אפילו ריקנים שבך,מלאים מצוות כרימון

השיסער

New member
אפילו ריקנים שבך,מלאים מצוות כרימון

קובי דג'אני: מנעו ממני לעלות תפילין למטוס האחראים על האבטחה בנמל התעופה בקפריסין לא איפשרו לשחקני הנבחרת הצעירה להעלות מוצרים נוזליים למטוס, תום אלמדון ודג'אני טענו שסיבת העימות שונה לחלוטין. הטיסה התעכבה בכחצי שעה והנבחרת נחתה רק סמוך לחצות אחרי ה-0:3 באי השכן. גיא לוי: "היה חשוב לנצח בתחילת ההכנה" איזי עין דור וגור מוטולה עדכון אחרון: 11.01.07, 02:46 רגע לפני ההמראה חזרה לארץ, אחרי הניצחון 0:3 על הנבחרת המקבילה של קפריסין , היו שניים משחקני הנבחרת הצעירה של ישראל - קובי דג'אני ותום אלמדון - מעורבים בתקרית עם אנשי ביטחון קפריסאים בשדה התעופה בלרנקה. אנשי האבטחה הקפריסאים לא איפשרו להם להעלות למטוס מוצרים נוזליים שרכשו בדיוטי פרי (דאודורנטים, משקאות וכו'), בהתאם לחוקי התעופה החדשים. השחקנים לא קיבלו את הגזירה ברוח טובה ורק בהתערבות אנשי אבטחה ישראלים הרוחות נרגעו. בשל התקרית, המראת הטיסה לארץ התעכבה בכחצי שעה. עם הנחיתה, טען דג'אני כי הסיפור שונה לחלוטין: "ניסו למנוע ממני לעלות לטיסה עם תפילין. ניסיתי להסביר להם שזה פוגע בדת שלי וחבל שזה הגיע לעימות מילולי. העיקר שזה מאחורינו". עייפה, אך מרוצה, המשלחת הישראלית נחתה אחרי חצות, לאחר משחק ההכנה הראשון שלה לקראת אליפות אירופה, שתיערך הקיץ בהולנד.

יפה לך

שאתה מאמין לגירסה של השחקנים (מחללי שבת ) שזה אומר שאתה אופטימי ביחס אליהם. אשריך, ושבזכות זה יחזרו בתשובה שלמה.

השיסער

New member
ולא רק הוא,

רבים רבים משחקני הכדורגל מקפידים להניח תפילין יום יום. אני חושב שמשום מה, זה נפוץ אצל הכדורגלנים יותר מאשר אצל כלל הציבור החילוני. מעניין.

למעלה