אפייה, ואפיית לחם במיוחד
אלו שתי האהבות שלי במטבח. לא מזמן חברה הביאה לי קמחים של חברת רובינפלד, וממש מפתיע איך שזה משפיע על איכות הלחם!
לא יודעת למה זה מפתיע בעצם, הרי אני תמיד סוחבת אתי במזוודה קמחים מאנגליה, אבל אלו קמחים שאין כאן.
בקיצור, אם יוצא לכם למצוא את הקמחים הנ"ל - ניסיתי את הקמח המלא, כוסמין ושיפון וגם את הקמח הלבן הרגיל - חבל"ז
אלו שתי האהבות שלי במטבח. לא מזמן חברה הביאה לי קמחים של חברת רובינפלד, וממש מפתיע איך שזה משפיע על איכות הלחם!
לא יודעת למה זה מפתיע בעצם, הרי אני תמיד סוחבת אתי במזוודה קמחים מאנגליה, אבל אלו קמחים שאין כאן.
בקיצור, אם יוצא לכם למצוא את הקמחים הנ"ל - ניסיתי את הקמח המלא, כוסמין ושיפון וגם את הקמח הלבן הרגיל - חבל"ז