אפיית מקרונים

aa100000

New member
אפיית מקרונים

אהלן!
אתמול הכנתי מקרונים,
הבלילה יצאה ממש טוב, ואז שנייה לפני שהכנסתי אותם לתנור, הבנתי שבעצם אני לא יודע על איזו אופציה לאפות אותם, כי סברתי שטורבו יהיה יותר מדי חזק לעוגיות עדינות.
אז אפיתי אותם על האופציה בתנור עם הציור של שני פסים-אחד מלמעלה ואחד מלמטה, בלי הציור של המאוור באמצע, והם התרוממו יפה, והוצאתי אותם מהתנור וקיררתי, אבל באמצע העוגיות נותרו ממש לא אפויות (התנור אפה רק את הכיפה) אז את המגש השני הכנסתי על חום קצת יותר גבוה והעוגיות נסדקו.
על איזו אופציה אתם אופים מקרונים בתנור הביתי שלכם? טורבו יכול להיות בסדר? הוא לא סודק את העוגיות?
 
אני אופה על אותה תוכנית בחום של 150 מעלות

את המגש אני שמה בשלב האמצעי.
המקרונים מבפנים אמורים להיות רכים ומבחוץ פריכים, כך שאולי כן הגעת לתוצאה הנכונה
 

CallMeCavanaugh

New member
האם הם נפרדו בקלות מהתבנית?

אם כן, נראה לי שזה בסדר שהם יצאו רכים (אני לא מומחה, הכנתי מקרונים רק פעמיים עד היום). אם לא, אפשר תמיד להחזיר לתנור לעוד כמה דקות אחרי שאחד נהרס בניסיון ההפרדה. אני בכל מקרה מוריד אותם מהתבנית עם פלטה ולא סתם מקלף עם היד.

לדעתי פשוט היה חסר זמן אפיה בנגלה הראשונה ובפעם השניה הטמפרטורה פשוט הייתה קצת גבוהה מדי. עוד אופציה היא שהנגלה השניה לא עברה מספיק ייבוש - לפני שמכניסים לתנור צריך לגעת באחד המקרונים ואם הוא נדבק לאצבע, סימן שהמגש עדיין צריך מנוחה לפני האפיה.
 

יצורה

New member
חסכת לי המון הקלדה עם התשובה הזו


 
למעלה