אפייה
שלום, אפיתי עוגה כושית פשוטה (1 כוס קמח תופח,1 כוס שוקולית,1 כוס סוכר,4 ביצים,125 מ"ל שמנת מתוקה, חצי כוס שמן) בתבנית חד פעמית משומנת בגודל דף A4... בפעם הראשונה יצאה מעולה, גבוהה ואוורירית. מאז אינה יוצאת מוצלחת,אינה תופחת הרבה, ואם תופחת אז בצורה לא אחידה בכלל ולא הרבה, ויוצאת דחוסה ולא אוורירית. ניסיתי בהתחלה חום של 180 ואח"כ הפחתתי בחום כי התנור חדש וחזק - ירדתי כבר לחום של 140-150, באפייה רגילה לא בטורבו. מה יכולה להיות הבעייה ? האם לאפות בטורבו ? בחום נמוך יותר ? יותר/פחות קמח ? להוסיף אבקת אפייה למרות שימוש שקמח תופח מאליו ? תודה !
שלום, אפיתי עוגה כושית פשוטה (1 כוס קמח תופח,1 כוס שוקולית,1 כוס סוכר,4 ביצים,125 מ"ל שמנת מתוקה, חצי כוס שמן) בתבנית חד פעמית משומנת בגודל דף A4... בפעם הראשונה יצאה מעולה, גבוהה ואוורירית. מאז אינה יוצאת מוצלחת,אינה תופחת הרבה, ואם תופחת אז בצורה לא אחידה בכלל ולא הרבה, ויוצאת דחוסה ולא אוורירית. ניסיתי בהתחלה חום של 180 ואח"כ הפחתתי בחום כי התנור חדש וחזק - ירדתי כבר לחום של 140-150, באפייה רגילה לא בטורבו. מה יכולה להיות הבעייה ? האם לאפות בטורבו ? בחום נמוך יותר ? יותר/פחות קמח ? להוסיף אבקת אפייה למרות שימוש שקמח תופח מאליו ? תודה !