אפיית מקרונים
אהלן!
אתמול הכנתי מקרונים,
הבלילה יצאה ממש טוב, ואז שנייה לפני שהכנסתי אותם לתנור, הבנתי שבעצם אני לא יודע על איזו אופציה לאפות אותם, כי סברתי שטורבו יהיה יותר מדי חזק לעוגיות עדינות.
אז אפיתי אותם על האופציה בתנור עם הציור של שני פסים-אחד מלמעלה ואחד מלמטה, בלי הציור של המאוור באמצע, והם התרוממו יפה, והוצאתי אותם מהתנור וקיררתי, אבל באמצע העוגיות נותרו ממש לא אפויות (התנור אפה רק את הכיפה) אז את המגש השני הכנסתי על חום קצת יותר גבוה והעוגיות נסדקו.
על איזו אופציה אתם אופים מקרונים בתנור הביתי שלכם? טורבו יכול להיות בסדר? הוא לא סודק את העוגיות?
אהלן!
אתמול הכנתי מקרונים,
הבלילה יצאה ממש טוב, ואז שנייה לפני שהכנסתי אותם לתנור, הבנתי שבעצם אני לא יודע על איזו אופציה לאפות אותם, כי סברתי שטורבו יהיה יותר מדי חזק לעוגיות עדינות.
אז אפיתי אותם על האופציה בתנור עם הציור של שני פסים-אחד מלמעלה ואחד מלמטה, בלי הציור של המאוור באמצע, והם התרוממו יפה, והוצאתי אותם מהתנור וקיררתי, אבל באמצע העוגיות נותרו ממש לא אפויות (התנור אפה רק את הכיפה) אז את המגש השני הכנסתי על חום קצת יותר גבוה והעוגיות נסדקו.
על איזו אופציה אתם אופים מקרונים בתנור הביתי שלכם? טורבו יכול להיות בסדר? הוא לא סודק את העוגיות?