז.... מצטערת שקצת הוזנחתן וה
שלי לא היה זמין... בטוחה שאתן מבינות. לילה טוב

dafgol

New member
מחר ( היום ) כבר יום חדש ../images/Emo42.gif

יש גם ימים כאלה.....זה קורה וזה מותר אז קבלי
, חייכי לעצמך , חייכי לעולם ותקבלי חיוך ענקי בחזרה.

רולנציקית

שיהיה לך תמיד כח לשופינג,ומשחקי באולינג......ועוד ה-
ימתינו בסבלנות בוקר אור ויום נפלא

rolan

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif חמודותי

אני בסדר, זה לא "ימים כאלה", זה כנראה עמוק יותר. אני יודעת שאני על הדרך הנכונה, עושה בחירות, לוקחת אחריות. לעיתים תהליכים כאלה דורשים מאמץ נפשי וכח פנימי עצום - יש לי את זה ואני שואבת גם הרבה תמיכה מאוהי יקירי וכמובן גם מכם. תודה לכם יום נעים ומוצלח לכווווווולם

*יערית

New member
רולנצ'וק בוקר ניפלא../images/Emo42.gif

כן כן בוקר ניפלא עכשיו תחזרי יחד איתי.... "קמתי לבוקר ניפלא" השאר כבר יבוא אחרי.....
לא רציתי להציק יותר ממה שכבר הצקתי
שמחה שנהנתם ,אלו רגעים שבהחלט מחזקים לנו כמה ברגים שהשתחררו
ולכל שאר חבריי לפורום..גם לכם המנטרה מתאימה
יום מקסים וניפלא

למעלה