אפיית בלילה עם ביצים למשך 10 דקות בחום 180 - האם זה נחשב עדיין ביצים חיות?
ג גברת לנדאו New member 2/6/13 #1 אפיית בלילה עם ביצים למשך 10 דקות בחום 180 - האם זה נחשב עדיין ביצים חיות?
bali New member מנהל 2/6/13 #2 לדעתי זה כבר מביא אותן לטמפרטורה מספיק גבוהה כדי שהן לא ייחשבו "חיות" ויעברו תהליך של פסטור כלשהו.
R revavonet New member 2/6/13 #3 תלוי מה המטרה. אם מדובר בביצים לשימוש במוס למשל, יש לי את זה https://www.youtube.com/watch?v=yUdMneArGNQ
תלוי מה המטרה. אם מדובר בביצים לשימוש במוס למשל, יש לי את זה https://www.youtube.com/watch?v=yUdMneArGNQ
ג גברת לנדאו New member 3/6/13 #4 לא למוס. לקחתי חצי כוס חמאת בוטנים + ביצה לפי מתכון של קרין גורן עירבבתי ושמתי את הבלילה בניירות אפיה עגולות קטנות (מנג'טים?) בתבניות למאפינס 180 מעלות 10 דקות המטרה עוגיות חמאת בוטנים
לא למוס. לקחתי חצי כוס חמאת בוטנים + ביצה לפי מתכון של קרין גורן עירבבתי ושמתי את הבלילה בניירות אפיה עגולות קטנות (מנג'טים?) בתבניות למאפינס 180 מעלות 10 דקות המטרה עוגיות חמאת בוטנים
R revavonet New member 3/6/13 #5 אני מבינה הביצה כבר נאפית, אין חשש. גם אם זה רק 10 דקות, מכיוון שהביצה ללא קליפה היא נקרשת מיידית.