אפילו שזה נדיר

האגס 1

New member
אפילו שזה נדיר

אפילו שזה נדיר אני מקווה למצוא כאן, אולי, מישהו שמכיר ושיש לו...
שנים אני מחפש דיסקים של להקה אמריקנית בשם 'קול התור' (או באנגלית Voice of the turtle) שמבצעת שירים יהודיים-ספרדיים בלאדינו. הם לא יצאו בארץ. את חלקם יש לי מועתקים לקלטות, בהעתקות שעשיתי לפני שנים (מזל שמצאתי מאיפה להעתיק...) ואת חלקם לא מצאתי בכלל. אגב, חלקם יצאו על תקליטים בלבד, רובם יצאו על דיסקים. היום מצאתי במקרה לגמרי דיסק שלהם משנת 1989 בחנות 'בלאנס' הירושלמית - וזה כשבכלל חיפשתי שם משהו אחר
. זה דיסק שאומנם מועתק אצלי כבר שנים לקלטת, אבל לא התלבטתי למאית-שניה וחטפתי אותו (במחיר מאוד משתלם). הדיסק הזה החזיר אותי שנים אחורה, כי בשבילי הוא היה הפסקול של גיל 16. הוא ליווה אותי בזמנו לאורך קיץ שלם (כקלטת מועתקת, כמובן...
) והופתעתי לראות שאני עדיין זוכר כל פיפס שבו בעל-פה. זה רק עורר אצלי שוב את הרצון למצוא את שאר אלבומי הלהקה המצויינת הזו, שבארץ לא שומעים עליה.
מה שבכלל חיפשתי היום ב'בלאנס', היה אלבום הלאדינו של לוליק שיצא (ב'הד ארצי') בשנת 1980. אומנם יש לי אותו על תקליט, אבל אני מחפש את הדיסק.

פּלפּל

New member
את לוליק יש לי על דיסק

(עטיפה שחורה, זר שושנים בפינה). יצא בסיבוב הראשון של סדרת הנוסטלגיה של הד-ארצי.

תקליטים ישראליים למכירה:

"כל שהיה בנינו" - צוות הווי הנח"ל, "חצופים בצריח" - צוות הווי חטיבה 7 , "סיניה" - שמעון ישראלי (מצב שני התקליטים בינוני,) , "גאולה גיל בשירי דוב זלצר (תקליטון), "להקת ענבל" (10 אינץ') ועוד. ניתן לפנות במסר

למעלה