אפילו לא נשיקה

• פותח הנושא DWHO
  • פורסם בתאריך

DWHO

New member
אפילו לא נשיקה

טוב אז הסיפור שאני בן 25, מעולם לא היה לי קשר זוגי ונכנסתי היום משום מה ממש לתסכול מזה, הלוואי הייתי יכול להתנשק עם מישהי ושזה יהיה רומנטי כזה, זה יותר מתסכל אותי מהעניין המיני. פשוט באמת בא לי איזה נשיקה רומנטית. עד תקופה מסוימת לא היה לי בכלל אומץ להתחיל עם בנות או אפילו לרמוז. רק השנה אחרי שחבר שלי לחץ עלי, אני נרשמתי לאוקי קיופיד ויצאתי משמה לשני דייטים, אבל עם הבנות שיצאתי איתן זה לא המשיך מעבר לדייט ראשון וגם לא נראה לי שהן התאימו לי וכל העניין של הדייטים היה ממש קשה, אני הייתי לחוץ רצח ובאחד הדייטים היא שאלה אותי כמה פעמים אם הכל בסדר איתי. חבר אחר שלי ניסה להכיר לי מישהי וזה הסתבך כי היא לא רצתה ואני דווקא התאהבתי בה וזה סתם פגע בי בלי לתת לי כלום. כל זה קרה השנה ודיי הייתה תקופה שכבר לא ניסיתי כי סוג של התייאשתי כי לא היו לי חוויות כל כך טובות מהצעדים הראשונים, ואני לא מצליח למצוא עוד בנות לדייטים, יכול להיות שאני צריך לנסות יותר, אולי להרשם לעוד אתרי הכרויות ולעשות את כל התהליך הקשה נפשית שכל צעד אני מרגיש שאני בקושי יכול להתקדם. בכל מקרה כל עצה או מילות עידוד יעזרו לי, אני ממש מתוסכל מהחיים.

dori78

New member
משפט אחד שתפס אותי בפוסט שלך

"היא לא רצתה ואני דווקא התאהבתי בה וזה סתם פגע בי בלי לתת לי כלום"

מה אתה מצפה לקבל?
כל דייט הוא קצת הימור, כמו בכל הימור יש כאלה עם סיכויים התחלתיים טובים יותר ויש כאלה שפחות.
מה אתה מקבל?
ברוב המקרים - ערב נחמד יותר או פחות, שיחה עם אדם חדש שלא הכרת קודם
והתנסות באינטראקציה הזאת שנקראת "דייט", ככה שיש לך ממה ללמוד לפעם הבאה.

מה זה "נשיקה רומנטית"?
אם אתה מתייחס לנשיקה שמגיעה עמוסה ברגשות - תשכח מזה, זה לא נולד מהאוויר.
נשיקה בדייטים ראשונים יכולה להיות מדהימה ויכולה גם שלא.
היא יכולה להיות מלאת תשוקה וחרמנות, היא יכולה גם להיות לא נעימה.
גם אם היא לא תהיה מושלמת - לא קרה כלום.

צא מהלחץ, תנסה לפרק לעצמך את הסיטואציה ולנסח בצורה ברורה מה בדיוק מלחיץ אותך ואיך אתה יכול לעקוף את המכשול הזה.

noamlah

New member
אוקיי

דבר ראשון, אולי אאכזב אותך קצת פה אבל הנשיקה הרומנטית הגדולה מהסרטים, מדובר במיתוס, מיתוס שעושה אידיאליזצייה לזוגיות. נשיקה היא רגע אינטימי וכיף בין שניי אנשים, במקרים רבים הנשיקה האחרונה ממש לא נחשבת רגע מכונן בזוגיות וגם אם כן אחריה יש עוד הרבה עבודה.

דבר שני, נרשמת לאוקייקופיד ויצאת לשניי דייטים? יפה לך, אני נרשמתי וקיבלתי 13 לייקים אבל מעבר לזה שום שיחה לא יצאה לי משם. תהיה גאה בעצמך, שתיי נשים הסתכלו בפרופיל שלך ומצאו אותך בן אדם מעניין להפגש איתו, אז מה אם זה לא הצליח? גם לדון ג'ואנים הכי גדולים יש דייטים ראשונים שלא מצליחים
תלך בקצב שלך, אל תמהר לשום מקום, גם אם חברים לוחצים עליך

וזה שאתה מרגיש תסכולים זה מעולה. תסכול מראה שהנושא הזה חשוב לך. זה מראה על דרייב, תן לדרייב להמשיך ותראה תוצאות

כדאי שתתייעץ עם מאמן להיכרויות / פיתוח זוגיות.

אני בטוח שיום אחד תהפוך בחורה בת-מזל לאשה מאושרת. בהחלט ייתכן שאימון בתחום ההיכרויות יביא אותך לנקודה הזו מהר יותר.

