אפיזודת ה-USB Dock UD-01 נמשכת
הגיע ה-Dock השני, חיברתי ובדיוק אותו הדבר: אותן הודות מרגישות וזה לא עובד!
כתבתי ל-Sigma UK, מישום שהמוצר נרכש מ-Amazon UK. פה יש לציין לטובה את המשלוח של Amazon ואת מדיניות החלפת מוצר. ציון 10/10.
הסניף הבריטי של Sigma ניסה להגיד לי שעלי לפנות לסנעף הישראלי (המקומי). הסברתי להם ש-Sigma ישראל לא מתעסקת עם ציוד שלא נרכש דרכה בארץ!
הם ניסו להתנער בכך שהם לא משרתים לקוחות מחוץ לאנגליה...בסוף הסתדרנו ונתנו לי טלפון של טכנאי, שלא עזר הרבה. הוא אמר שאבדוק על מחשב אחר (בקרוב) והוא שלח את ההתכתבות שלי ל-Sigma יפן להתיעצות. בהתכתבות יש את צילומי המס והסברים.
אז נראה.
כרגע ברור לי:
1. ה-USB Dock תקין. גם הכבל.
2. אין בעיית חומרה ב-USB Port במחשב. אני טוען משם קבצים מהמצלמה והוא מפעיל את התאורת LED ב-USB Dock.
3. גם המודול תוכנה ירד תקין. הורדתי כבר 3 פעמים, והוא הודיע שהוא הותקן בהצלחה.
4. נראה מה יהיה עם מחשב שונה או עם התגובה מיפן.
עד כה קצת מאוכזב מהיכולת של Sigma. חשבתי שהם יותר מקצועיים.
הגיע ה-Dock השני, חיברתי ובדיוק אותו הדבר: אותן הודות מרגישות וזה לא עובד!
כתבתי ל-Sigma UK, מישום שהמוצר נרכש מ-Amazon UK. פה יש לציין לטובה את המשלוח של Amazon ואת מדיניות החלפת מוצר. ציון 10/10.
הסניף הבריטי של Sigma ניסה להגיד לי שעלי לפנות לסנעף הישראלי (המקומי). הסברתי להם ש-Sigma ישראל לא מתעסקת עם ציוד שלא נרכש דרכה בארץ!
הם ניסו להתנער בכך שהם לא משרתים לקוחות מחוץ לאנגליה...בסוף הסתדרנו ונתנו לי טלפון של טכנאי, שלא עזר הרבה. הוא אמר שאבדוק על מחשב אחר (בקרוב) והוא שלח את ההתכתבות שלי ל-Sigma יפן להתיעצות. בהתכתבות יש את צילומי המס והסברים.
אז נראה.
כרגע ברור לי:
1. ה-USB Dock תקין. גם הכבל.
2. אין בעיית חומרה ב-USB Port במחשב. אני טוען משם קבצים מהמצלמה והוא מפעיל את התאורת LED ב-USB Dock.
3. גם המודול תוכנה ירד תקין. הורדתי כבר 3 פעמים, והוא הודיע שהוא הותקן בהצלחה.
4. נראה מה יהיה עם מחשב שונה או עם התגובה מיפן.
עד כה קצת מאוכזב מהיכולת של Sigma. חשבתי שהם יותר מקצועיים.