אפיית לחם
שלום לכולם! התייעצות לאופים מביניכם:
אני אופה לחם כוסמין באפייה ביתית. בזמן האחרון הלחם עולה יתר על המידה - עד כדי כך שלמרות החריצים רק העליון נפרד כמעט לחלוטין מהלחם. כמובן, ללא שינוי במתכון או בתנור/חום האפייה.
למישהו יש רעיונות מדוע? איך ניתן למנוע? מצרפת תמונות להמחשה.. תודה לעוזרים!
שלום לכולם! התייעצות לאופים מביניכם:
אני אופה לחם כוסמין באפייה ביתית. בזמן האחרון הלחם עולה יתר על המידה - עד כדי כך שלמרות החריצים רק העליון נפרד כמעט לחלוטין מהלחם. כמובן, ללא שינוי במתכון או בתנור/חום האפייה.
למישהו יש רעיונות מדוע? איך ניתן למנוע? מצרפת תמונות להמחשה.. תודה לעוזרים!
