אפילו הפרייה לא היתה

חנה1

New member
אפילו הפרייה לא היתה

אכן השאיבה לא כל כך נוראה ותודה על העידוד. היו עשרות זקיקים אך 8 ביציות בלבד,מתוכם נשארו רק 3 וגם הם לא היו תקינות. הפרייה לא הצליחה להתבצע ומן הסתם גם לא הגענו לשלב של ההחזרה. יצאנו מאוכזים עם תקווה לפעם הבאה,שהטיפול התרופתי יתאים לכך שהבעיה לא תחזור על עצמה. אם יש לכם מומחה בסדר גודל ארצי/עולמי נשמח לקבל את פרטיו.

עמית@

New member
אוי חנה, איזו אכזבה ../images/Emo10.gif

כנראה שהפרוטוקול באמת לא מתאים. איפה אתם מטופלים?/מאיזה אזור בארץ אתם מחפשים מומחה? אני מקווה שלעולם לא יחזור על עצמו. עמית

חנה1

New member
מחפשים מומחה

תודה על העזרה,אנו מאיזור הצפון,אך אין לנו בעיה להגיע לכל איזור בארץ כמו כן גם אין בעיה כספית.

יש לי !!!

אני ממליצה בחום ובמומחיות רבה על הרופא שלי. ד"ר לוויט מביה"ח אלישע בחיפה. רוצה טלפונים???

חנה1

New member
מס´ טלפון

כן אני יודה לך אם תוכלי למסור את מס´ הטלפון של הרופא הזה .

אוףףף ../images/Emo4.gif

זה שבוע התקוות המתנפצות. נורא מצטערת ועוד יותר מקווה שתמצאו רופא מעולה שיוכל לעזור במהרה.

love joy

New member
ממליצה בחום על פורפ´ משיח

חיפשת מקצוען בסדר גודל עולמי, לדעתי הוא המתאים. אומנם לא כ"כ נחמד וגם יקרן אבל מ-ק-צ-ו-ע-י!!!! הוא יושב בבית הרופאים בת"א ברח´ ריינס. בהצלחה. LOVE JOY

oritgz

New member
../images/Emo41.gif אני ממליצה בחום רב רב

על פרופסור דניאל זיידמן. אמנם הוא יושב באותה מרפאה של משיח אבל כנראה הוא מחוסן מחוסר האנושיות של משיח. בכל אופן הוא רופא בחסד וגם אדם כזה. נימצא תמיד כדי לעזור! טלפון במרפאה - הם פתוחים משעה 16:00 5278181 - 03 בהצלחה!!!!!!!!!

באבו

New member
היי איזה קטע!!

הפנו אותי לפרופ´ דניאל זיידמן - ומאחר ואני לא מכירה אותו, ניסיתי לדלות קצת מידע, ולא הצלחתי... נורא פחדתי להתחיל אצלו, מבלי לדעת מי הוא.. איזה כיף לדעת שהוא מומלץ... (מפגישה אחת שלי איתו, נראה שהוא באמת מאד נחמד..)

אולה *

New member
אוי, איך שאני מבינה אותך. ../images/Emo4.gif

הייתי בסירה הזאת. ב-IVF הראשון לא היו לי הפריות (6 ביציות). וזה כאב.
מאוד. בפעם שניה עשו איקסי לכל הביציות, והיו 3 עוברים יפים מאוד. במקרה שלי לא החליפו פרוטוקול, אולי אצלך זה יעזור. בכל מקרה - אל תאבדו תקווה, כי בסופו של דבר תזכו להחזיק תינוק יפה מאוד.
אולה.

נועם@בת

New member
אוי חנה, כואב כל כך לשמוע ../images/Emo14.gif

האכזבה בטח עצומה. אני לא בטוחה שאת זקוקה כרגע למומחה ארצי- עולמי, אם כי יש הרבה כאלה. בהרבה מקרים טיפול IVF ראשון הוא בבחינת ניסוי וטעיה. עד שלא מוציאים את הביציות לא יודעים איך את מגיבה, ומה מצב הביציות שלך. עשרות זקיקים, זה בודאי לא תגובה טובה של הגוף. בפעם הבאה בודאי תקבלי פרוטוקול שונה שיאשפר התפתחות של מספר קטן של זקיקים עם ביציות בשלות, ומותק של ילדים. בכל מקרה, כשתגיע הוסת- תבקשי שיעשו לך US לוודא שלא נשארו ציסטות, כי בהחלט יכול להיות שחלק מהזקיקים הקטנים ימשיכו לגדול מבלי לבייץ. כדאי שתקבי אחרי העניין. מחבקת חזק, ומתפללת שהפעם הבאה תהיה הפעם האחרונה. ושהילד הבא יבוא רק מאהבה.
נועם

חנה - כמו סכין, פילחה ההודעה שלך

את הלב. יבול יפה ואין תוצרת. קשה עד מאוד. אין לי מילים לנחם

למעלה