אפילו שזה באיחור - שון, תודה על הכל!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
אפילו שזה באיחור - שון, תודה על הכל!

[רציתי לפתוח את השירשור שנגמרה העונה הראשונה, אבל לא יצא לי, אז עכשיו ישנה עוד הזמנות] היית מנהל מעולה, ניהלת את הפורום בצורה טובה ומגיעה לך תודה מכל אחד ואחת מאיתנו.
שירשור תודה לשון....

ny22

New member
מנהל
../images/Emo51.gif לך מנהל יקר! ו../images/Emo229.gif

בהמשך....

seenop

New member
ואו ממש תודה...

אני שמח שיש פה אנשים שמעריכים עבודה קשה... אני יגיד לכם תאמת אני בזמן האחרון כפי שראיתם לא הייתי פה ולא כתבתי פשוט מחוסר זמן.. אני מאוד אוהב תפורום הזה ואני מקווה שמי שיקח את המושכות ויקח תניהול ייקח על עצמו הרבה עבודה שאני מקווה שיצליח לעמוד בה .. עם רצון תמיד אפשר.. אם מישהו כעס שפרשתי מניהול או דבר כזה אני ממש מצטער .. שיהיה לכם שבוע טוב !

YMA7

New member
בהצלחה, ואם אתה אומר שזו

עבודה קשה קטונתי מלחלוק עליך ואומר תודה על ההשקעה. אתה מבין מדברי שאני לא יודע מה בעצם עושה מנהל פורום ולכן אודה לך אם תכתוב כמה מילים על "מה עושה מנהל פורום" ולמה זו כלשונך "עבודה קשה". (אגב, השאלה היא ממש בלי טיפת ציניות. רק מחוסר ידע שלי).

seenop

New member
מנהל פורום ככה..

לומדים עם זה עם הזמן.. אתה צריך להתעדכן כל יום בפורום.. אתה חייב להשגיח מטרולים...להביא דברים חדשים לפורום...לענות על שאלות ולפתוח שירשורים... לעשות טאגליינים וסקרים.. זה לא כזה פשוט תאמין לי נכון זאת לא עבודה הכי קשה שיש אבל שחסר לך זמן זה קשה מאוד לשלב.. לא צריך את כל הזמן שבעולם אבל צריך זמן מסויים

חוטהשני

New member
שיהיה לך ../images/Emo50.gif בהמשך זה בהחלט ידוע שלנהל פורום זה לעתים קצת כאב ראש... אבל מה יהיה בסוף עם הפורום ? אני מקווה שהוא לא יסגר...

למעלה