"אפילו רעות
כתבה!"

ROTEM30035

New member
"אפילו רעות
כתבה!"

נזיפה שהייתה באמת. בעודי מסיירת בעיר רחובות, תיק צד עמוס ספרים ופלאפון שדורש שדרוג כבר 5 שנים בערך, צדו עיני ישות מוכרת יושבת ואוכלת חומוס. עצרתי, ניתקתי את השיחה והתיישבתי לסיים את הניגוב האחרון. "נו, הגיע הזמן שנפגש באמת" אמרתי בידיעה שזו בטח אשמתי שלא נפגשנו עד כה. "באמת הגיע הזמן" החזירה במבט מאוכזב קלות. ידעתי שיש סיבה טובה יותר לאכזבה והשבתי במבט מבוייש. "את באמת צריכה להתבייש, אמרנו שנרים את הפורום, שנייצר נושאי שיחה, שנחזיר עטרה ליושנה ונפסיק את הכיבוש! לא, רגע... את האחרון בטח דמיינתי. "אני... אני... אין לי תירוצים" "א-הה" "אהה...." "קחי, נשאר גם פלאפל" לקחתי פלאפל. "אפילו בהופעה של רונה ברחובות לא היית!" "מתי היה?" "מתי היה??? אני שוקלת ברגע זה לקחת ממך את תואר הכבוד ב... ב..." "במשהו" "בדיוק" "אני באמת צריכה להכנס יותר... אני.... אני אכנס יותר.... אני אכנס היום!" "או! עכשיו את מדברת" "כן!" "ואם לא תכנסי היום, אני אציף אותך במסרים" "הא, זה דווקא טוב... מאז שאני ברחובות, אין לי חברים" "מעולה" היא לא אמרה את זה, אבל הייתי צריכה לסיים את הדיאלוג. השעות עברו, הסידורים נגמרו והנה אני מול המחשב. אפילו, אפילו הרמתי טלפון לגלית... ככה... להגיד שניסיתי. היא לא ענתה, אבל זו התחלה. שנה חדשה, התחלות חדשות, הבטחות חדשות... אני כאן. תעזרו לי להמשיך?

הדר 0

New member
שמעי וזה

מכל הגרשיים כבר איבדתי אותך. את מי פגשת? את רונה? את גלית? את רעות? (היא קיימת בכלל?...בעצם היא לא אוהבת חומוס...) זה קרה באמת? את באמת מתכוונת לחזור לפורום אחרי נטישה ארוכת שנים? תפרגני לנו קצת יותר בנוכחותך, כבר דאגנו. ובהצלחה בלימודים!!

ROTEM30035

New member
שומעת, עבור

אני לא נוקבת בשמות ולא מוציאה מהארון. אבל קרה קרה ולא במקרה. (רעות
אגב, גם אם היא אמיתית, היא פיקציה) אם איבדת אותי, קראי שוב. לי זה נקרא בסדר. ובקשר לשיבה אל הפורום, אני מוכנה להשתדל. וכאמור, זו התחלה טובה =]

אני חושבת שכל הסיפור הזה דמיוני, מתחילתו

ועד סופו. הרמז העיקרי הוא העיר בו מתרחש פרי הדמיון הזה, הלא היא העיר רחובות. הלא ידוע שרחובות היא אינה עיר אמיתית. יש בה אולי רחוב אחד, וגם הוא פיקציה מתמשכת. והפלא ופלא, הרחוב היחיד מגיע מאזור תל אביב (להלן: עיר אמיתית) ועד הפלורה שמצדיקה את קיומה כפעם בשנה בזמן שרונה מגיעה להופיעה בה. אז איפה היינו? אה, בסיפור הדמיוני הזה. אין מצב שהוא אמיתי, אין מצב שאנשים אמיתיים ונשים אמיתיות נמצאות ברחובות, אין מצב שהן אוכלות בעיר הזו, ועוד חומוס ופלפל! וגם את, רותם, לא אמיתית. עובדה. מש"ל.

ROTEM30035

New member
אבל למה לעצור שם?

אם רחובות אינה עיר אמיתית, ויש אנשים לא אמיתיים הגרים בה, קרי: אני, כלומר, ישנם אנשים לא אמיתיים בעליל המדברים איתי דרך פורום שוודאי אינו אמיתי הפורום מוקדש כולו לזמרת שלא יכולה להיות אמיתית מכיוון שכאמור, פעם בשנה היא צצה גם היא בעיר המוגדרת מראש כלא אמיתית. אני יכולה להמשיך ולערער את קיומו האמיתי של הקיום והיקום יאלץ להתכנס בתוך עצמו להיעלם את באמת מעדיפה את האפשרות הקלושה הזו, על פני האפשרות שמצאתי מישהי שמוכנה להתפשר על חומוס ברחובות?

ROTEM30035

New member
בואי נשים את הקלפים על השולחן

את טוענת שאני הזיתי אותך או שאת הזית אותי? כי אם הזינו זו את זו, אני חושבת שיצרנו לופ בעייתי.

ROTEM30035

New member
אם כך...

אני יכולה להתאמץ חזק מספיק בשביל שההזייה שלי תהיה על חוף-ים בקריביים?

בטח

בעודי מסיירת בחופי הים האין סופיים של הקריביים, רק שרוול לגופי והסלולרי הלוויני מהדור האחרון, צדו עיני ישות מוכרת יושבת ומכרסמת פירות טרופיים למכביר. עצרתי, ניתקתי את עיני מהים הכחול-טורקיז והתיישבתי לסיים את חתיכות המנגו האחרונות. "נו, הגיע הזמן שנפגש באמת" אמרתי בידיעה שזו בטח אשמתי שלא נפגשנו עד כה. "באמת הגיע הזמן" החזירה במבט מהורהר. ידעתי שיש סיבה טובה יותר לאכזבה והשבתי במבט מבוייש. "את באמת צריכה להתבייש, אמרנו שנרים את הפורום, שנייצר נושאי שיחה, שנחזיר עטרה ליושנה ונפסיק את הרס הלגונות! לא, רגע... את האחרון בטח דמיינתי. "אני... אני... אין לי תירוצים" "א-הה" "אהה...." "קחי, נשאר גם קוקוס" לקחתי קוקוס. "אפילו בהופעה של רונה בחוף "קאריבי לנצח" לא היית!" "מתי היה?" "מתי היה??? אני שוקלת ברגע זה לקחת ממך את תואר הכבוד ב... ב..." "במשהו" "בדיוק" "אני באמת צריכה להכנס יותר... אני.... אני אכנס יותר.... אני אכנס היום!" "או! עכשיו את מדברת" "כן!" "ואם לא תכנסי היום, אני אציף אותך בפאפיה" "הא, זה דווקא טוב... מאז שאני בקאריבים, אין לי כמעט פאפיה" "מעולה"

ROTEM30035

New member
באמת מעולה

אני אוהבת את ההזייה שלך. שלי? שלנו. אנחנו צריכות להזות יותר ביחד. <מכרסמת קוקוס>

למעלה