אפילו זינה מאמינה בקב"ה!!

ברודי

New member
אפילו זינה מאמינה בקב"ה!!../images/Emo16.gif

חחח הפרק של היום- Altared States זה כאילו על בסיס עקדת יצחק?! כי אתם יודעים, אבא צריך להקריב את הבן שלו, בסוף קול קורא לו ואומר שלא יקריב (חוץ מהקטע של הסמים, לא נראה לי שאברהם היה מסומם בזמנו. גם סביר להניח שגבריאל וזינה בתחילת הפרק ערומות באגם הוא פרי המצאה ולא לפי המקור
) אוקי אני יודעת שההודעה שלי תישאר בודדה
כי הפורום פה שבק חיים
ובכל אופן- הפרק הזה הוא פרק סאברי מובהק! אתם רואים את החיוך השובב הזה של זינה פה? זה בדיוק בקטע שגבריאל צוללת ומנסה לדוג דגים. עכשיו אני לא רוצה להישמע לא בסדר. אבל זה דרשששש.... -הם בכוונה עשו את זה!!!!! למה שיגידו ללוסי לחייך?! רק בשביל סאברים כבדים. חוץ מזה מממ...הפרק משעשע. במיוחד בסוף. הם מדברים על אל אחד וכל הפרק בסיגנון עקדת יצחק אז בטוח שמדובר בדת שלנו (בצורה קצת מעוותת אבל זינה מעולם לא התחייבה למקור) ובסוף זינה מגלה שלא גבריאל היתה זאת שאמרה לאנטיוס לא להרוג את הבן שלו. ואז זינה עושה לגבריאל- אם זאת לא היית את אז מי זה היה? ושתיהן מסתכלות לשמיים. אוי משעשע. בכלל גבריאל שלטה בפרק הזה. היה לה פשוט טקסט מעולה. מוסיפים לזה את צורת המשחק שלה והיה שולט! היא שחקנית כ"כ טובה!!! ומצחיקה... (היה רשום לה להגיד את זה אבל זה היה ממש משעשע). אוי קראתי כרגע ב-WHOOSH וכתוב שמה שזה באמת כמו עקדת יצחק. ואיקוס שזה הבן אז זה קצת נשמע כמו יצחק. חחחחח והאח שלו- מאל זה כמו ישמעל. (ככה החברה ב-וואש טוענים) דאחקות שולטות: (אני אביא ישירות)
I can’t see, but, I’m good
Try using both eyes
Oh, ah, yeah, that’s better, uh-huh
?Think you can stand
You mean, I’m not
Come on! There you go
By the gods
What is it
You are _beautiful טוב אין לי כוח להמשיך ואני משערת שכולם יכולים להיכנס לאתר ולראות ציטוטים מהפרק אבל היה כזה יאפה!!!
ומצחיק... אההה וזה: G: “How did we get in here, anyway? And, why does my head feel like it was kicked by a centaur?” X: “Does it? Good-- The henbane must be wearing off.” G: “Henbane?” X: “Long story.” G: “Yeah, well, if we fall, tell it to me on the way down.” חיחיחיחי

shiri_b

New member
לשנייה הזכרת לי את המורה שלי

עם הקב"ה "אף אחד לא מדייק ב100% חוץ מהקב"ה"
כן, זה פרק ממש מצחיק פרק גדול

ברודי

New member
גם שלך?!

100 רק הקב"ה יכול לקבל. (זה ניסיון עלוב להסביר את העובדה שהציונים במקצוע שלה נמוכים כ"כ)

shanyz

New member
פחח!!

נורא נהנתי לקורא מה שכתבת וגם אני מסכימה איתך על הרבה דברים! =) לגבריאל באמת היה טקסט יפה והי ממש יפה הקטעים שהיא דיברה לעצמה:) פחח ומ-מ-ש (!!) אהבתי את הקטע שהיא אמרה לזיה שהיא יפה!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחח =) זינה באמת יפה...:) חיחיחי אממ וגם החיוך זה שהזכרת!!! פחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכרת שאמרתי לעצמי כזה, למה היא מחייכת!? חחההה כאילו שהיא החביאה איזה טריק או משהו שגבריאל מתחת למים ובגלל זה היא חייכה... חחההה !!! חוץ מזה, היה פרק יפה=)) אממ ובקשר לפורום, באמת שאנשים לא כותבים:( כשרק באתי כתבו נורא הרבה!! פתאום לא כותבים... =( איפה כולם? אוקי, בה ביי

Dafi the Mighty

New member
וואי, אוטוטו מתחילה העונה השנייה

אני רואה. אז צריך עוד מעט להתחיל להקליט כל יום. בתקווה שלא ינתקו לי את ביפ. אני מתה על הפרק הזה! פרק מעולה!
ובקשר לזה שלא כותבים פה הרבה, אני לא יודעת מה עם האנשים האחרים, אבל לי מאד עמוס לאחרונה מבחינת לימודית (או נפשית...
) אז לא יוצא לי לכתוב פה כל כך הרבה.

shanyz

New member
חחה כן אני מבינה

גם לי יש מזה לחת בלימודים..! בעעעעעעעע

למעלה