אפייה בטוסטר אובן

מילי08

Well-known member
אפייה בטוסטר אובן

לא יודעת אם זה המקום לשאול.

אני לא מהתחום.. לא אופה ומבשלת אבל אני רוצה לנסות לאפות עוגה בטוסטר אובן כי אין לי תנור. עוגה בחושה פשוטה.
הבעיה היא שאני לא יודעת איך להשתמש נכון בטוסטר. יש בורר זמן, בורר טמפ' ובורר מצב שיש בו שלושה מצבים: אפשרות לחימום עליון, חימום תחתון וחימום גם וגם. כפתור נפרד עם סימן של מאוורר. לא יודעת אם הכוונה לטורבו או פשוט מאוורר.
התוכלו לעזור
?
 

bali

New member
מנהל
מנסה לעזור

אני לא מכירה סימן מאוורר בטוסטר אובן. בתנור רגיל אכן מדובר בטורבו.

כדי לאפות בטוסטר אובן צריך לבחור באופציה של חום עליון ותחתון ביחד.
העוגה צריכה להיות במרכז הטוסטר. מכיוון שהטוסטר אובן קטן משמעותית מתנור אפייה ביתי, כדאי לשים לב שמכיוון שגופי החימום קרובים יותר לעוגה, עדיף לאפות בטמפ' נמוכה יותר, ליותר זמן, כדי למנוע חריכה של העוגה מבחוץ לפני שהיא מוכנה.
הייתי שמה על 160 מעלות בערך, ומשגיחה על העוגה כדי לוודא שהיא נאפית בסדר.
אם היא משחימה מדיי אך לא אפויה מספיק מבפנים, לכסות את התבנית עם נייר כסף ולהוריד את הטמפרטורה בעוד 10 מעלות, ולהמשיך לאפות ככה עד שהעוגה אפויה מבפנים.
אחרי נסיון או שניים תכירי את הטוסטר אובן יותר טוב ותדעי כבר בדיוק איך לכוון אותו ולכמה זמן.

לגבי המאוורר - אם אכן יש טורבו בטוסטר אובן, אמורים לשמוע קול של מאוורר ולראות אותו בגב הטוסטר אובן. אם כן, הטורבו מפזר את החום בטוסטר בצורה אחידה, אבל גם מזרז אפייה, כך שצריך להשגיח כשאופים במצבהזה שהמאפה לא יתייבש או ישחים מהר מדיי. שווה נסיון.

בהצלחה ושבוע טוב
 

מילי08

Well-known member
תודה רבה


לא הצלחתי להתחבר כמה ימים ולכן לא הגבתי.
אני אנסה את ההצעות. לא חשבתי על טמפ' נמוכה יותר אבל אני מניחה שזה הגיוני.
תודה רבה
 

חנהפ

Active member
לא יודעת עד כמה אפשר להצליח באפיה בטוסטר אובן

אולי אם מדובר בטוסטר גדול.
ממליצה לך "לאפות " עוגה במיקרו, מצרפת קישור לעוגה נהדרת

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/search/label/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%[/URL]
A8%D7%95


רכיבים:

1 כוס קמח
1 כוס סוכר
2 כפות שוקוליט
2 כפות קקאו
1 חבילה סוכר וניל
1 חבילה אבקת אפיה
3 ביצים שלמות
1/2 כוס שמן
1 כוס מים רותחים

ציפוי:

50 גרם שוקולד מריר
1 כף מרגרינה
2 כפות תמצית רום
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף 3 ביצים שלמות.

לבחוש.
ואת שאר הנוזלים

לערבב את הכל ביחד ולצקת לתבנית פיירקס משומנת או סיליקון בגודל המיקרו.

"לאפות" 9 דקות בדיוק.
 

מילי08

Well-known member
תודה גם לך

שמעתי על אנשים שעשו והצליחו, בעיקר סטודנטים נטולי תנורים במעונות ולכן חשבתי לנסות גם.
&nbsp
אני טבעונית אז המתכון לא בשבילי אבל תודה על המחשבה
 
למעלה