Being And Doing

New member
לפעמים, הציפייה לתרחישים רחוקים יכולה לפגוע בנו

החשיבה לעתיד, לטווח הרחוק, איפה אנו רואים את עצמנו יכולה להזין אותנו באנרגיה, ובו בזמן יכולה להלחיץ את נפשנו ולתסכל אותנו. אני חושב שהמחשבה על נשיקה מתסכלת אותך. אם להמשיל את זה למירוץ, זה כמו שמתאמן שבקושי מסיים ריצת ק"מ יתוסכל מהעובדה שהוא לא משלים ריצת רבבת ק"מ.

חבר, תחלק את החיים למנות קטנות. אתה בקושי באינטראקציה עם נשים, הנוכחות שלהן כרגע מטילה עליך אימים. מבחינתך, המטרה הקרובה זה בכלל לתקשר עם נשים: לימודים, עבודה או כל פעילות אחרת. אל תחשוב אל לפרלטט ולהפיל אותן מרגליהן. פשוט לתקשר, תפרגן לעצמך כל שיחה שאתה מנהל עם מישהי, גרועה ותקועה ככל שתהיה.

dori78

New member
כל כך

wolik

New member
הניסיון שלך בקשרים קטן מדי מכדי להתייאש

בסופו של דבר מדובר במשחק סטטיסטי, שבו אין לך שליטה על הסיכויים של הטלת קוביה מסויימת, אבל אתה יכול להטיל את הקוביה כמה שרק תרצה.

לדעתי כדאי שתשנה את המטרה:
כשאתה יוצא לדייט, המטרה היא לא להמשיך בזוגיות עם אותה בחורה, אלא פשוט לבלות איתה יפה באותו הערב.

במצב הזה כל הלחץ ירד לך ויהיה לך יותר אנרגיה לצאת לדייטים.

dahoe

New member
כדאי להסתכל על הדברים פרה-פרה.

כשאני התחלתי בתהליך הזה (ועוד ממשיך), התייחסתי לזה כיעד סופי, שכרגע לא מעשי לי להגיע אליו.
אז התחלתי לעבוד על לדבר עם בנות, התחלתי לעבוד על לזהות מי נראית לי יפה ומי לא, התחלתי לעבוד על ליצור שיחות ארוכות, התחלתי לבקש מספרי טלפון (בלי שום מושג מה לעשות איתם
), התחלתי לפחד פחות מפיזיות. כל פעם שעשיתי משהו שלא עשיתי קודם, החשבתי את זה כניצחון.
ואז אתה מגלה שזה לא כל כך רחוק, ושביום שבו פגשתי מישהי שנכנסתי איתה גם לסיטואציה אינטימית עוד חשבתי בתסכול שאני עוד רחוק משם כמו שלא הייתי מעולם.
אז תתייחס לזה כדרך שחשובה, ותגלה שברגע שאתה מעמיד יעדים שאתה עומד בהם, כל העסק מתחיל להיות גם כיף, ומעורר תקווה

חלי79

New member
כתבו לך כאן אחלה של תגובות

בעיקר לגבי הפרשנות שלך של כל הסיטואציה: אתה רואה בה כישלון כי הצבת לעצמך רף גבוה מדיי, בעוד עצם הדייטים זה לגמרי הצלחה וזה היה צריך להיות היעד שלך בהתחלה- ואכן השגת אותו. אגב, ממה שידידים שלי שרשומים לאתרי היכרויות אומרים, 2 דייטים זה להיט. ידידים שלי שווים ביותר ואומרים שרוב הנשים אפילו לא עונות להם להודעות ואתה הצלחת לא רק לעניין אותן אלא גם להביא אותן להיפגש איתך - סחטיין.

שני השקל שלי בעניין הם לגבי הלחץ בדייט עצמו. אני מוכנה להתערב שהדייטים שהיו לא המשיכו לדייט שני רק בגלל זה שהנשים ישבו מולך וראו שמשהו לא בסדר ופירשו את זה בצורה אחרת ממה שזה, לא הבינו מה קורה ולכן זה נקטע.
ולכן הייתי מציעה לך ישר אחרי שאתה קובע את הדייט להוסיף הערה פשוטה: שסיטואציה של דייט קצת מלחיצה אותך ושאתה לא ממש אתה בסיטואציה הזאת. זהו. זה יסמן למיועדת לתת לך הזדמנות שניה. מעבר לזה אנשים מאד מעריכים כנות ופתיחות וזה רק ייתן לך נקודות זכות (אני יודעת שגבר שהיה כותב לי דבר כזה לא רק שהיה מקבל נקודות זכות, אלא הייתי מתחילה איתו על זה שיחה שלמה ומציעה הצעות איך להיפגש בלי שזה ילחיץ אותו).

שיהיה בהצלחה ותחזור לעדכן :)

למעלה