אפילו שהיא לא מבינה ../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif
זוכרים , אתמול היתה יומהולדת למיוחדת שלנו... היא בת 3 שנים. בשישי הקודם היתה יומהלדת בגן.... ואתמול כמעט כולם התקשרו... לאחל לה מזל טוב .. סבתא מתוקה (אמא שלי) התקשרה והודיע שקנתה לה מטבע ענק... אחיותי.. השכנים .. חברים ואפילו חבריי הטובים כאן בפורום. היא הנכדה והאחיינית הפיצקה והמיחודת לאחר הרבה בנים נכדים, על כן היא מיוחדת ....כולם בביתנו מפנקים אותה והיא אהובה במיוחד... רק אחיה המשקיפים וסבתא (מצד מורכב) לא התקשרו...
ואתם משקיפים גדולים שלא ידעתם על קיומה שנתיים שלמים... לא מזמן שאלתם על תאריך הולדתה המדוייק ורשמת ביומן... ביום שישי האחרון את וסבתא שלך שאלתם ואישרתם את תאריך הולדתה... ביום א' הקרוב.....אך הצילצול או הברכה שתקו נדמו.... איך סבתא יכולה ? רק טלפון קטן.... מזל טוב... מיוחדת קטנה... לא לא מתנה... שעולה ! קצת יחס .. לבביות... חיבה... או אולי אהבה.. משקיפים יקרים, ההתעלמות שלכם השיטתית מאיתנו... מכאיבה מאד.. אתם חושבים שאני מבקשת יותר מידי ? עלמה
זוכרים , אתמול היתה יומהולדת למיוחדת שלנו... היא בת 3 שנים. בשישי הקודם היתה יומהלדת בגן.... ואתמול כמעט כולם התקשרו... לאחל לה מזל טוב .. סבתא מתוקה (אמא שלי) התקשרה והודיע שקנתה לה מטבע ענק... אחיותי.. השכנים .. חברים ואפילו חבריי הטובים כאן בפורום. היא הנכדה והאחיינית הפיצקה והמיחודת לאחר הרבה בנים נכדים, על כן היא מיוחדת ....כולם בביתנו מפנקים אותה והיא אהובה במיוחד... רק אחיה המשקיפים וסבתא (מצד מורכב) לא התקשרו...