מה היא יכלה לעשות?נחקרת על אי מניעת פשע
וזה מראה לכם, כמה זה חמור גם בעיני החוק
אי מניעת פשע,,אי הגשת עזרה
שני עברות חמורות על חוק, שעונש חמור ניתן בגינם
לא יודע מדוע המנהלת נחקרה. מקווה שאחד הנערים אינו בן משפחתה.מה היא יכלה לעשות?
עד כמה שהבנתי היא נחקרת על שיבוש חקירה. המנהלת התראיינה בכל מקום בו רצו לשמוע אותה והודיעה במפורש שזה לא אירע במלון שלה, שאצלה זרים לא יכולים להכנס, בוודאי לא 30 גברים, שלא ראו במסכים התגודדות כזאת. היא אף סיפרה שהעבירה את כל הסרטים למשטרה. אין לי מושג כיצד יכלה לשבש, מניחה שעוד נשמע.נחקרת על אי מניעת פשע
זאת מבררים עכשיו,,היא ראתה התגודדות של הרבה גברים ליד דלת חדר הנערה,,,זה היה יכול לההאיר להם נורה אדומה והיתר נחקר האם יכלה למנוע,מה היא יכלה לעשות?
אם היא לא הייתה משקרת היא לא הייתה מסתבכת. כשלא יודעים צריך לשתוק.עד כמה שהבנתי היא נחקרת על שיבוש חקירה. המנהלת התראיינה בכל מקום בו רצו לשמוע אותה והודיעה במפורש שזה לא אירע במלון שלה, שאצלה זרים לא יכולים להכנס, בוודאי לא 30 גברים, שלא ראו במסכים התגודדות כזאת. היא אף סיפרה שהעבירה את כל הסרטים למשטרה. אין לי מושג כיצד יכלה לשבש, מניחה שעוד נשמע.
אינני יודעת אם מישהו יושב שם בחדר בקרה או בקבלה וצופה במצלמות האבטחה. אם אין כזה- מה התועלת במצלמות? אם יש אדם כזה- מה הוא ראה? האם המצלמות בכלל פועלות, או רק תלויות במלון? אין לי מושג.
זה לא שלא ידעה רצתה להוריד חשד מעל עצמה כאילו בבית המלון שלה זה לא קורה,מעשים כאלואם היא לא הייתה משקרת היא לא הייתה מסתבכת. כשלא יודעים צריך לשתוק.
קל וחומר, הרי יש מצלמות, היא לא חשבה שאם תשקר יעלו עליה?זה לא שלא ידעה רצתה להוריד חשד מעל עצמה כאילו בבית המלון שלה זה לא קורה,מעשים כאלו
את רק מחזקת את הטענה ההפוכה .נחקרת על אי מניעת פשע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.